Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[EP3] Project-X Last Chaos :)

Lezz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witajcie :)

Dziś zaprezentuję Wam prywatny serwer Last Chaos a mianowicie Project-X

Raty:

Level Cap : 185

Experience : 80x

Skill Point : x200 (Skills are Free)

Gold : x30

Drop : x40

Upgrade : 100% Succes(HS Only)

Max Upgrade : +18

Very Easy Leveling

Custome Title's

EveryDay Event's

Free Cash Npc's in Juno,New Juno+Arena,Join us Guys...

Str główna :

http://project-xlastchaos.com/index.php

Download:

Na stronie jest :))

DYM DYM KNF 4 ! <3 <3 <3 <3
KROK PO KROKU !

Opublikowano

Niezła prezentacja... Kopiuj i wklej... Mógłbyś się bardziej postarać. Przede wszystkim napisać coś o tym serwerze.

Grałeś na nim, czy po prostu kolejna prezentacja bez sprawdzenia serwera? Takich się nie powinno robić, według mnie.

Ja grałam na tym serwerze, szczerze trochę nudny... Wszystko ma się na starcie, ponad 2kk HP o.O Jak dla mnie słaby serwer i nie polecam.

k1hvCVp.gif

Opublikowano

właśnie mi się wypakowywuje ^^:) i będę tam grał :P

KROK PO KROKU !

Opublikowano

właśnie mi się wypakowywuje ^^:) i będę tam grał :P

To chyba należałoby zrobić prezentacje po tym jak zobaczysz co i jak... A nie tak na odwal się...

k1hvCVp.gif

Opublikowano

To chyba należałoby zrobić prezentacje po tym jak zobaczysz co i jak... A nie tak na odwal się...

Dobra dobra będę pamiętał :>

Nie jest powiedziane, że należy najpierw wejść na serwer, by go udostępnić, jednakowoż uważam, że Boom ma rację. Najlepiej, by najpierw sprawdzić serwer, a potem go publikować.

Lezz, wstaw linki w code.

zSCFQrN.png

Opublikowano

Też nie piszę, że to konieczność ale to chyba jest jasne ;p Bo po co pokazywać serwer o którym nic się nie wie... Ja dopiero prezentuje po 1 dniu grania ;3

Poza tym, jestem w szoku, że serwer jeszcze stoi, po tym jak grałam tam nie zanosiło się aby długo postał... Mało ludzi i wgl ;3 Teraz nie wiem jak tam jest, może ściągnę i sprawdzę ;3

k1hvCVp.gif

Opublikowano

jak w code :O ?

serwer fajny , max w 1dzień więc typowo PvP a co do vote to 80 cash co 4h

KROK PO KROKU !

Opublikowano

Nie wiem o co chodzi, ale usunięto mi konto bo nie mogę się zalogować, po prostu mega server. Nawet na e-maila nic nie dali...
Chyba za szybko lvl wbiłem i +23 wepa zrobiłem xD

Po prostu nie polecam, pvp nie fair play tak jak zawsze te same postacie górują, aż nuda grać tym samym. Szukam servera gdzie w końcu mogę zagrać sobie na równi elementalem z innymi klasami ^^<3

ubh6c.png
Opublikowano

fajny faajny lecz nie bed grał . :)

Po co spamujesz bez sensu w każdym temacie? Uświadomię Cię... Dzięki temu nie jesteś fajny i nie znajdziesz kolegów.

@Dalej na serwerze można zdobyć 2kk hp na start, czy coś zmienili?

k1hvCVp.gif

Opublikowano

same skrzydla daja 1kk hp :3 , wiec okolo 1,5kk uzbierasz na 185 lvlu :3

wczoraj z 140 lvla na 1 pbi wbilem 185 i jeszcze 2h platynki zostalo :3

KROK PO KROKU !

Opublikowano

same skrzydla daja 1kk hp :3 , wiec okolo 1,5kk uzbierasz na 185 lvlu :3

wczoraj z 140 lvla na 1 pbi wbilem 185 i jeszcze 2h platynki zostalo :3

Chyba się tutaj pobawię ;D Widać, zmienili coś z levelingiem, bo wcześniej od 165 strasznie ciężko się biło i nie dało rady wbić 185 w jeden dzień ;3

k1hvCVp.gif

Opublikowano

Zapraszam Zapraszam na serwer :3 , jak co szukać Skypcio ch4 :3 i zapraszam do gildi TrustNoOne dziś dcs przejeliśmy :3

KROK PO KROKU !

Opublikowano

Zapraszam Zapraszam na serwer :3 , jak co szukać Skypcio ch4 :3 i zapraszam do gildi TrustNoOne dziś dcs przejeliśmy :3

A jesteś online teraz? Jakie ch?

k1hvCVp.gif

Opublikowano

Non stop Ch4 szukaj nicków takich jak :

Skypcio , SkypCio i SoulSkypcia

#edit : Oddam wizard 185 lvl w dobre ręce :3

KROK PO KROKU !

Opublikowano

Fajny server. Nie trzeba martwić się o kase bo i tak wszystko robi się samemu :P.

Zapraszam do polskiej gildi [TerazPolska]

Skypcio też w niej jest :)

Pisać do: Krwawy, KrwawY [najczęściej na nim gram] i xKrwawYx

================================================================================================================

Ostatnio troche trudniej z levelem admini coś znowu zmienili i idzie o 2-3% mniej za mooba niż dotychczas. W tomb ok 8-9%, expowisko 110-140 7% oraz 140-185 po 1% [jeśli to kogoś interesuje], ale przynajmniej już nie jest nudno :D

Opublikowano

Tak Jest Mój Ziomuś :3

ZAPRASZAMY

Dalej mam do oddania wizard 185 :3 Więc jak coś pisać :3

KROK PO KROKU !

Opublikowano

Exp został zmniejszony w ramslo po 1-1.60% od moba z PBI .

Cash shop :

Candle i red pouch podrożały po 1kk candle i 3kk red pouch
Pbi 500kk od szt :/

KROK PO KROKU !

Opublikowano

Nom, porażka. Jak nowy gracz ma kupić sobie platynkę w shopie? Niemożliwe. Zrobili teraz mega nacisk na cash, tak więc jak dla mnie serwer się stoczył i odechciało mi się tutaj grać.

k1hvCVp.gif

Opublikowano

platynka jest na początku :3 , podobno mają lvl cap zwiększyć , ale nie wiem :3 troche bez sensu ja z sztyletami +24 deadlinem biore po 500k od skilla :3 , a ma sie 1.5kk hp - 1.8kk

KROK PO KROKU !

Opublikowano

Ma ktoś taki plik z tego serwera o nazwie : [Data\Models\Editor\RealAmbientLight.tex] ? , bo chcę załączyć serwer a nagle taka nazwa wyskakuje mi i pisze file no exist .. omg , a nic nie usuwałem ...

KROK PO KROKU !

Opublikowano

Ma ktoś taki plik z tego serwera o nazwie : [Data\Models\Editor\RealAmbientLight.tex] ? , bo chcę załączyć serwer a nagle taka nazwa wyskakuje mi i pisze file no exist .. omg , a nic nie usuwałem ...

Download:

http://speedy.sh/EByU9/RealAmbientLight.tex

Skan:

https://www.virustotal.com/pl/file/64e4658469d49921e62baf53d8a5357c39f238589474fdabf79ff64d7916bb7f/analysis/1388575831/

zSCFQrN.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...