Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

League of Legends do Windows 7!

Rek0n

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 65
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

DORZUCAM JESZCZE FILM, NA KTÓRYM PRZEDSTAWIAM INSTALACJE STYLU, ACZKOLWIEK POMINĄŁEM PUNKT PIERWSZY, ALE JEST ON OBOWIĄZKOWY DO WYKONANIA, INACZEJ STYL NIE BĘDZIE WYGLĄDAŁ POPRAWNIE!

Opublikowano

Drogi Rekonie , wszystko pięknie działa !! Wielkie dzięki , jedynie mam problem z zegarem , mam cyfry w zegarze obcięte , godzina jest w połowie widoczna w połowie niewidoczna , czym to jest spowodowane , jak to zmienić ?? Rozdzielczość ekranu nic nie daje , pomóż mi bracie .

Opublikowano

Zadziala na win8 ? Czy raczej nie ? : (

Wersja na Windows 8 będzie wkrótce, jak tylko się ukażę, na pewno się nią z wami podzielę.

Drogi Rekonie , wszystko pięknie działa !! Wielkie dzięki , jedynie mam problem z zegarem , mam cyfry w zegarze obcięte , godzina jest w połowie widoczna w połowie niewidoczna , czym to jest spowodowane , jak to zmienić ?? Rozdzielczość ekranu nic nie daje , pomóż mi bracie .

Przykro mi, aczkolwiek nie mam pojęcia czym to jest spowodowane, możesz ewentualnie skontaktować się z autorem owego stylu, a może on będzie w stanie ci pomóc.

Kontakt do niego znajdziesz w instrukcjach na samym dole.

Opublikowano

Wezwałem policje i już do Ciebie jedzie.

Motyw na plus, szkoda że mam W8.

To wzywaj tylko ze nie na ten adres bo to dla kolegi sie spytalem :P

@topic

Styl fajny, narazie nie widze żadnych błędów

a11176.jpg

Opublikowano

A czemu ikonka startu się ciągle zmienia na podstawową ?? ... Z napisu start na złoto po ponownym uruchomieniu znów jest ikonka windowsa 7 zamiast napisu na złoto START ...

Opublikowano

Bardzo fajny styl, piękna szata graficzna.

Potrzebujesz pomocy w przygotowaniu swojego forum dyskusyjnego?
Odezwij się a na pewno udzielę Ci pomocy!

Opublikowano

Widziałem to na DA, zajebiste. Działa normalnie bez problemów bo ostatnio jakoś brakło mi plików i nie zainstalowało się w całosci..

Opublikowano

Jak to później odinstalować? Bo jak zmieniam styl na jakiś inny to zostają mi kolory z tego własnie stylu <_<

50 postów

100 postów

150 postów

200 postów

250 postów

• 1 miesiąc temu...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...