Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Zapowiedź] Mortalmt2.pl [medium]

Garelek

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 78
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Przy takich zarobkach jakie miał Admin z Pandory dziwne, że w tak słabą prezentacje zainwestowali (osoba, która to zrobiła - bez urazy, ale te 'smugi', nie wyczyszczone, przy prezentacji wszystko powinno być dopięte na ostatni guzik...)

Mortal <-> Molten, podobne nazwy. Do tego ostatnio Diamond off <- przynajmniej forum, stąd pytanie, czy Crive również jest tam Adminem?

Długo czekałam na Pandora S2... Nawet takiej samej nazwy nie dali, bleh... Myślałam, że będą jakieś nowości <bronie/zbroje>, a tu lipa. Więc nie zagram.

Opublikowano

Zagram:) Wszystko to co na pandroce no ale może coś jeszcze się zmieni zobaczymy:) Do startu trochę mamy, a na forum Pandory były propozycje co do zmiany wyglądu zbroi bo to najbardziej boli 2 stalki i 3 hwangi... słabo:D

Opublikowano

Zagram na pewno :) Serwer równie świetny jak prezentacja. :)

Kiedy forum startuje? :)

Dzisiaj lub jutro :)

sygn2.jpg

Opublikowano

Jeśli dodacie zmianki w sklepie min 50 szt. To prawdopodobnie zagram, tylko to mnie odpycha- jak i innych pewnie też. Klikać 23432423423 milionów razy, żeby coś wybonować.. bk.

10616653_1489419637980205_70507861520869

Opublikowano

Jak dla mnie serwer nie ciekawy, żadnych ciekawych nowości.

od takich ogłoszeń jest dział Metin2 - pomoc na serwerze.

Opublikowano

W dupie wam się od hajsu i świąt kurna przewraca wszystkim !!!

"ŻADNYCH NOWOŚCI... NIE ZAGRAM " -

Kolego. To jest ! Tutaj nie da się zrobić żebyś latał smokiem po rynku , i kurna do kościoła wstapił , czy w ratusz się wpiepszył ciężarówką..

Nie można z meitna zrobić nie wiadomo co... Tutaj chodzi o stary klimat.

Pozdro dla wtajemniczonych !

Opublikowano

będzie ciekawie ;] czekałem na s2 od dawna ;c tyle że z administracją ... teraz już nawet moda nie trza ściągać bo BS czy jak to się tam zwie jest czyli jakieś ułatwienie można by powiedzieć dla admina chcą wprowadzić ...

zobaczymy zobaczymy ;p

tak wgl admin pandory ma konto na MPC? tak z ciekawości pytam ;p

YAY

Opublikowano

Zapowiada się fajnie oby grało dużo osób napewno wbiję :) Czekałem na taki serwer.

Czy jest edytowany drop z metków w red lesie ? Czy tak jak na pandorze że o stalke trudno ???

Opublikowano

Kurde gdyby nie to że ten serwer nie ma nic ciekawego to może bym wbił prezentacja taka sobie system broni i zbroi bardzo stary jest bardzo dużo ciekawych zbroi a oni przy tych samych zostają co kilka lat temu jak tak w ogóle można :/ no ale mimo to życzę powodzenia :]

PS: Nie myślcie że chodzi mi o jakieś cuda niewidy tylko o coś unikalnego coś ładniejszego :] coś co by pasowało do klimatu serwera :D

Opublikowano

Jak ma być tak jak pandora + BS LEGALNY to ja dziękuje ... Nie dość że będzie milion botów na te sztabki do tego pewnie mapki identyczne itd. Zmieniliście trochę interfejs i zadowoleni .. Na serwerze grałem przez ok.2 lata .. Konto mam 2.5 roku i najlepsza pandora to jest ta w której BYŁA TYLKO DOLINA ŚMIERCI (mapa 110 lv) a nie że Pustynia dodana i 3/4 serwera 180 lv a zaraz boty stawiane i 250 lv ...

Pozdrawiam, DEADMAN z forum Pandory.

Po prostu dziamal ;]

Opublikowano

Będzie jakaś reklama serwera u któregoś z youtuberow?

Sztabki beda do eq odrazu wpadac czy tak jak na pandorze na ziemie ?

Opublikowano

Przed startem na 100% nie będzie.

Zresztą Pandora ma ~2,5k graczy online, więc nie ma sensu...

Opublikowano

No jak słysze że cos jest powiązane z pandorą to na pewno zagram a serwer zapewne postoi i to długi czas

Opublikowano

raczej nie trzeba reklamy ... 2.5k graczy na pandorze ... kiedys bywałło po 4k+ kto wie jak teraz pójdzie ;p

raczej na ziemie

YAY

Opublikowano

Sztabki chyba na glebe, co do reklamy jeśli jest ktoś chętny to niech reklamuje, będzie więcej graczy.

sygn2.jpg

Opublikowano

Stabilny będzie jak Pandora to na pewno !

Grałeś może jak się włamali na Pandore? :D Sporo im w tedy namieszali na serwie. ;P

Dobrze, że 6/7 na klasy jest bo mało takich serwerów.
Jeśli ma być serwer podobny do Pandory z nie wielkimi zmianami to chyba normalne, że nie będzie ... wie jakich zbroi/ broni?
Ciekawi mnie tylko ile rzeczy będzie zbugowanych. :O

AWLtTwd.png.b8c418cb383347077c6bdc09f70989cb.png

Opublikowano

Prezka nie zachęca do gry, po za tym te kd kryta +6 12% i z każdym + tylko co 1% więcej? Trochę roboty z ulepszeniem zapewne będzie, a tych 3 czy 4% się nie będzie wyczuwać ^.^

Opublikowano

Serwer administratora VENTRISA czyli ROOT-a aka Fakela

Dowód:

http://prntscr.com/2ecttl

Poza tym, kulture Waszego kochanego GM macie u mnie na profilu.

Nie polecam na serwer, jak sie kasa z IS nie zacznie zgadzać to zamkną a serwer zostanie olany po jakimś czasu aka ventris ;)

l8jIhdD.png

FORGEJM PAŁER

Opublikowano

Serwer administratora VENTRISA czyli ROOT-a aka Fakela

Dowód:

http://prntscr.com/2ecttl

Poza tym, kulture Waszego kochanego GM macie u mnie na profilu.

Nie polecam na serwer, jak sie kasa z IS nie zacznie zgadzać to zamkną a serwer zostanie olany po jakimś czasu aka ventris ;)

Każdy mógł to napisać :) I tym pisaniem że GM jest Fakel chce rozwalić serwer :)

@Down

Ale GM a nie HA :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...