Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Server pvp

aniomel22

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Na razie zostaje przy p4story.com tym bardziej że dziś wypaliłem sepirke 22 z bonem 17/31/11/72 2/5 i pójdzie za ładną sumke goldów, oraz kupiłem czysty łuk pvp +11 i dobiłem w niego bon 31/11/13 więc jak wbije go 22/24 to bedzie siekać ładnie :) zapraszam na derion TaxiDriver lecz możliwe że za moment zmienie sobie nick bo wygrałem za darmo zmiane nazwy :D.

PS1 nowy nick iillusion

PS2 sepirka jest przeklęta, 6x spaliło z +21.. epickie.

PS3 każdy nowy gracz który będzie grać na derionie i chce dołączyć do ekipy niech uprzedzi na forumowym priv podam mu w tedy kod i go wyexpie w moment, rzecz jasna odpale coś z nagrody którą dostane.

PS4 wbiłem ten łuk na +22 i dobiłem 4 gemy, heh za pierwszym razem weszło a w lage poszło już z 9 cash gemów i nadal tylko 3. Będę go palić dalej jednak już nie mam 100% potków. dropie goldy ;]

Opublikowano

@Up

Na vendecie masz od razu eq +24 nie musisz marnować czasu na wbijanie to jest +, są gorsze bony do eq większość osób ma 1/1 1/2 2/2 ale to już bardzo rzadko a na eden jest 7/12 lub nawet więcej. Wydałeś 300zł na 4story.ed czy na de.eden4s.pw?

@topic

Jeżeli nie chce się marnować czasu na boy i wbijanie eq to polecam 4story.4vendeta

ALe co z tego na vendecie ze jest odrazu +24, jak ten serwer jest wiecej off niz on.

de.eden4s.pw zapowiada sie ciekawie oraz dlugo.

Relacja z wczorajszej wojny o ogrod:

Bylo ok 6 PT Valorianow, i ok 2 pt derionow, odrazu po wojnie tej poszedlem do marduk zobaczyc co i jak, wiecei co widzialem? Ful lderow w marduk tak na oko z 6pt by bylo, ale coz poradzimy jak wola lizac trawe tam.

O to SS:

SS jak poszlo juz troszke osob bo bylo za 5 sekund koniec.

1387968045-U401671.jpg

KONIEC

~ REBEKKA

Opublikowano

Vendeta już on i działa. Wojny są "ciekawsze", więcej osób chętnych do pvp i można pobawić się na arenie kiedy jest nie równowaga w ardir.

"Śmierć nas nie rozdziela, robimy się tylko niewidzialni" 

Franco Scaglia – Czarna mewa

Opublikowano

Mam już kilka fajnych nagrań z wojen o tereny i ogrodów jednak jest tego zbyt mało by zmontować fajny filmik, wrzucam więc kolejny zlepek krótkich akcji, akurat w krypcie :)

http://www.youtube.com/watch?v=I8O0rdjWEZQ&feature=youtu.be

PS. Jak wrzucę filmik z wojen to złapie się nie jeden z was za głowe :) jak kumatego kapcia mam na wyłączność ;]. Dla porównania, sam lub bez tego kapcia na ogrodzie wbijam od 1 do 2k PO. a kilka dni temu właśnie z nim pobiłem swój własny rekord z PL i wbiłem ponad 4k PO. Pozdrawiam i zapraszam.. ogarnięte osoby mile widziane.

PS2 Hersen może stwórz temat odpowiedni by tu nie spamić, a by dotyczył gry na privach.

PS3. kupiłem za 250g mistrzy i szczęść i wbiłem tylko lage 22, łuk pvp 23, miecz pvp 22, tarcze pvp 22, i trzy klaty pvp na łuka 22.. trochę goldów zarobiłem ;>

PS4. Wyprodukowałem cały secik wetka, na dniach powbijam a przynajmniej postaram się wbić maxymalne bony i jeżeli wbije cały set 22 minimum to przerzucam się na wojka, nigdy nim nie grałem a magiem już za łatwo mi idzie zabijanie "botów" na wojnach. z Maga eq nie ruszam, zawsze będzie do czego wrócić jak wojem mi nie pójdzie :D.

Opublikowano

Sluchaj, ty lubisz grac na PvE ja na PvP. Kiedys lubialem na PvE grac, np na polskim kiedys jak nie bylo od groma lucznikow, nie byli tacy "OP"
Teraz idziesz takim magiem 3-4 strzaly i giniesz.

KONIEC

~ REBEKKA

Opublikowano

Hersen dawaj na p4story to ubiore Cie w eq 20 potem sobie już poradzisz sam, dodatkowo jak grasz magiem to na wejście dam ci piękną sepirke 22 to wyexpisz się w pare dni.

poty 200% na tym serwie to chyba ściema, kupiłem sobie jednego (jeden wart 80-100g) chciałem topka jebnąć z +21 i spaliło na +20, zdesperowany mówie a ch.j walne z +20 zwykłym potkiem i pyk +23 topka mam hehee. teraz tylko bony do eq i ciskam wojem.

PS kowal od +21 jest niby x2. więc z potkiem 200% powinienem go mieć x3 a i tak jara jak cholera. ;< to już trzeci item potkiem 200% zjarany z 21.

Opublikowano

Hersen dawaj na p4story to ubiore Cie w eq 20 potem sobie już poradzisz sam, dodatkowo jak grasz magiem to na wejście dam ci piękną sepirke 22 to wyexpisz się w pare dni.

poty 200% na tym serwie to chyba ściema, kupiłem sobie jednego (jeden wart 80-100g) chciałem topka jebnąć z +21 i spaliło na +20, zdesperowany mówie a ch.j walne z +20 zwykłym potkiem i pyk +23 topka mam hehee. teraz tylko bony do eq i ciskam wojem.

PS kowal od +21 jest niby x2. więc z potkiem 200% powinienem go mieć x3 a i tak jara jak cholera. ;< to już trzeci item potkiem 200% zjarany z 21.

Dobra, to mozesz mnie ubrac, Powiedz mi numer gg, magiem kozacze, 2 dni z 5k na 13k Honoru wbnilem

Juz pobieram p4story, ale odrazu cale eq na maga non pvp czy pvp +20? A pzt, to ja ci bede splacal te EQ w

goldach

KONIEC

~ REBEKKA

Opublikowano

powoli się coś zrobi lub kupi. prędzej zrobi zostało mi 60 szczęśc, na grzybki zaraz pójde to będzie 30 mistrzów. tynki po 1g sie kupi i cały set ci przepale +20 lajtowo wchodzi odzywaj się na AleTypek lub iillussion zależy gdzie akurat będę. ps luknij na leksykon jakie eq na woju już mam :):):):):)

Opublikowano

Mała poprawka, Hersen rób konto na Valo, z racji tego że na Valo ostatnio gra mniej osób i wszystko przegrywają, GM zrobił opcje przeniesienia postaci i pierwsze 60 osób które mają 95 lvl mogą przenieść konto, przeniosłem sobie by pomóc na valo. więc tam zakładaj postacie.

Opublikowano

Mała poprawka, Hersen rób konto na Valo, z racji tego że na Valo ostatnio gra mniej osób i wszystko przegrywają, GM zrobił opcje przeniesienia postaci i pierwsze 60 osób które mają 95 lvl mogą przenieść konto, przeniosłem sobie by pomóc na valo. więc tam zakładaj postacie.

Kur*a.. Ja na derach.

Pod jakim nickiem cie moge spotkac, ale cos nie wierze w to co piszesz z tymi postaciami, poniewaz jak gadalem z ludzmi na derach to TaxiDriver, to jest Niemiec.

KONIEC

~ REBEKKA

Opublikowano

przem wes wbijaj na 4story edenDe zajebisty jest:D

Aniomel, dalej lamisz wojem? :>

Zrobilem sobie luka. Mam kusze nowa 3 gemy 42/11/11 i eq po 2 gemy dobre tez bony najlepsze, nauczylem sie takiego abb ze w 2.5 sekund klona rozwalic ci moge :D

KONIEC

~ REBEKKA

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...