Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Dyskusja] Nowy serwer HARDCORE spod ręki Gamigo - Inferna

Pan Neoś

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam. Co sądzicie o nowym serwerze spod ręki Gamigo - Infernie? Według mnie jest to ciekawy pomysł, lecz nieprzemyślany. Uważam, że serwer nastawiony jest na osoby, które ładują cash. Kto załaduje, ten będzie kimś. Podejrzewam, że padnie szybko.

Link do tematu:

http://lastchaos.gamigo.com/pl/forum/board1-informacje/board2-obwieszczenia/4866-inferna-tylko-dla-hardcor%C3%93w/

zSCFQrN.png

Opublikowano

Uważam, że serwer nastawiony jest na osoby, które ładują cash. Kto załaduje, ten będzie kimś.

No a reszta serwerów gamigo na co jest nastawiona? ;-;

@Gdybym miał czas to bym ogarnął, ale ten serwer raczej nie ma sensu.

Opublikowano

No a reszta serwerów gamigo na co jest nastawiona? ;-;

Niby tak, choć na PL-u wbiłem max'a bez cashu. Tak, czy inaczej - tutaj można to zobaczyć dosłownie. Przecież ktoś Cię dednie i musisz od nowa farmić, levelować... Nie poszedłbym na takie coś, bo to traci sens i szkoda czasu. :P

zSCFQrN.png

Opublikowano

Niby tak, choć na PL-u wbiłem max'a bez cashu. Tak, czy inaczej - tutaj można to zobaczyć dosłownie. Przecież ktoś Cię dednie i musisz od nowa farmić, levelować... Nie poszedłbym na takie coś, bo to traci sens i szkoda czasu. :P

No ale do wygrania 120k cashu *-*

Opublikowano

Niby tak, ale i tak Niemcy wygrają. Mają swojego Fabi'ego, który pozamiata konkurencję. :P

Wątpie żeby mu się chciało xD

Taktyka powinna być taka :

Zainwestuje 10k cashu;

Wygram 120k.

Opublikowano

Wątpie żeby mu się chciało xD

Taktyka powinna być taka :

Zainwestuje 10k cashu;

Wygram 120k.

przyjdzie rusek i on naładuje 100k cashu na dzień i koniec granie .

Chodź zaciekawił mnie serwer , ale ciekawi mnie czy jak mam eq 100 lvl to jak dednę czy mogę ubrać .

Geje to banda chamów importowanych z zagranicy

Opublikowano

Chodź zaciekawił mnie serwer , ale ciekawi mnie czy jak mam eq 100 lvl to jak dednę czy mogę ubrać .

W LastChaos'ie jest tak, że jeśli wpiszesz komendę GM-a na level, to jak zmniejszysz poniżej wymaganego, który jest potrzebny, by założyć set, to będziesz miał karę. Czy tutaj tak to funkcjonuje z dead'em? Podejrzewam, że tak.

zSCFQrN.png

Opublikowano

Witam. Co sądzicie o nowym serwerze spod ręki Gamigo - Infernie? Według mnie jest to ciekawy pomysł, lecz nieprzemyślany. Uważam, że serwer nastawiony jest na osoby, które ładują cash. Kto załaduje, ten będzie kimś. Podejrzewam, że padnie szybko.

Link do tematu:

http://lastchaos.gamigo.com/pl/forum/board1-informacje/board2-obwieszczenia/4866-inferna-tylko-dla-hardcor%C3%93w/

Ten serwer to jakieś jaja są? :D Przecież to jest kompletnie bez sensu. Po pierwsze - odbieranie największej przyjemności, czyli walk pvp poza areną. To mija się z celem, jeżeli mielibyśmy zaczynać grę od początku. Poza tym jestem pewna, że osoby, które miałyby możliwość wykoksania się dręczyłyby słabszych, a komu będzie się chciało bić i bić bez końca? Głupota. :P

Opublikowano

Z tego co wiem że jak kogoś dedniesz masz - 100% ataku całe acc i eq na czerwone nie możesz zdjąć Nie ważnie czy masz -5% czy 100% reda masz odrazu - 100% ataku

1390144171-U592769.png

Opublikowano

aha czyli za deda koniec roku ? |
|Bo ja myślałem żeby szybko wykoksić postać i załatwiać wszystkich po kolei ale tak nie da rady /

Geje to banda chamów importowanych z zagranicy

Opublikowano

aha czyli za deda koniec roku ? |

|Bo ja myślałem żeby szybko wykoksić postać i załatwiać wszystkich po kolei ale tak nie da rady /

Dedniesz, to tracisz cały exp, pu i cofa Cię do lvl 1.

zSCFQrN.png

Opublikowano

Powiem tyle nigdy nie padnie Gamigo zawsze bedzie nastawione na cash Bo z tego się utrzymuja ... Niby na globalu nie ma już starych wyjadaczy ale jak się wchodzi jest masa nowych graczy 1-30 llvl

1390144171-U592769.png

Opublikowano

Powiem tyle nigdy nie padnie Gamigo zawsze bedzie nastawione na cash Bo z tego się utrzymuja ... Niby na globalu nie ma już starych wyjadaczy ale jak się wchodzi jest masa nowych graczy 1-30 llvl

Z tym się nie zgodze, strasznie mało jest graczy 1-30.

Największa część "ludu" globala posiada lvl między 50 a 100.

Opublikowano

Ja tu gram i jest pro hardcore ;> , mam już 37 lvl i zachęcam do grania , łatwy sposób na zdobycie grodu ^^

PS. Radzę nie padać bo cofa do 1 lvla :>

Polska gildia w której jestem jesteśmy najlepszą gildią :) , 2 osoby 50+ m.in. Ja .. :D I BEZ CASHU EXPIE ;>

DYM DYM KNF 4 ! <3 <3 <3 <3
KROK PO KROKU !

Opublikowano

Ja tu gram i jest pro hardcore ;> , mam już 37 lvl i zachęcam do grania , łatwy sposób na zdobycie grodu ^^

Polska gildia w której jestem jesteśmy najlepszą gildią :) , 2 osoby 50+ m.in. Ja .. :D I BEZ CASHU EXPIE ;>

Exp i pu *1 tak?

Opublikowano

To zdecyduj sie chłopie jaki masz lvl 37 czy 50 + ;/ Jako pierwsi na serwerze powinniście zbierać golda i dropa a nie lecieć w level xD

1390144171-U592769.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...