Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

TBot - Bot działający w tle

Adzik

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

są bany za tego bota ?

jak teraz wygląda banowanie ? odrazu perm ?

Intel Core i5 4570 , Asus GeForce GTX 760 OC , Kingston 8 GB 1600 Mhz

bf4-logo-retina_12.png?v=1405727469460rc

• Odpowiedzi 259
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Gdybym nie dostał bana , głupot bym nie pisał i nie straszył. Dostałem bana tylko nie wiem na ile czasu . Nie wiem czy jest sens pisać do BP o pytanie na ile ban ...

Opublikowano

Gdybym nie dostał bana , głupot bym nie pisał i nie straszył. Dostałem bana tylko nie wiem na ile czasu . Nie wiem czy jest sens pisać do BP o pytanie na ile ban ...

Pisz. Potwierdzi się, czy łapią za boty

Opublikowano

Pisz. Potwierdzi się, czy łapią za boty

Ogólnie już leje na to teraz. Miałem tbota uzbierałem na Sentinela i to było max i 2 irysy . Dużo nie straciłem .

Zrobiłem dzisiaj sobie bota w autoicie + Pet + Mechanizm zbierania . 3000 na godzinę URI to jest bardzo dobry wyczyn :))) Mam to za darmo i nie ingeruje to nic w gre DO :)) DO tego bot może latać il chce . Minusem jest tylko to że jak zginie to sam się nie naprawi . Ale na początek latam na startowej mapie , uzbieram sobie dużo energiiiiiiiiiiiiiiii i wtedy zacznę coś myśleć więcej :) heheh

Opublikowano

Za jakiś czas zrobię tutka ale to muszę znaleźć program do nagrywania aby wrzucić na YT i pierw zaprezentować to :)

Opublikowano

są bany za tego bota ?

jak teraz wygląda banowanie ? odrazu perm ?

latam 2 dni na testowym koncie po 24 godziny na dobe i ban na 3 miesiące więc raczej nie opłaca się latać na bocie

Opublikowano

Witajcie D: ... Kolega @UP. Ja latam od 2 tygodni tak po 7h dziennie może troszke mniej. Do tej pory udało mi się uzbierać na 8 Bo2 Aegis i 2 irki, bot ładnie śmiga + od 2 dni stosuje peta ze zbieraczem 3 lvl... w 1h potrafi zebrać 4k uri :P ... Faktycznie na forum nie mam nic o tym że banują za PixelBota... PzDr: xoxy299

Opublikowano

Witam a mi bot kiedyś ładnie zbieral a teraz po niecałej godzinie pisze przestał działać lub całe tło w zakładce map jest czarne kiedyś był dobry

Opublikowano

up musisz miec maly lvl peta ze go używasz ,bo na 15 lvl sie strasznie nie opłaca na min ciagnie 79 to w godzine 4800 co kosztuje 1200uri , a zarobek będzie 500 uri większy

Opublikowano

latam 2 dni na testowym koncie po 24 godziny na dobe i ban na 3 miesiące więc raczej nie opłaca się latać na bocie

Bullshit. Za bota dają perma

Mam problem zaraz po zalogowaniu bota wyskakuje komunikat że przestał działać.. Wie ktoś o co chodzi??

Problem tkwi w bocie. Autor próbował to naprawić, ale chyba się nie udało

Opublikowano

Witam, wytłumaczy mi ktoś dlaczego nie mogę zainstalować aktualizacji bota ? ( Chcę go użyć 1szy raz)

Mam net.framework 4 abode flash player dla IE.

Po kliknięciu install pasek dochodzi do końca i wyskakuje- unable to find a version of the runtime to run this application.

Nie mam pojęcia o co chodzi ;/

2-ga sprawa to, gdy kliknę anuluj i nie pobiorę akutualki nie można się zalogować. Nie mogę ,, wdusić'' przycisku login. Start mogę ale się wyłącza.

Zapraszam na stronę www.pajacyk.pl tak mało trzeba, a tak bardzo pomaga ;)

Opublikowano

Witam, wytłumaczy mi ktoś dlaczego nie mogę zainstalować aktualizacji bota ? ( Chcę go użyć 1szy raz)

Mam net.framework 4 abode flash player dla IE.

Po kliknięciu install pasek dochodzi do końca i wyskakuje- unable to find a version of the runtime to run this application.

Nie mam pojęcia o co chodzi ;/

2-ga sprawa to, gdy kliknę anuluj i nie pobiorę akutualki nie można się zalogować. Nie mogę ,, wdusić'' przycisku login. Start mogę ale się wyłącza.

Bo aktualizację musisz pobrać

Opublikowano

To wytłumacz mi, dlaczego wywala mi ten błąd przy aktualizowaniu ? ;/

@ Edit.

Mógłby ktoś wstawić upload aktualnej wersji bota ? Będą like

Zapraszam na stronę www.pajacyk.pl tak mało trzeba, a tak bardzo pomaga ;)

Opublikowano

witam, mam pytanko:, bot śmigał przez prawie 2 tyg, lecz nagle dzisiaj próbuje włączyć a tutaj w LOG : Exception ocurred ... nic dalej sie nie ładuje ??? ... o co chodzi ?? wg nie da się zalogować !

Opublikowano

UP ->To w końcu załapiesz. Mam też problem bot po 30 minutach przestaje działać!

Ja też latam na bocie ale po 30 min się wyłącza więc aktualnie teraz nie latam;/

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...