Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Ceranitowe medale vs Battle Medalion

Wredna

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Jednym słowem, nosząc go przyklejasz sobie etykietkę "zabij mnie!".

To już nawet nie jest "zabij mnie!" to jest bardziej "zawołaj krewnych, znajomych, ich rodzinę i ich znajomych by czyhali aż wytknę palec z safe MPCforum". :D

Governor poza fajnym unikatowym setem oraz wyjątkową AP rangą jest fajny ponieważ na xformie - transformacji - ma najwięcej HPka, MPka, bonusów do atk, masę skilli w tym ten najciekawszy, który po chwili uśmierca 95% targetów na hita (to znaczy: jest na jeden target ale 95% wszystkich ludzi na których został użyty umarła od razu) bo tylko xform - gracz z rangą 5* + na transformacji - jest w stanie przeżyć ok. 30k dmg na hit czy ile tam tego było.

Żeby jednak się bawić w Governora trzeba bardzo dobrze ogarniać swoją klasę, nie interesować się tym jak 3/4 frakcji spamuje hate za jakieś niepowodzenie na siege, najlepiej umieć i chcieć dowodzić swoją frakcją oraz oczywiście mieć jakąś gotową grupę do biegania na PvP bo solo jak wcześniej wspomniałem strach wystawić palec za safe MPCforum. Ludzie sobie robią z Tobą screena "patrz stałem obok Elyos/Asmo Governora!" :D

Swoją drogą teraz Ci będzie się łatwiej farmiło AP ponieważ od jutra przez miesiąc będzie event z instancją Shugo. Jak będziesz miała szczęście to średnio po ~20-30k AP na dzień w koronkach, kielichach i innych AP itemach oraz czasem może jakiś medalik czy unikatowe wingi (jak te Dramatowe - kościane z bardzo dobrymi statystykami dla postaci magicznych jak gunner).

Opublikowano

To już nawet nie jest "zabij mnie!" to jest bardziej "zawołaj krewnych, znajomych, ich rodzinę i ich znajomych by czyhali aż wytknę palec z safe MPCforum". :D

Governor poza fajnym unikatowym setem oraz wyjątkową AP rangą jest fajny ponieważ na xformie - transformacji - ma najwięcej HPka, MPka, bonusów do atk, masę skilli w tym ten najciekawszy, który po chwili uśmierca 95% targetów na hita (to znaczy: jest na jeden target ale 95% wszystkich ludzi na których został użyty umarła od razu) bo tylko xform - gracz z rangą 5* + na transformacji - jest w stanie przeżyć ok. 30k dmg na hit czy ile tam tego było.

Żeby jednak się bawić w Governora trzeba bardzo dobrze ogarniać swoją klasę, nie interesować się tym jak 3/4 frakcji spamuje hate za jakieś niepowodzenie na siege, najlepiej umieć i chcieć dowodzić swoją frakcją oraz oczywiście mieć jakąś gotową grupę do biegania na PvP bo solo jak wcześniej wspomniałem strach wystawić palec za safe MPCforum. Ludzie sobie robią z Tobą screena "patrz stałem obok Elyos/Asmo Governora!" :D

Swoją drogą teraz Ci będzie się łatwiej farmiło AP ponieważ od jutra przez miesiąc będzie event z instancją Shugo. Jak będziesz miała szczęście to średnio po ~20-30k AP na dzień w koronkach, kielichach i innych AP itemach oraz czasem może jakiś medalik czy unikatowe wingi (jak te Dramatowe - kościane z bardzo dobrymi statystykami dla postaci magicznych jak gunner).

No ja biegam na szczęście z dobra grupa bo mag, cler i tank oraz ja-strzelec, wiec reasumując, jedno z najlepszych "zestawów" :P

OOoo, o tym evencie nie słyszałam, ale wiem chyba o jaką instancje chodzi. Nigdzie nie ma na ten temat wzmianki ewentualnie źle patrze. Super, ostatnio po zakupie stigm z 2 gwiazdek spadłam na żołnierza 6. Wstyd się pokazywać publicznie :D

" to jest bardziej "zawołaj krewnych, znajomych, ich rodzinę i ich znajomych by czyhali aż wytknę palec z safe MPCforum".

Mam znajomego z marszałkiem. On, kiedy sobie przyafkuje w underground gdzieś koło wyjścia z safe MPCforum, to wraca i widzi powstały (oczywiście dziwnym zbiegiem okoliczności) harem przy nim :D

Ok, dzięki wielkie za te wszystkie odpowiedzi. Zbieram powoli już na ten set, w miedzy czasie jeszcze dorabiając ten za battle. Zamykam :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...