Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Server pvp

aniomel22

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Nie jest nawet do pobrania z ich strony w Downloads.

"Śmierć nas nie rozdziela, robimy się tylko niewidzialni" 

Franco Scaglia – Czarna mewa

Opublikowano

Pewnie w eden. Ja osobiście nie gram na tym serwie.

Opublikowano

dzięki można wiedzieć na jakim servie ty grasz??:P

Spoko ja aktualnie nie gram na żadnym w inną gierkę teraz gram

Opublikowano

dzięki można wiedzieć na jakim servie ty grasz?? :P

Narko.. Pisalem ci przeciez na edenie ze mozna przez torrenta.. albo na mega ogarnij neta.

@offtopic

Skladam cie w ardir jak ubrania do szafy

KONIEC

~ REBEKKA

Opublikowano

Tak eden4s niemieckie lub 4story.pw. Vendeta czasami ma lagi ale nie zawsze.

Opublikowano

Hersen ile tam u Ciebie na serwerze gra ludzi tak w czasie wojen bo to chyba optymalna w tedy liczba, i dlaczego grasz na niemieckim eden4s nie na globalnym? coś mnie kusi by tam się zalogować tylko kicha z expieniem znów masy postaci na grzyby by cokolwiek zarobić a PLN nie ładuje w privy.

PS. zalogowałem na globala 30 minut temu i sie załamałem, 3 osoby w markut, 2 w krypcie, i 1 sklepik. serwer umarły. a jak tam na niemieckim u Ciebie to wygląda?

Opublikowano

@2Up

Eden wcale nie jest lepszy. Jedyne co jest lepsze to mało ogarniętych osób i nowy patch który nie wszystkim się podoba.

Osobiście zapraszam na 4story.4vendeta (niestety czasami laguje).

Opublikowano

Hersen ile tam u Ciebie na serwerze gra ludzi tak w czasie wojen bo to chyba optymalna w tedy liczba, i dlaczego grasz na niemieckim eden4s nie na globalnym? coś mnie kusi by tam się zalogować tylko kicha z expieniem znów masy postaci na grzyby by cokolwiek zarobić a PLN nie ładuje w privy.

PS. zalogowałem na globala 30 minut temu i sie załamałem, 3 osoby w markut, 2 w krypcie, i 1 sklepik. serwer umarły. a jak tam na niemieckim u Ciebie to wygląda?

Ale na 4Story.de? Powiem ci ze 30 minut temu sam wbilem zobaczyc czy cos w sklepach maja to w markut bylo ok tak -/+ 10-12 osob ale to przez to ze rano jest, ludzie graja bys zobaczyl markut w dni wszechne ( NIE SWIETA ) To wtedy, jak na obecna chwile dery nie dajecie rady w ardir, wczoraj pokazalismy sile valorianu pod wieczor 3 pt valo. Tak ma byc!

Pss, na valo gra:

Xavi0R, xVivaLa1337, PuNNy ( Z 4STORY EG ), Nabster, ktory ladowal codziennie po pare tysiecy € na play4s.com, noi gildia HELL z p4story

@UP

de.eden4s.pw jest jak narazie najlepszym pvp, nie cieszy sie liczba ludzi to nie to co na vendecie ze odrazu +24 i bony, troszke tez trzeba sie wysilic.

Ja powiem ci typek ze ja na ten serwer jak narazie wydalem ok 300 zl.

@Edit

Gralem na eden4s.pw ale oddalem konto, jak widzialem co oni odwalaja w tym ardir to mnie zaprzeproszeniem sciskalo.. Dalem za darmo nowej osobie, ktora wbila na serwer wszystkie itemy, Ladny Ale to piekny set, na lucznika wszystko +22 kusza +21 3 gemy ta nowa pvp bizu 7/8 zreki i 350+ HP. Alez ten gracz sie cieszyl, po chwili dal mi handel zeby te itemy oddac. A co sie okazalo? To byl Polak a ja z nim z 2 godziny po angielsku nawijalem :D

KONIEC

~ REBEKKA

Opublikowano

@Up

Na vendecie masz od razu eq +24 nie musisz marnować czasu na wbijanie to jest +, są gorsze bony do eq większość osób ma 1/1 1/2 2/2 ale to już bardzo rzadko a na eden jest 7/12 lub nawet więcej. Wydałeś 300zł na 4story.ed czy na de.eden4s.pw?

@topic

Jeżeli nie chce się marnować czasu na boy i wbijanie eq to polecam 4story.4vendeta

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...