Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Wasi main bohaterzy

ajKery

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Leblanc : **

Chyba największy burst z gry.

Zajebiste mozliwości trollowania enemy teamu :*

Bez wielkich ilości ap jest wstanie siać pogrom na summoners rift.

Jej minusem jest to, ze kiedy źle wybierzemy nasz cel w teamfighcie, drugiego combo prawdopodobnie nie wyprowadzimy poniewaz cd jest dosyć długi, ale jezeli nasz team nie pójdzie za naszym focusem jest szansa na wyprowadzenie drugiego combo.

• Odpowiedzi 103
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Moim mainem jest Urgot bo ma 4 skille + pasywka ma ulti takie fajne i ogolnie ma mocne q i e i w a ulti jest mocne i ogolnie jest to champ mocny

same here

Jaką se myszke kupić? Mam obecnie z logitecha, żeby była z kablem USB, tak do 120zł. Kształ jak najzywklejszy, żeby to nie był"kloc" z 120 guzikami dodatkowymi. Pisać PW lub na statusie profilu. Pozdrawiam

Opublikowano

Renekton - Każdego na topie cisne

Nasus - Jak sie wystakuje to koniec :D

chciałbym cie zobaczyć w queue w enemy teamie jak grasz renektonem, nasusem i wszystko cisniesz zagrałbym moim mainem tryndom nieśmiertelny skurczybyk

sydno_eune_13_3_logo.png

Opublikowano

Main - Lee Sin

Dlaczego - Bo jest bardzo mobilny potrzebuje skill'a żeby go ogarnąć na przykład ward jump'y i świetnie się carruje brązów .

3kgaming.jpg

By: Lolled Girl

Zbieram [ + ]

Opublikowano

Main - Lee Sin

Dlaczego - Bo jest bardzo mobilny potrzebuje skill'a żeby go ogarnąć na przykład ward jump'y i świetnie się carruje brązów .

tylko w brazie grasz lee sinem? co to za skill dac warda i w na niego chlopie..

sydno_eune_13_3_logo.png

Opublikowano

Jarvan bo cc i wytrzymały i tons of damage.

@Up jak chcesz zrobić "inseca" z wardem to nie jest proste.

"Człowiek człowiekowi człowiekiem, a kiwi kiwi kiwi" ~ Paulo Coelho

Opublikowano

Moim ulubionym championem jest Twitch, Orianna i Kennen, i też tych championów mainuję. Twitch to był mój pierwszy (nie licząc Ashe) ADC, którym gram do dzisiaj i którego ogarnąłem - wydaje mi się - bardzo dobrze. Posiada przyjemne skille (kto by nie chciał w pre sezonie niewidki czy poisona?), w tym potężnego ulta, dzięki czemu pozycjonowanie staje się banalne. Oriannę pokochałem i w sumie, to jak idę na mida, to gram tylko nią, a znaczną większość gier wygrywam. Kennen, to champion, którym chodzę tylko i wyłącznie na topa (nie widzę go jakoś na midzie, a tym bardziej - na ADC). Ogólnie nie przepadam za melee championami i preferuję range, a takowych top lanerów jest mało, dlatego też tą postacią cholernie polubiłem grać i gram - ponownie IMO - dobrze.

Na supportcie, to... w sumie, wydaje mi się, że najlepiej idzie mi Threshem, chociaż uważam, iż nim nie osiągnąłem perfekcji. Co do lasu, to trudno mi wybrać, ponieważ nie mam tam tego "jedynego", ot: jestem w stanie dużo ugrać Evelynn, Xinem, Hecarimem czy Nautiliusem, ale co jak co, nie posiadam mej miłostki w tym miejscu.

Opublikowano

Jax, Kaka i Fidll. Jax - OP Madafaka Offtank, nieśmiertelne gówno mające w pizdu DMG. Kata - jeden z lepszych miderów wg mnie, OP pasywka, nie ma many ( <3 ), Fidll - najlepszy jungler - w miarę szybką jungla, możliwość solo barona, silence + fear + AoE ulti + wysysanie życia - czego chcieć więcej?

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...