Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Edited Server Files

SuicideRlz

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 182
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Narka333

A Dałes W Hamachi NEtwork INterface BO jak dajesz na Karte Sieciowa bez Hamachi to to "em0" jest wtedy nie potrzebne i czasami sie nie wlacza

@Edit Teraz Ja Mam Bład Gdy Właczam TO VPC TO jakiś Error ktorego wylączam ale potem jakies DHCP.... i Jakos się laduje Każdy tak miał?

errorky.png

toorovsky.png
Opublikowano

Aha Suicide ok nie wiedziałem a moze jakies instr. jak używać Wirtual Box Bo Jakoś ejstem Zwolennikiem VPC i nie zabardzo obczajam VB ale zoabcze co da się zrobić i THX za Pliki tak przy okazji xD

toorovsky.png
Opublikowano

Podacie te passy na konto (do wejsc na serwa czyli wybor postaci itp) albo jak zrobic nowe konto jakim programem bo nie da sie zrobic konta (chyba) navicat'em

PRosze o POMOC !!!!

Opublikowano

Co do łączenia się filezillą z freebsd to przypominam że serwer musi się włączyć do poziomu po wpisaniu ./start.

Nie podłączysz filezilli tylko po włączeniu freebsd wpisaniu root, metin2.

Opublikowano

emiospl, jesli nie wiesz to najlepiej sie nie wypowiadaj, SSH to oddzielny proces i polaczysz sie tam nawet PRZED zalogowaniem, zauwaz kiedy wlaczasz pliki, taki fajny napis, Starting SSHD ...

9.png

userbarwb.png
Zawsze promocje na sygnatury ^^

Opublikowano

A ja postawilem server na tych plikach i sie cos dziwnego dzieje ;/ moby atakuja co 1 minute, zeby sie wylogowac to chyba 2 min trzeba czekac ;/ jak sie poty uzyje to hp bardzo wolno rosnie ;/ ma tez ktos taki problem ? prosze o pomoc.

Opublikowano

Wszystko pięknie,ale jak wchodzę na serwa to jestem niewidzialny tak gdzieś przez minutę :/

exp idzie z dużym opóźnieniem :/ i jak się chce wylogować to piszę "pozostało 3 sekundy" i czekam pól minuty i dopiero pojawia się "pozostało 2 sekundy".

Jest to o tyle dziwne że lagów na serwie nie ma, potwory pojawiają się normalnie, npc tak samo, potwory reagują od razu na atak.

Nie wiem co jest nie tak, na plikach raina all działało.

Mam procka 2,6Ghz x2 amd

2 Gb ramu

neta 1 mbit/s

1190824157.png

Opublikowano

Ale fajnie tylko trochę tworzenie serwa długiee i dla mnie troszeczkę skomplikowane.

PS: Teraz już nie trzeba się martwić legalnością Plików Serwerowych.

Kliknij Lubie to ;)

Opublikowano

panina, uwazam twoj post jako spam, raportuje, PLIKI DZIALAJA W 101%

jesli to akurat wam one nie dzialaja, to nie moja wina, bo to nie inteligencja plikow a czlowieka obslugujacych ich stawia server....

9.png

userbarwb.png

Opublikowano

edytowalem bo w sumie ja ich nie uzywalem wiec na 100% nie moge napisac ze cos jest popsute jak sam nie sprawdzilem.

Opublikowano

Po co nam twoje IP, moje zdanie jest jedno... neo nie powinno stawiac serva ... A gdybys nie wiedzial co tam pisac, popatrz na 1 post w tym temacie.

9.png

userbarwb.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...