Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Informacja dla unranked / bronzow / silverow

panieros2

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Ta, to by sie przydalo, bylo by mniej trolli typu " mid or feed ". Jakby cos takiego wprowadzili az przyjemniej by sie gralo:)

Nie wprowadzą czegoś takiego. Nie istnieje stała meta, riot dopuszcza normalnie doubletop bez jungli itd.

@top: Wywal kolorki, bo oczy bolą.

League of Legends

• Odpowiedzi 57
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Ortografia ;<

Miło mi ;)

Ogolnie jezeli masz trolli w teamie to napewno nie obrazaj bo przez to szansa na wygranie spada. Chcesz to mozemy cos zagrac razem;)

Nie poprawiaj innych, skoro sam popelniasz bledy. "Zszedla"? Wtf..
Opublikowano

Sam pisałem taki poradnik, i gówno z tego jest.

Powiem tyle, nie flejmuj ale też nie daj z siebie cipki zrobić.

Ja zawsze walczę o moją linię, a jeśli juz w ostatniej chwili wiem że gośc jąpicknie, to idę gdzie mogę. Ale nie robię tak

Mid,

-no i mid.

Ok i luv you <333333

No i było pierdylion takich tutoriali :P

1375198444-U163133.jpg

Opublikowano

Cały ten poradnik to czysta podstawa bez żadnych dodatków. Takim poradnikiem możesz uczyć grać co najwyżej normale.
Do wygrywania solo/duo najważniejsza jest logika i taktyka. Możesz mieć nawet 400 farmy i 40 killi, ale sam meczu nie wygrasz.

szafanaciuchy_eune_91_3_nozg.png

Są brązy i głupie brązy, ale żeby do Hogwardu sie nie dostać?

Opublikowano

Hmm, całkiem spoko poradnik ;) Osobiście ja jestem w goldzie i jest tu wcale nie wiele lepiej, mimo że mam wysokie MRR. Także poradnik dla wszystkich lig i dywizji.

31390.png

"Dobry Teemo, to martwy Teemo" - typowy gracz LoL'a.

Opublikowano

Bardzo ładnie wszystko napisane. Co do wyboru linii miejmy nadzieję, że riot szybki stworzy nowy skrypt dopasowywania drużyny, czyli np. klikasz, że idziesz na MID'a no i dobiera Ci resztę graczy na inne linie.

yhy, tak bedzie. Pomysl idioto jakby to wygladalo zanim jebniesz kolejn glupote. Dwie cioty w duo biora carry i grac nie potrafia zajebisty pomysl!

Dlaczego bezsensu?-,-

To ze jestes w platynie i to wszystko wiesz nie znaczy ze Bronz / silver bedzie to wiedziec..

Wystarczy ci mozg zeby to wiedziec. Za duze wymagania jak na ciebie z tego co widzr
Opublikowano

Nie wiem czemu ludzie piszą, że ładnie napisane, bo jest naprawde źle, mogłeś powiększyć troszke, kolorki zrobić jasne, bo tło forum jest ciemne i w niektorych miejscach nie widac, że musiałem se myszką zaznaczyć aby litery były białe, porady są w miare git, ale sam pewnie nie jesteś gdzieś wysoko i to są raczej takie rzeczy o których wszyscy wiedzą, ale nie chcą się dostosować, albo mają jakieś swoje inne rozumowanie ;d np. że po co dać killa jak zrobisz więcej i wszystko wtedy ksuje ( oczywiscie wg. mnie nie powinno sie tak robic, chyba ze potrzebujemy tego killa, bo ma blue albo cos to po prostu nawet stealnac mozna :) ) dodatkowo czasami supporta się nawet przed junglerem focusuje, bo taka zyra, annie, sona, soraka - pada w 1 sekunde, a jak bysmy mieli sfocusowac jakiegos tankowatego junglera/topa to zanim bysmy zabili to by reszta teamu sie skapnela ( gdy wylapujemy ) a tak to mozemy zabic szybko i uciec, albo dalej walczyc tyle, że już 4 vs 5, i dodatkowo jedna z dobrych rad to taka, że jak nie potrzeba ulcić to nie ulc

• 4 miesiące temu...
Opublikowano

Poradnik niczego takiego szczególnego nie przedstawia. 

Nie rozumiem po co napisałeś taki poradnik jak wystarczyło dać link do kanału "LoLWiki" na yt. Jest tam ponad 20 filmów może więcej i one pomagają naprawdę. 

i jeszcze coś, nie pisze się "Bronzy, Bronzów, bronz" tylko Brąz lub Bronze po angielsku. Nie łączcie polskiego z angielskim.

lucyfergif.gif

Opublikowano

Sprobujcie sie dostosowac pod team, jezeli ktos chce isc mida, poscie go, moze jest lepszy od was na midzie?

Tak ,ale czy w brązie opłaca się kogoś puszczać na mida ? Puściłem 5 razy kogoś innego na mida i tu proszę 0/5 w 10 minucie =.=

1389013572-U595569.jpg

Opublikowano

Poradnik bez sensu ,nieczytelne kolory ,był setki takich tematów.

Poza tym to raczej jest skierowane do silverów i brązów  ,więc nie wiem czemu ludzie piszecie tutaj '' w platynie ciężko zrobić 15:0 ''  ,to nie jest skierowany TuT'ek na waszą ligę.

Poradnik 3/10 nawet na like za napisanie nie zasługuję według mnie niestety ;/

47990292595971448862.png

Opublikowano

super poradnik Bardzo mi się podobał :) 

Pomogłem ?!.. Daj "Lajka"..Ciebie to nic nie kosztuje..a Mnie to Motywuje ;]...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...