Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

A gdyby tak...?

UniBag

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Nie przyjąłbym bo u mnie tradycją jest że trzeba zostawić jeden pusty talerz i tak ma zostać XDDDDDDD

A tak na serio to czemu nie.

67726388604270515055.jpg

46910951821534372332.gif

Jeżeli Ci pomogłem LIKE!

Opublikowano

Zaprosiłbym go do pokoju i spytałbym się czy ma konto na mpc, a potem wspólnie robilibyśmy raporty :3

Opublikowano

Tradycja mówi że talerz ma stać pusty, więc bym go nie wpuścił. A nigdy mi się to nie zdarzyło i wątpię aby akurat wbił na 3 piętro do mnie w bloku :>

Opublikowano

No prawda.

W właśnie taki gość przyszedł do was kiedyś???

raz mi się tylko zdarzyło że przyszedł, małe masz szanse że ktoś przyjdzie.. :)

Opublikowano

Jakby byłoby widać , że to naprawde biedny człowiek nie jakis menel lub zlodziej dalbym mu jeść w talerzyku na drogę i pić.

Opublikowano

Oczywiście wpuściłbym. Różne rzeczy mogą spotkać człowieka, a pomyślcie, jeśli to Wam by się coś stało i nie mielibyście gdzie iść? Trzeba patrzeć na coś nie tylko ze względu na siebie. :P

zSCFQrN.png

Opublikowano

Mówicie ,że byście nie wpuścili takiego gościa to po co zostawiacie ten wolny talerz??Mówicie ,że tradycja obowiązuje ,ale i też obowiązuje wpuścić takiego gościa.

1373701876-U969346.jpg

Opublikowano

Jeszcze nigdy nie przytrafiło mi się, aby przyszedł do mojego domu jakiś nieproszony gość. Ale jeżeli zdarzyłaby się taka sytuacja - przyjęłabym go.

large.gif

Opublikowano

Ja nigdy nie otwieram drzwi, bo każdy hałas na klatce schodowej interpretuję w ten sposób "to na bank poprzebierane pajace, które chcą cukierki".

#don't care

Opublikowano

Ja bym przyjął nawet obrzyganego rudego cygana, nie ważne czy w wigilię czy nie - to w końcu też człowiek.

No i może być trollem-miliarderem i w zamian za dobre serce dać jakąś sumkę w prezencie :D No co, gdybym to ja był milionerem to właśnie tak bym robił ludzi w uja :D

czwartkowy posmak w ustach przypomina
że nie ma sensu owijać w bawełnę
zmarzniętego truchła

przez latarnię ktoś przerzucił sznur
cumuje statek w bezpieczną przystań

czuję jak na skroniach zasycha sól
...

Opublikowano

Pamiętam kiedyś jakaś grupa reporterów zrobiła krótki reportaż o tym ilu polaków wpuści do domu niezapowiedzianego gościa. ;) Wynikło tylko to że nikt nie wpuścił gościa mimo że tak nakazuje tradycja. A jedna baba zamiast wpuścić do środka to wyniosła reklamówka żarcia dla gościa a jeden facet kazał ich zapierdalać na własną kolację bo nie można komuś po domu się szwendać xD

Opublikowano

Zaprosiłbym go do pokoju i spytałbym się czy ma konto na mpc, a potem wspólnie robilibyśmy raporty :3

Pierd****j się dzieciaku w swoje bezmózgowie :)

@top

W sumie tradycja pozostawia to, że talerz ma zostać pusty ale co, jak przyjdzie do was bezdomny człowiek, zapłakany, nie ma gdzie iść, jest głodny, to co, nie wpuścicie go bo jakaś "tradycja" tak nakazuje? Żałosne, pozdrawiam :)

https://gyazo.com/fda5cdba015589562e3ae6f91d845bc0

xD xD xD

TOP1 FIGHTER MPC

https://embed.gyazo.com/e7d06a14193aec972bb7a82e59041e87.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...