Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Zapowiedź] Mortalmt2.pl [medium]

Garelek

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Każdy mógł to napisać :) I tym pisaniem że GM jest Fakel chce rozwalić serwer :)

Ale to jest wiadomość od osoby, która wstawiła tą prezentacje i która jest w teamie :)

l8jIhdD.png

FORGEJM PAŁER

• Odpowiedzi 78
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Ale to jest wiadomość od osoby, która wstawiła tą prezentacje i która jest w teamie :)

osoba, która wstawiła prezke jest randomem z forum lol:) Admin Pandorki napisał żeby zrobić reklame gdzie się da i on wrzucił gotową prezke z forum Pandorki.. a czy ten ktoś mówi prawdę to już bym nie był pewien:)

Opublikowano

Pandora s2 czyli stabilność zagram na 100% tylko żeby administracja interesowała się serwerem.

Aktualnie mam przerwę od metina masz pytanie napisz na pw na gg mnie szybko nie zobaczysz :D

Opublikowano

Serwer wygląda ciekawie prezka 10/10 na prawdę warta uwagi.

W ten sam dzień jednak startuję inny serwer rasthea więc macie poważną konkurencje chociaż typ serwera inny.

Btw. Zobaczymy może zawitam. Powodzenia w rozwijaniu serwera i wysokiego licznika ;)

zmija.jpg

Opublikowano

Serwer administratora VENTRISA czyli ROOT-a aka Fakela

Dowód:

http://prntscr.com/2ecttl

Poza tym, kulture Waszego kochanego GM macie u mnie na profilu.

Nie polecam na serwer, jak sie kasa z IS nie zacznie zgadzać to zamkną a serwer zostanie olany po jakimś czasu aka ventris ;)

Jak to nawet nie jego gg idioto nie jesteś godzien posiadać do waćpana kontaktu.

64562221938.png

Opublikowano

Ja serdecznie zapraszam na serwer !

Na stronie serwera w zakładce Pobierz zostały dodane linki do Patcher i Klienta na hostingach : mega, sendspace , multiupload , abyście spokojnie pobrali !

Jutro Start o godz 18.

yt1f.png

Opublikowano

Super serwer się zapowiada. Jeśli to "kopia Pandory" + ulepszenia, to mamy zapewnioną stabilność w jeszcze lepszym wydaniu :)

Polecam i na 110% zagram!

LBweb.png

Opublikowano

Pierscien Anty Expa będzie z IS/Koła Fortuny :)

Na Mortalu dodali bizuterie, zbroje i bronie są te same :) HW można handlować :)

POLECAM SERWER, ZAGRAM NA PEWNO

Opublikowano

Kiedy forum. :)? Jest Ts3?

Wypad Sagaris aka alkocholik aka theron aka ..... i tak nie zostaniesz gm tutaj :(

Drop sztabek do eq czy na ziemie?

Opublikowano

Wypad Sagaris aka alkocholik aka theron aka ..... i tak nie zostaniesz gm tutaj :(

Drop sztabek do eq czy na ziemie?

Zamknij japę tam Apa3 Aka Jackass Aka Jabajbaj.

Nawet GM nie chcę haha. :(

Kiedy forum?

Opublikowano

Zamknij japę tam Apa3 Aka Jackass Aka Jabajbaj.

Nawet GM nie chcę haha. :(

Kiedy forum?

Tak jak ktoś UP pisał Kiedy Forum ON??!!!

Dziś albo jutro, przynajmniej takie informacje były na forum pandory. Zresztą raczej tam radzę szukać i pytać się o rzeczy związane z tym serwerem ponieważ tutaj raczej nie ma osoby "kompetentnej" do odpowiadania na wszystkie pytania.

Opublikowano

DAJCIE TS3! To podstawa w dzisiejszych serwerach

Nie pisz tutaj tego bo i tak nikt z administracji tego nie przeczyta... Ids na forum pandory i tam to napisz, ewentualnie pw do admina...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...