Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[EP3] Origin LastChaos

Damn.♥

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 54
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

moze powiesz cos wiecej o co chodzi z tym bugiem ze jestes najbogatszy :)?

Może nie? :)

Znalazłem kolejnego buga, skrzynki 5 lvl jewelbox (cena 599) są w paczkach po 599 (adm to idiota i nawet nie sprawdził LOL).

Opublikowano

Może nie? :)

Znalazłem kolejnego buga, ale o tym już mogę Wam powiedzieć.

Skrzynki 5 lvl jewelbox (cena 599) są w paczkach po 599 (adm to idiota i nawet nie sprawdził LOL).

Powiem Ci sekret, nikt ślepy nie jest i na pewno każdy zdążył to odkryć. Ameryki nie odkryłeś.

Poza tym skąd wiesz, może tak miało być? Ah sorry, Ty jesteś wszystkowiedzący...

k1hvCVp.gif

Opublikowano

Powiem Ci sekret, nikt ślepy nie jest i na pewno każdy zdążył to odkryć. Ameryki nie odkryłeś.

Poza tym skąd wiesz, może tak miało być? Ah sorry, Ty jesteś wszystkowiedzący...

Skoro masz głowe, to ją użyj.

Paczka z 2 5lvl jewelboxami kosztuje 299 cash (chyba?)

Ta za 599 miała pewnie mieć 5 paczek.

Opublikowano

Skoro masz głowe, to ją użyj.

Paczka z 2 5lvl jewelboxami kosztuje 299 cash (chyba?)

Ta za 599 miała pewnie mieć 5 paczek.

"skoro masz głowę, to JEJ użyj" polecam powrót do podstawówki, z takimi błędami...

Co z tego? Do tej pory byłoby to usunięte, Admin też ślepy nie jest, tak jak GM-i i GS-i. Widać tak ma być.

k1hvCVp.gif

Opublikowano

"skoro masz głowę, to JEJ użyj" polecam powrót do podstawówki, z takimi błędami...

Co z tego? Do tej pory byłoby to usunięte, Admin też ślepy nie jest, tak jak GM-i i GS-i. Widać tak ma być.

Nigdy nie chodziłem do szkoły w Polsce a popełniam mniej błędów niż osoby siędzące w niej od 7-8 lat...

CO Z TEGO? AHAHAHA

NO WORDS.Wbij do game i się spytaj adma czy tak ma być.

Opublikowano

Nigdy nie chodziłem do szkoły w Polsce a popełniam mniej błędów niż osoby siędzące w niej od 7-8 lat...

CO Z TEGO? AHAHAHA

NO WORDS.Wbij do game i się spytaj adma czy tak ma być.

Widzę właśnie, jak mniej ich popełniasz.

Nie wiem dlaczego Kamil Ciebie do gildii wziął... Trzeba to załatwić, bo to nie jest gildia dla ... Nie można obrażać ;c

Nie powinieneś być w Media Team tutaj, nie nadajesz się.

Co do skrzynek... Zamiast narzekać to korzystaj lub zgłoś ten "bug", bo zachowujesz się jak baba w ciąży.

k1hvCVp.gif

Opublikowano

Nie powinieneś być w Media Team tutaj, nie nadajesz się.

Z takimi sprawami zwraca się do Lidera MMT. Jeżeli miało być kierowane to tylko do Padrina, użyj PW. ;)

Czy da się dupe'ować wydrwigroszem, albo nowym systemem kamieni szlachetnych?

zSCFQrN.png

Opublikowano

Z takimi sprawami zwraca się do Lidera MMT. Jeżeli miało być kierowane to tylko do Padrina, użyj PW. ;)

Czy da się dupe'ować wydrwigroszem, albo nowym systemem kamieni szlachetnych?

Ja po prostu piszę szczerą prawdę, na PW ode mnie on nie zasługuje xD

Nie wiem, musiałbyś sam to sprawdzić ;)

k1hvCVp.gif

Opublikowano

Ja po prostu piszę szczerą prawdę, na PW ode mnie on nie zasługuje xD

Nie wiem, musiałbyś sam to sprawdzić ;)

Nom, nie zasługuje na PW od randoma, gz.

A i co do MMT, potwierdziłaś Twój poziom idiotyzmu, oceniasz osobe po "znajomości" a nie po tym co potrafi zrobić.

Kończe tutaj już tą dyskusje, widzę że jesteś osobą niekompetetną do prowadzenia dyskusji na wyższym poziome.

Tak btw. wejdź w Twój profil i zajrzyj w zakładke "Hobby", po czym zastanów się i wyloguj z tego forum.

Żegnam, i proszę o nie odpowiadanie na ten post.

@Tak się zastanawiam, czemu wszystkie moby oprócz dusz zadają 5k obrażeń?

Opublikowano

Nom, nie zasługuje na PW od randoma, gz.

A i co do MMT, potwierdziłaś Twój poziom idiotyzmu, oceniasz osobe po "znajomości" a nie po tym co potrafi zrobić.

Kończe tutaj już tą dyskusje, widzę że jesteś osobą niekompetetną do prowadzenia dyskusji na wyższym poziome.

Tak btw. wejdź w Twój profil i zajrzyj w zakładke "Hobby", po czym zastanów się i wyloguj z tego forum.

Żegnam, i proszę o nie odpowiadanie na ten post.

@Tak się zastanawiam, czemu wszystkie moby oprócz dusz zadają 5k obrażeń?

Hyhy czekałam na odpowiedż<3 Kolego, jeśli nie wiesz czym są żarty to zrezygnuj z internetu :) Bo widzę, że każde słowo się na poważnie bierze, oj jaka szkoda ;3

Forum to moje życie, nie wyloguję się ;c

@Takim nobkom jak Ty tak ^^ Mnie tam nie trafiają.

k1hvCVp.gif

Opublikowano

Hyhy czekałam na odpowiedż <3 Kolego, jeśli nie wiesz czym są żarty to zrezygnuj z internetu :) Bo widzę, że każde słowo się na poważnie bierze, oj jaka szkoda ;3

Forum to moje życie, nie wyloguję się ;c

@Takim nobkom jak Ty tak ^^ Mnie tam nie trafiają.

Nie pisz że żartujesz, po Twoich wypowiedziach widać nienawiść do mojej osoby i nie mów że tak nie jest.

@Gz, mając 40lvl nie mam możliwości posiadania setu full eva więc każdy hit wchodzi.

Nie rozumiem też czemu tak mało expa dają skrzeki, na PL z pbi i xpb dostane 150% na 60lvl a tu zaledwie 20.

Opublikowano

Nie pisz że żartujesz, po Twoich wypowiedziach widać nienawiść do mojej osoby i nie mów że tak nie jest.

@Gz, mając 40lvl nie mam możliwości posiadania setu full eva więc każdy hit wchodzi.

Nie rozumiem też czemu tak mało expa dają skrzeki, na PL z pbi i xpb dostane 150% na 60lvl a tu zaledwie 20.

Powiedz mi jak można nienawidzić kogoś nie znając go? Jak dla mnie jest to niemożliwe.

@To dlaczego expisz w Tomb? Do 90 bije się na duchach.

k1hvCVp.gif

• 3 tygodnie później...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...