Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Serwery minecraft

Ivus

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam chcialbym sie dowiedziec dlaczego w mc nie dziala mi 1 serwer, a inne normalnie dzialaja. Pod tym z problemem jest Can't reach server. Probujac na niego wejsc jest Connection refused:connect. Nizej macie ss o co chodzi. Prosze o jak najszybsza pomoc. Dodaje ze wszystkie servery sa na 1.6.4. Wiec wersja jest dobra :)

post-1071790-0-98631500-1387793908_thumb.png

Opublikowano

Serwer jest na 1.6.4 a taka wersje mam + jest na 100% wlaczony... Watpie zeby hardcore jednego z YT byl wylaczony

Opublikowano

Pewnie masz złe ip znając życie to serwer skkf.Ludzie wpisując jego ip często robią błędy.Upewnij się czy na pewno masz dobre ip.Skoro serwer jest on i masz dobrą wersje mc to innej możliwości nie ma.

49yxrs.png

Opublikowano

IP NA 100% DOBRE + WERSJA TEZ. Musi byc inny sposob :3 Dajcie jakies porady, moze cos zresetowac nie wiem

Opublikowano

Sante Muerte zrobiłem i miałem na chwile pokazane ze mi działa nie było Can't reach server, a jak chcialem wejsc to Connection refused: connect :D

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...