Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Szukam] wspolnika w zalozeniu priva mt2, (sam za wszystko place!)

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, postanowiłem założyć prywatny serwer mt2, mam jakieś tam minimalne pojecie jak to założyć, zresztą jest dużo poradników.Moje zaoszczędzone pieniądze postanowiłem włożyć w serwer, mowa tutaj o paru setkach, nie trzeba mi pomagać finansowo. Sam jednak nie dam temu wszystkiemu rady, szukam chociaż jednej osoby do pomocy. Za pomoc oferuje podział zysków po równo oraz współprowadzenie.

Kontakt gg: 38796501, jeżeli nie masz gg to załóż, bo dzięki gg najlepiej mi się rozmawia bez tego ani rusz :):).

Opublikowano

Witam, postanowiłem założyć prywatny serwer mt2, mam jakieś tam minimalne pojecie jak to założyć, zresztą jest dużo poradników.Moje zaoszczędzone pieniądze postanowiłem włożyć w serwer, mowa tutaj o paru setkach, nie trzeba mi pomagać finansowo. Sam jednak nie dam temu wszystkiemu rady, szukam chociaż jednej osoby do pomocy. Za pomoc oferuje podział zysków po równo oraz współprowadzenie.Kontakt gg: 38796501, jeżeli nie masz gg to załóż, bo dzięki gg najlepiej mi się rozmawia bez tego ani rusz :):).

Opublikowano

Mogę zająć się stroną (back-endem)[html, CSS, JS, jQuery, PHP, MySQL].

moje gg: 3971165

Szukam Pracy :) na stanowisku:

Programista/webmaster [php, MySQL, HTML, CSS, JS, jQuery]

Administracja baz danych MySQL, serwerów WWW

3184449455.png

Opublikowano

Mogę zająć się forum. Sam mogę spolszczyć modyfikacje, edytować style, bawić się w kodzie. Ogarniam 80% ipb. Proszę pisać na pw.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...