Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Czy taki TAB wam sie podoba?

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

spoko tab tylko jakiego pluginu do tego użyłeś

Własnoręcznie napisanego -.- Ludzie czytacie opis, czy tylko na obrazki patrzycie ?

10732745374541468291.png

• Odpowiedzi 73
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Witaj. Konfiguracja pluginu jest u ciebie na poziomie zaawansowanym. Ładnie ci to wychodzi tylko popracuj nad estetyką twoich prac, ale ogólnie nie ma się do czego przyczepić. Jeśli serwer wystartuje to będzie to serwer z przyszłością. Na pewno zagram. :) A wiesz kiedy może jest przewidziany start serwera? :)

Opublikowano

Przygotuje ktoś coś takiego dla mnie tylko pod serwer PVP

"Bo rocznik to tylko cyfry, a cyfry to nie uczucia."

"Nie ważne jak wolno robisz postępy i tak jesteś o krok dalej niż Ci, którzy wciąż siedzą na 

dupie i narzekają."

Opublikowano

Witaj. Konfiguracja pluginu jest u ciebie na poziomie zaawansowanym. Ładnie ci to wychodzi tylko popracuj nad estetyką twoich prac, ale ogólnie nie ma się do czego przyczepić. Jeśli serwer wystartuje to będzie to serwer z przyszłością. Na pewno zagram. :) A wiesz kiedy może jest przewidziany start serwera? :)

Cześć :P Nie mam konfiguracji, wszystko pisałem w kodzie na czysto, config w tym przypadku byłby ogromnym obciążeniem.

Start serwera.... Jak będzie zapowiedź, najpierw muszę wszystko skończyć.

Hardcor C;

Nie nie ;) To zwykle przetrwanie z kilkoma bajerami + gildie :)

Zarąbiście to zrobiłeś :>

Dzięki :)

Przygotuje ktoś coś takiego dla mnie tylko pod serwer PVP

Napisz na pw, co ma sie tam znajdować , w wolnej chwili Ci to napisze.

Moze byc :D

Mhm, dzięki za opinie.

Fajne dasz link do download ?

-.- Nie.

Cóż, TAB wygląda mi na lepszy niż na mchc, zmieniłbym tylko kolorki tu i ówdzie.

Podaj propozycje co do kolorystyki.

Fajne.

Dzięki :)

10732745374541468291.png

Opublikowano

Jestem tylko ciekawy kto znowu nagadał Ci jakiś kretynizmów. Ostatnio od każdego dostaję oskarżenia, czy za plecami jestem obgadywany co ja to nie robię.
Nieważne, na opinie ludzi mam wylane, a nie o tym jest ten temat.

Co do samego pluginu jak wspominałem jest okej, chociaż jest trochę przesadzone. Pomysł z eventem na TABie bardzo fajny.

Jeśli chodzi o serwer, to trzymam kciuki, żeby nie skończyło się jak ostatnio z Twoim HARDCORE. Zamiast SKRIPT'ów wziąłeś się za Jave, fajnie, fajnie. ;-)

Opublikowano

Jestem tylko ciekawy kto znowu nagadał Ci jakiś kretynizmów. Ostatnio od każdego dostaję oskarżenia, czy za plecami jestem obgadywany co ja to nie robię.

Nieważne, na opinie ludzi mam wylane, a nie o tym jest ten temat.

Co do samego pluginu jak wspominałem jest okej, chociaż jest trochę przesadzone. Pomysł z eventem na TABie bardzo fajny.

Jeśli chodzi o serwer, to trzymam kciuki, żeby nie skończyło się jak ostatnio z Twoim HARDCORE. Zamiast SKRIPT'ów wziąłeś się za Jave, fajnie, fajnie. ;-)

Mój ostatni hc, sam zamknąłem. Zbyt się pośpieszyłem, duuużo błędów było. Jave znam od roku...

Dzięki za opinie.

10732745374541468291.png

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano

AHAHAHHAHA...

Cały tab praktycznie skopiowany z xCrafters.pl + ta nazwa 4Crafters.pl ... 

Beka xD 

Zmieńcie to i będzie dobrze :)

Opublikowano

AHAHAHHAHA...

Cały tab praktycznie skopiowany z xCrafters.pl + ta nazwa 4Crafters.pl ... 

Beka xD

Zmieńcie to i będzie dobrze :)

To tak : 

1. 4crafters.pl było przed xcrafers.pl

2. na xcrafters jestem adminsistratorem.

10732745374541468291.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...