Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Czy taki TAB wam sie podoba?

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Proste i fajne, nie widzę nic trudnego, ale możesz dodać coś, czego nie ma nikt - jakieś efekty, jak gracz jest w gildii, czy przy zakładaniu jej.
Co to tab'u, to kolorki bym poprawił, a tak, to nie mam do niczego zastrzeżeń.

http://o.aolcdn.com/hss/storage/midas/dbb2fba7a1724ff9f49593989439ae90/203012134/rih.gif

• Odpowiedzi 73
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Gj, tylko ten czerwony troche oczojebny :p

Udostepniasz kod?

733761405517115815990.png

"To, że milczę, nie znaczy, że nie mam nic do powiedzenia" ~Jonathan Carroll

Opublikowano

PLUGIN NIE NA SPRZEDASZ (Póki co, mój serwer musi być autorski :) )

Dzięki za opinie :)

Nie będzie wchodzil na serwery hardcore mchc i xcrafters, gdyż wole mieć swój układ i swoje kolorystyki, po co mam kopiowac ?

"Póki co, mój serwer musi być autorski"

Hmm..

Powiedz mi co ty na tym serwerze masz autorskiego?

Taby ? Skopiowane z xcrafters/mchc

Zamiast stoniarek blok generujacy kamien ? Co w tym autorskiego jak to już było na xcrafters a wy bezczelnie chcecie wszystko kopiować..

Żałosne..

Pozdrawiam.

Pomogłem?👍

Daj Like! :D

Opublikowano

"Póki co, mój serwer musi być autorski"

Hmm..

Powiedz mi co ty na tym serwerze masz autorskiego?

Taby ? Skopiowane z xcrafters/mchc

Zamiast stoniarek blok generujacy kamien ? Co w tym autorskiego jak to już było na xcrafters a wy bezczelnie chcecie wszystko kopiować..

Żałosne..

Pozdrawiam.

Autorskie pluginy misiu :) To ze ktos to ma , to nie znaczy ze ja tego napisać nie mogę :*

Proste i fajne, nie widzę nic trudnego, ale możesz dodać coś, czego nie ma nikt - jakieś efekty, jak gracz jest w gildii, czy przy zakładaniu jej.

Co to tab'u, to kolorki bym poprawił, a tak, to nie mam do niczego zastrzeżeń.

Nie rozumiem, jakie znów efekty ? Moge dodać np. ze po zalozeniu gildii, wyskakuje rubryka z TWOJA GILDIA , i jeszcze np. po komendzie /czlonkowie, lewy pasek na 10 sek zamienia sie w tablice na której są czlonkowie (czerwony) offline (zielony) online + Nick.

10732745374541468291.png

Opublikowano

Mi jakoś takie TABy nie przypadły do gustu, wolę klasyczne gdzie "normalnie" się dowiesz kto jest na serwerze, a nie jakieś TOP Gildie itd...

Opublikowano

Mi jakoś takie TABy nie przypadły do gustu, wolę klasyczne gdzie "normalnie" się dowiesz kto jest na serwerze, a nie jakieś TOP Gildie itd...

Nie ma problemu by dodac komende która pokazuje na tabcie aktualnych graczy normalnie :)

10732745374541468291.png

Opublikowano

Bardzo Fajnie, wrecz niesamowite dóżo pracy sądze że w to włożyłeś. Łap wielkiego like ;)

Opublikowano

Bardzo Fajnie, wrecz niesamowite dóżo pracy sądze że w to włożyłeś. Łap wielkiego like ;)

Dzięki za opinie :0

Zbyt trudne to nie jest, lecz dosyć czasochłonne.

10732745374541468291.png

Opublikowano

Fajne lecz mam pytanie czemu nazwa jest 4Crafters.pl skoro domena jest na sprzedaż?

Bo taka bedzie nazwa serwera :) Domena jest juz kupiona :)

10732745374541468291.png

Opublikowano

Mam do ciebie pytanie np. mając:

TabAPI.disableTabForPlayer(p);

I to mi wyświetla error w konsoli.

Dlatego ze w twoim zalozeniu wylacza dla wszystkich :)

Tak cos dajesz albo w komendzie, albo w for : onlinplaye bla bla bla.

stary super to wygląda, jak byś mógł wysłać confing to byłbym bardzo wdzięczny :D

Tutaj nie ma configu, tabapi to nie tylko plugin ale i biblioteka.

10732745374541468291.png

Opublikowano

Hmm, czyżby reaktywacja 4Crafters? ;)

Mruczek, Ciebie nie lubię wiadomo z jakich przyczyn. Fałszywy jesteś i strasznie dziwny. Jeden dzień normalnie z Tobą piszę, na drugi dzień mnie wyzywasz i ze znajomych wywalasz. Ja Ciebie chłopie nie ogarniam. :D

Sam TAB fajny, tylko ułożenie podobne do XCrafters, a to niezbyt dobry pomysł. Troszkę oryginalności!

Powodzenia życzę. ;-)

Opublikowano

Hmm, czyżby reaktywacja 4Crafters? ;)

Mruczek, Ciebie nie lubię wiadomo z jakich przyczyn. Fałszywy jesteś i strasznie dziwny. Jeden dzień normalnie z Tobą piszę, na drugi dzień mnie wyzywasz i ze znajomych wywalasz. Ja Ciebie chłopie nie ogarniam. :D

Sam TAB fajny, tylko ułożenie podobne do XCrafters, a to niezbyt dobry pomysł. Troszkę oryginalności!

Powodzenia życzę. ;-)

nie nie reaktywacja,

Inne ułozenie jest juz.

Tak postąpiłem bo uznałem to za słuszne po tym co się dowiedziałem.

10732745374541468291.png

Opublikowano

Takie coś można zrobić w FancyTab niewiem povo robileś sobie tyle trudu.

Tak tak, w fancytab sobie zrobie podpiecie pod swoje bazy danych itp. Jak masz tak mówic to wyjdz.

10732745374541468291.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...