Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Pytanie - Istnieje możliwość odpalenia dwóch klientów elsowrd ?

NekareST

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Jak w temacie, Poszukuję odpowiedzi na dość większej dla mnie wagi.

1) Czy istnieje możliwość odpalenia dwóch klientów gry elsword ( PL ) ?

2) Jeżeli odpowiedź na pytanie pierwsze jest pozytywna, To w jaki sposób mógł bym tego dokonać ?

Za odpowiedzi odwdzięczę się wirtualnym + :)

Jeżeli jakieś patologiczne bydło gnoi cię, tylko po to by zaspokoić swoje syfiaste ego. To ciśnij frajera jak tylko dasz radę! Zniszcz go, nie patrząc na koszta. Być może dostaniesz po gębie, Ale niech ten syf wie, że wkroczył na krwawą ścieżkę.

[N][e][k][a][r][e][S][T]

Opublikowano

Nie istnieje żadne obejście, zmiana plików lub cokolwiek związanego z zabawą w plikach by odpalić 2 klienty gry ? Oczywiście wszystko ponad regulaminem elsword :)

Jeżeli jakieś patologiczne bydło gnoi cię, tylko po to by zaspokoić swoje syfiaste ego. To ciśnij frajera jak tylko dasz radę! Zniszcz go, nie patrząc na koszta. Być może dostaniesz po gębie, Ale niech ten syf wie, że wkroczył na krwawą ścieżkę.

[N][e][k][a][r][e][S][T]

Opublikowano

No nic, Dziękuję za pomoc i życzę wesołych świąt :)

[N][e][k][a][r][e][S][T]

Opublikowano

Z tego co wiem, jak na ten czas, nie uda Ci się to przyjacielu.

Opublikowano

Troszkę dla mnie to aż nie do uwieżenia ale cóż ;p Bywa i tak. Dziękuję za zainteresowanie tematem. Nie istnieje takowa możliwość więc temat do zamknięcia.

[N][e][k][a][r][e][S][T]

Opublikowano

a zrobienie drugiego profilu uzytkownika na komputerze i odpalenie tam drugiego klienta poprzez przełączenie kont? :D

Była taka możliwość, lecz już nie działa. Pozostaje mieć: 2 komputery, sandbox.

67qtMtN.png

Opublikowano

a zrobienie drugiego profilu uzytkownika na komputerze i odpalenie tam drugiego klienta poprzez przełączenie kont? :D

Nawet jeśli jest taka możliwość, to jest raczej nierealne, granie na dwóch kontach byłoby niemożliwe

Opublikowano

Co do sandbox - nie działa, bo jest HackShield, który nie pozwala na uruchomienie dwóch klientów jednocześnie, Sandboxowi też nie pozwoli.

Próbowałem z wieloma grami.

Jeśli chcesz odpalić dwa klienty to musisz zrobić bypass do HS'a.

QtiV6xY.gif

Opublikowano

Troszkę dla mnie to aż nie do uwieżenia ale cóż ;p Bywa i tak. Dziękuję za zainteresowanie tematem. Nie istnieje takowa możliwość więc temat do zamknięcia.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...