Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Czy język polski jest przydatny w życiu ?

ComeBack.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

idiota to ten który uczy się tego co jest mu nie potrzebne :) Więc ja się do nich nie zaliczam , o tobie bym pomyślał .

ale ty jesteś kurwa głupi , naucz się czytać , uczenie się bezużytecznej wiedzy tego typu antyk itd , na chuj to komu ? Nie mówię o uczeniu się pisać i wypowiadać bo to jst potrzebne w życiu ale po co kurwa jakieś zdania złożone czy chuj wie co to . Jak będę z kimś rozmawiał inteligentnym to go załatwię inteligencją a nie mowa .

Tyczy się to szystkich

Wygląda na to, że minie wiele czasu zanim zrozumiesz pewne sprawy (choć polemizowałbym czy w ogóle zrozumiesz).

By the way - interpunkcja oraz składnia leży i kwiczy.

Kłótnia z idiotą do niczego sensownego nie prowadzi.

Niepozdrawiam

Opublikowano

Wygląda na to, że minie wiele czasu zanim zrozumiesz pewne sprawy (choć polemizowałbym czy w ogóle zrozumiesz).

By the way - interpunkcja oraz składnia leży i kwiczy.

Kłótnia z idiotą do niczego sensownego nie prowadzi.

Niepozdrawiam

Pisałem po co komu takie rzeczy jak interpunkcja . Pisałem idiota uczy się tego co jest mu nie potrzebne . Jak jesteś takim polonistą to na chuj tu siedzisz , ktoś musi kebaby robić .

Geje to banda chamów importowanych z zagranicy

Opublikowano

Po co interpunkcja? Jak czytasz, to przecież musisz mieć czas na złapanie oddechu,' bo nie dasz rady przeczytać wszystkiego 'z marszu'. Kiedy zrobić przerwę, czy gdzie postawić pytanie...

zSCFQrN.png

Opublikowano

Według mnie przydatny, znajomość każdego języka wzbogaca nas jako człowieka i warto uczyć się każdego języka. Szczególnie, jak dla kogoś polski jest ojczystym

Opublikowano

W realnym świecie jest bardzo przydatny, ponieważ sposób Twojego wysławiania się odzwierciedla poziom Twojego wykształcenia :)

5lwgh1.png

Pamiętaj, najważniejszy jest szacunek do drugiego człowieka!

Opublikowano

"idiota to ten który uczy się tego co jest mu nie potrzebne"

mówi ten który wierzy w boga, po chuja ci religia?

tak język polski jest potrzebny i się przekonasz w przyszłości wiadomo że teraz angielskiego lepiej jakby 5 razy uczyli w tygodniu ale mieszkasz prawdopodbnie w polsce więc się ucz ojczystego języka

<>

Opublikowano

A po co komu język. Posługuj się najprostszy zdaniami typu : "ja jestem idiota i ja chcieć ta praca". Ja tego nie rozumiem, wy się w szkołach chcecie uczyć pranie robić czy jak porządnie odkurzać? o.O To się na pewno przyda w życiu.

Bardzo mi przykro ale w Polsce im człowiek wykształcony tym więcej sobą reprezentuje.

Ty niestety nie zabłyśniesz intelektem. Idź się ucz zamiatać. Praca w sam raz dla Ciebie.

Praca na słonku, rachunków i tak nie opłacisz więc sobie wypatrujesz najlepszej ławki w parku...

Opublikowano

to powiedział że ten co nie umie poprawnej polszczyzny jest debilem , nie jeden dyslektyk osrał by cię wiedzą .

dysleksja to nie dysmózgia... nie robi z Ciebie debila, tylko mieszają Ci się literki np. wiesz że życie pisze się przez "ż" ale napiszesz przez "rz". "Choroba" osób leniwych którym nie chce się chwilę pomyśleć, a co lepsze włączyć podkreślania w przeglądarce...

Pozdrawiam, dyslektyk. (jakieś 10 lat temu miałem na to "papiery" #yayebie)

Rozumiem że wg. Ciebie takie straszne pojęcia jak, Antyk, Barocco, są gówno warte, ale gdy będziesz na jakiejś wycieczce, wakacjach czy innych chujach w miejscach w których są budynki barokowe, i o nich będzie rozmowa, to Ty będziesz stał i suszył zęby bo nie będziesz nawet wiedział o którym budynku jest mowa.

Rozumiem też że na cholerę nam niektóre lektury, bo często gęsto one są po prostu nudne i nie warte uwagi, po prostu zapychają czas. Ale niektóre są na prawdę dobre, i opowiadają na prawdę dobrą historię, a nawet historię Twojego własnego kraju.

Z wielu przedmiotów można wyjebać pewne rzeczy, bo mogą wydawać się zbędne, ale tak na prawdę nigdy nie wiesz co się przyda, a uwierz mi, że wiem co mówię.

Powyższy post wyraża jedynie opinię autora w dniu dzisiejszym. Nie może on służyć przeciwko niemu w dniu jutrzejszym, ani każdym innym następującym po tym terminie. Ponadto autor zastrzega sobie prawo zmiany poglądów, bez podawania przyczyny.

1394725204-U719057.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...