Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Zapowiedź] Mortalmt2.pl [medium]

Garelek

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

1.png

Planowany start serwera: 29.12.2013 - godzina 18:00

Strona serwera: MortalMT2.pl

Serwer MortalMT2 jest bliźniaczym serwerem Pandndory, jednak z pewnymi zmianamy.

Maksymalny poziom: 250

Typ serwera: easy/medium

6/7 bonus - tak

2.png

Do wyboru mamy 2 królestwa:

jinno.pngshinsho.png

Czat wrogich królestw nie jest w żaden sposób ograniczony (gracze z jinno widzą to co piszą gracze z shinsoo oraz na odwrót)

4.png

Na start użytkownik otrzymuję skrzynie poszukiwacza - jest to skrzynia z podstawowym eq na start.

3.png

5.png

Na serwerze każda z klas (łącznie z wojownikiem/ninją) ma 6 skili.

Zrezygnowano z systemu KU - po wbiciu 17pkt umiejętności skill wbija na G1.

Skile z G1 > P możemy trenować kamieniami duchowymi, lub użyć tęczowego kamienia:

teczowy.png

który wbija skill od razu na Perfect.

Skile wojownika (aura miecza/berserk) można odpalać w każdym momencie - nie trzeba już czekać.

skilsy.png

Na serwerze dodano również nowy skill ofensywny - Smocze serce - zwiększający max PŻ postaci.

smoczeserce.png

6.png

Na serwerze do dyspozycji mamy 3 podstawowe konie oraz 6 wierzchowców.

konwierz.png

Z każdego konia/wierzchowca można używać skili/atakować.

Do każdego konia/wierzchowca jest przydzielona oddzielna pieczęć.

7.png

Na serwerze wprowadzono również system energii.

Działa on następująco, w pierwszej kolejności musimy wydropić 5 odłamków energii:

krysztal.png

następnie udajemy się do strażnika wsi w M1 u którego wymieniamy odłamki na Kryształ Życia:

krysztalzycia.png

Na pomyślne wykonanie kryształu masz 60%

Po aktywacji kryształu życia na postaci zostaje uaktywniony bonus (losowo od 6-10%) który zwiększa ogólne statystyki postaci.

system.png

8.png

Do dyspozycji mamy ponad 150 fryzur oraz kilka kostiumów.

Dzięki systemowi kostiumów fryzury/kostiumy możemy zakładać i zdejmować w każdej chwili.

kostiumy.png

9.png

Do zdobycia jest 11 rodzajów zwierzaków od pandy bao bao aż do lodowego feniksa!

Zwierzaki nie posiadają żadnych atrybutów.

petyxd.png

10.png

mapy.png

11.png

Maksymalny poziom kamieni dusz to +9

KD +5 są dostępne w sklepiku u handlarki, aby ulepszyć je do +9 należy zdobyć potrzebne ulepszacze.

kamyki.png

12.png

sklepiki.png

13.png

Zbroje:

zbroje1.png

(wszystkimi zbrojami można handlować)

Biżuteria:

bizuteria1.png

Tarcze:

tarcze1.png

Buty:

buty1.png

Hełmy:

helmy1.png

Bronie:

bronie1.png

14.png

PVP:

Podczas walki pvp, kiedy jeden z graczy padnie, otrzyma komunikat z informacją ile PŻ zostało przeciwnikowi.

pvp.png

Bonusy:

Można szybko podejrzeć swoje bonusy, do dyspozycji mamy 2 tabelki (jedna w podsumowaniu postaci), druga zaawansowana (pod klawiszem X)

bonusy.png

Data oraz kordy pod minimapą:

datakordy.png

Drop sztabek:

Na serwerze jedną z głównych metod zarobku jest drop sztabek, z mobów dropią sztabki o wartości 2kk/5kk/10kk

sztaby.png

Bonus Switcher:

Wbudowano w klienta (pod klawiszem F5) bonus switchera, jest to system który automatycznie bonusuje nam itemy.

switcher.png

Peleryna męstwa:

Peleryny męstwa można używać bez limitu - przedmiot nigdy się nie kończy:

peleryna.png

15.png

Na serwerze jedną z atrakcji jest Koło Fortuny.

Koło Fortuny to system losowania nagród wbudowany na strone www i zintegrowany z grą.

Aby zakręcić kołem fortuny potrzebujesz Losów Szczęścia:

los.png

Losy możesz zdobyć w grze (zabijając moby/metiny/bosy) a następnie wymienić je u Strażnika Wsi.
1 Los Szczęścia = 1 Kręcenie Kołem Fortuny.

Do wygrania jest wiele ciekawych i cennych nagród:

kolofortuny.png

SS weryfikacyjne:

ss1.png

ss2.png

Zapraszamy na serwer MortalMT2

yt1f.png

• Odpowiedzi 78
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

xxx - nie podajemy linków do innych for - oryginał

o kurwa :O no to elegancko sie zapowiada pod koniec roku tylko czy aby masz pozwolenie na publikacje prezki?

l8jIhdD.png

FORGEJM PAŁER

Opublikowano

o kurwa :O no to elegancko sie zapowiada pod koniec roku tylko czy aby masz pozwolenie na publikacje prezki?

Wystarczy wejść w temat na forum pandory i sam admin napisał, aby gracze reklamowali serwer

Opublikowano

Ja nie zagram.

Pandora już nie przynosi oczekiwanych dochodów, więc wypuszczają nowy serwer(rozmowa admina z TS'a).

Również 6/7 bon który jak dla mnie psuje pvp.

Jednak życzę zarobków na utrzymanie Pandory ;)

@Aw

Bronie 75 jak na pandorze?

Opublikowano

Ja nie zagram.

Pandora już nie przynosi oczekiwanych dochodów, więc wypuszczają nowy serwer(rozmowa admina z TS'a).

@Aw

6/7 to własnie coś, czego dziś brakuje.

Nikt by nie miał takiego samego eq na wojnach, nie byłyby takie żmudne... w dodatku jakieś urozmaicenie pvp i rozgrywki.

l8jIhdD.png

FORGEJM PAŁER

Opublikowano

Ja nie zagram.

@Aw

Jeśli szukasz stabilnego serwera i rozrywki to właśnie znalazłeś !

Grałem na pandorze 2 lata, zrezygnowałem tylko z jednego powodu że mnie okradli, tak to bym grał do dzisiaj.

Jeśli chodzi o hajsy, to myślisz że nie ma kasy ? Na pandorze jest zarejestrowanych ponad 2mln. os z tego 3,5- 4k aktywnych graczy w grze, cały czas ktoś kupuje... Wątpie, żeby adminowi się kasa skończyła...

Pozatym to nie będzie jego serwer, tylko kolegi..

Poczytaj trochę na forum.

sygn2.jpg

Opublikowano

O fajnie , tylko byście usuneli w 6/7 = klase 15 odp na klase ( bo to jest takie dziecinne i beznadziejne że ktoś ma 15/15 a ty mu bijesz po 1 )

nOfAmE

Opublikowano

O fajnie , tylko byście usuneli w 6/7 = klase 15 odp na klase

Napewno nie zostanie to usunięte :)

sygn2.jpg

Opublikowano

Wstawienie na mpc prezki = fala hejtu. Moim zdaniem mogliście mortala zareklamować wszędzie oprócz mpc, nie mówiąc też o rozejściu się wieści o starcie wśród osób których ataki na serwery konkurencyjne to "hobby", ale cóż stało się...

Opublikowano

Wstawienie na mpc prezki = fala hejtu. Moim zdaniem mogliście mortala zareklamować wszędzie oprócz mpc, nie mówiąc też o rozejściu się wieści o starcie wśród osób których ataki na serwery konkurencyjne to "hobby", ale cóż stało się...

Dobra reklama na mpc = wiadomo wiąże się z atakami ddos.

Ale myślę, że admin na tyle ma doświadczenia że potrafi się zabezpieczyć przed takimi atakami.

sygn2.jpg

Opublikowano

W sumie tak teraz patrzę to pomijając wszystkie inne aspekty i patrząc tylko na serwer to może być nawet ciekawie.

Ciekawi mnie kwestia z tymi kd do +9, czy nie będzie to lekka przesada...

Ponawiam pytanie, jak bronie na 75lvl? I coś się z nich robi?

Opublikowano

W sumie tak teraz patrzę to pomijając wszystkie inne aspekty i patrząc tylko na serwer to może być nawet ciekawie.

Ciekawi mnie kwestia z tymi kd do +9, czy nie będzie to lekka przesada...

Ponawiam pytanie, jak bronie na 75lvl? I coś się z nich robi?

Kd +9 to takie same KD jak na pandorze, tylko admin zrobił większą poprzeczkę żeby się trochę pomęczyć.

Bronie 75 normalnie z ripa i nic się z nich nie robi.

sygn2.jpg

Opublikowano

Juz nie moge sie doczekać 29 :P, byle dali rade z atakami ddos... POLECAM, NAPEWNO ZAGRAM

No pompa będzie 2 dni przed sylwestrem damy radę :) Przydałaby się sygnautrka dla graczy

sygn2.jpg

Opublikowano

Ja nie zagram.

@Aw

Pandora to zyla zlota,wiec o zarobki sie nie martw.Po za tym mortal nie bedzie wlasciciela pandory a jego kolegi.

Bronie tak jak na pandorze ;D

Opublikowano

Zwykły serwer :) 0 nowości taki typowy Easy.
Nie zagram bo nie lubię tego typu serwerów.

Opublikowano

Zwykły serwer :) 0 nowości taki typowy Easy.

Nie zagram bo nie lubię tego typu serwerów.

Właśnie najlepszy easy, na każdym serwerze easy jest nasrane map, broni / zbroji, jakies ch*jowe bonusy itp. Jeden wielki syf...

Jeśli chodzi o ten serwer, to napewno wybiję się tak jak pando*a.

Pozdrawiam

sygn2.jpg

Opublikowano

Właśnie najlepszy easy, na każdym serwerze easy jest nasrane map, broni / zbroji, jakies ch*jowe bonusy itp. Jeden wielki syf...

Jeśli chodzi o ten serwer, to napewno wybiję się tak jak pando*a.

Pozdrawiam

Lub wybije sie kosztem pandory.Badz co badz na forum prawie 1k osob zaglosowalo w ankiecie.

Topic@ dodacie mniejszy drop yang,aby swobodnie moc wystawiac itemy?

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...