Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Czy jest darmowy Team Speak 3 na androida

niewiadomo

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Tak jak w temacie szukam jakiegos TS'a 3 na androida DARMOWEGO, nie mam zamiaru placic za takie cos ;p

Validating | Members | WarRock Helper | Pro User | Postmaker | MPC WarRock Team|

Opublikowano

Raczej nie chyba, że z jakichś podejrzanych chińskich torrentów, które i tak pewnie nie zadziałają. Zresztą 6,99 to nie tak dużo...

Ah... i forum nie popiera piractwa.

Skoro milczenie jest złotem, a mowa srebrem... to chyba właśnie wzbogaciłem się o jedną sztabkę!

Opublikowano

a Jesli zaplace te 6.99 to juz tego TS'a bede miał na stałem czy to jest stawka ktora trzeba placic co miesiac ?

Validating | Members | WarRock Helper | Pro User | Postmaker | MPC WarRock Team|

Opublikowano

Koledzy, ale wiecie może czy jak kupie ts3 na tel to po formacie telefonu ponownie muszę płacić te 7zł ? -.- Czy mi się to jakoś zapisze w markecie ?

Pozdrawiam, Dudinek. - > Pomogłem ? Kliknij 1351336191-U310812.jpg . ;)

Opublikowano

Koledzy, ale wiecie może czy jak kupie ts3 na tel to po formacie telefonu ponownie muszę płacić te 7zł ? -.- Czy mi się to jakoś zapisze w markecie ?

Nie, jeśli zalogujesz się do marketu przez to samo konto.

PS. ostrzegam, żeby nie dawać tu piratów.

Opublikowano

Nie, jeśli zalogujesz się do marketu przez to samo konto.

PS. ostrzegam, żeby nie dawać tu piratów.

Zabawne. Cheaty, Boty, Hacki to niedozwolone ingerencje w strukturę gry czy programy tak samo jak Cracki. To i każde takie forum to jedno wielkie piractwo ;). Co do tematu to Chomikuj, a znajdziesz.

Opublikowano

Tak samo podpięty temat z pirackim minecraftem, pirackie serwery metin2 oraz dział dla pirackich serwerów ISS ;)

Kupuj teraz tego teamspeaka bo w nowym roku będzie 2x droższy.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...