Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[EP2]LastChaos Battle of the Ascended

Zico89

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Co jest tutaj takiego innego, co by zachęciło do grania? Czy po prostu kolejny serwer zrobiony szybko dla trzepania kasy?

Poproszę o więcej informacji na jego temat, bo to co podałeś to jednak mało.

k1hvCVp.gif

Opublikowano

100 kb/s z mega a ten drugi link nie działa.

To coś z Twoim internetem, mi z Mega ściąga 900kb/s, czyli standardowo. A co do drugiego linku się zgodzę, z niego pobrać nie da rady.

k1hvCVp.gif

Opublikowano

Jak już wbijecie, to napiszcie, czy jest coś ciekawego.

Już pobieram, mam 50% czyli jakieś 20 minut i opiszę całą sytuację (oczywiście zależy od ilości patchów).

Raty widzę, że są okej, ale ciekawe czy jest parcie na cash całkowite, czy go nie ma (mam nadzieję).

@Wchodzę na forum, a tam aż 6 użytkowników zarejestrowanych (w tym 2 adminów i ja xD)

Poza tym, kiedy serwer powstał? Widać, że bardzo świeży - 0 players online... Sweet ;3 / skoczyło do 2 xD

k1hvCVp.gif

Opublikowano

Jeszcze nie wiem, 90% mam dopiero. Ale widzę, że website nie działa xD

/Już działa. Ściągnęłam i zaintrygowało mnie, że jest to instalator a nie paczka ;3

@Okej, serwer wygląda dosyć fajnie. Na start dostaje się paczkę buffków i acc który daje 100% bloka i podwyższa sp o 100% :) Startuje się normalnie, z 1 levelem. U cash npc nic ciekawego ;3

k1hvCVp.gif

Opublikowano

Właśnie ściągam, a jak jest z ulepszaniem oraz do ilu można?

Upgrade wynosi 50% i max jest chyba +20 (standard +18 hs/rune, pozniej msy)

k1hvCVp.gif

Opublikowano

Jak tu jest z kasą? Łatwo się farmi gold? Na rynku panują jakieś kosmiczne ceny?

Ceny są znośne chyba, nie patrzyłam jeszcze szczerze. Kasę farmi się podobno bijąc w świątyni Strayany i w kryształowej (sprzedając drop u npc).

k1hvCVp.gif

Opublikowano

Nwm. Zrezygnowałam z gry tutaj, nie ma gdzie expić za bardzo, zero zorganizowania levelingu. Odpuszczam sobie lc dopóki nie wejdzie jakiś ciekawy dla mnie serwer...

k1hvCVp.gif

Opublikowano

Ciekawy serwer?
Coś nowego dodane?
Jest łatwy leveling czy tak jak na Globalu że juno,dratan,potem tomb itd.?
Cash drogi , czy darmowy?

zaraz będę jak coś pobierał ^^

DYM DYM KNF 4 ! <3 <3 <3 <3
KROK PO KROKU !

• 4 tygodnie później...
  • 3 tygodnie później...
Opublikowano

Mam te LC na kompie Osobiście nie polecam Ma jedynie rate expa większe od Eterni Classic nic więcej  Wbicie max lvl tu zajmuje jakieś 2 dni Jeśli wie się jakie qwesty robić

1390144171-U592769.png

Opublikowano

Mam te LC na kompie Osobiście nie polecam Ma jedynie rate expa większe od Eterni Classic nic więcej Wbicie max lvl tu zajmuje jakieś 2 dni Jeśli wie się jakie qwesty robić

Moge spytac co to sa qwesty?

Gra tu ktos wlg? Ile osob online?

k1hvCVp.gif

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...