Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Opłaca mi się tu kupić minecrafta

BedePro

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siema mam pytanie cZY opłaca mi się kupować minecrafta przez alegro jak 16 osób to kupiło i ma 99,98%pozytywnie

Cena 4,99zł

graphic.png

Opublikowano

Niee najprawdopodobniej gra na nim te 16 osób które to kupiły.Albo wcale nic nie dostaniesz tylko link do lunchera nonpremium ;d

49yxrs.png

Opublikowano

Ogólnie nie polecam kupować minecrafta na Allego (chociaż sam kupiłem) ponieważ jest ryzyko że konto może zostać zablokowane w ciągu nawet roku lub po prostu będzie grało na nim 100 osób bo jest to konto publiczne sprzedawane przez wszystkich wszędzie.

Opublikowano

Ale to w huj drogie jest

Drogie, ale porządne. Wolisz kupić coś za 16 zł i mieć na miesiąc czy kupić coś za 80 zł i mieć to na kilka lat (o ile Ci się minecraft nie znudzi)?

Opublikowano

Wiem ale trochę nie chce wydać tyle że po roku czy dwa znudzi mi się

Jak zaczynałem grę z minecraftem a to była Beta to też tak myślałem :D

Jednak nie znudził mi się i gram dalej :3

Polecam ci kupić

49yxrs.png

Opublikowano

Jak zaczynałem grę z minecraftem a to była Beta to też tak myślałem :D

Jednak nie znudził mi się i gram dalej :3

Polecam ci kupić

To dos tak dlugo grasz,ja zaczlem od alphy kiedy byl nawet herobrine:D

graphic.png

Opublikowano

Witaj bedepro gdy kupisz na alegro to bedziesz tak powiem dzielil sie tym kontem potem gdy ktoś z 16 osób to kupi może dalej sprzedawać

Opublikowano

Nie kupuj, albo się nie zalogujesz albo będziesz miał bana na wszystkich porządnych serwerach.

Zapraszam na craftzone. IP:  s7.crafthost.pl:27169

Opublikowano

Nie opłaca ci się ponieważ na 100 % ten kod nie działa.

Proszę o cytowanie moich postów jeżeli kierujesz odpowiedź w moją stronę. Dziękuje!

Opublikowano

Widać po cenie, że to jest fake. Nie polecam ,ponieważ jak kupisz to ,to drugi ten co kupił zmieni hasło i już konta nie masz.

Najlepiej kup minecraft'a ze strony minecraft.net i masz 100% upewnienia ,że to dostaniesz. :)

51517324918312430320.png

Sygnatura by SylverWolf

Opublikowano

Masz dwie opcje, grać bez premki (Jeśli ma ci się znudzic to pieniędzy nie wydasz),jeżeli planujesz jednak pograć dłużej to polecam zakupić i nie z allegro i nie za 4 zł czy ile. Raz wydasz te 80 zł i masz z głowy.

Opublikowano

Minecraft za 5zł to gówno pewnie na połowie server masz tam ban polecam kupić za te 80 z minecraft.net

Ja boję kupić z internetu więc kupiłem w sklepie za 160 ale wiem że to jest nowy :D I że napewno go dostane

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...