Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Dyskusja] Altros

BumBumShooT

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Adi sie nie ukrywał a wasz serwer padł.

HAHAH nice pocisk :D , a co do wcześniejszych wypowiedzi :) mmmm typowe polaczki ;p

L7VaIos.jpg

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Na razie nie znam lepszego serwera hard/medium.

MPCforum rządzi, mimo iż w is jest naprawdę sporo to i łatwo to wszystko zdobyć. Ja polecam serdecznie.

Opublikowano

Nie polecam. Serwer postawiony tylko pod $. Ale myszka musi sb odzyskac "skradzione" pieniadze fubu. Najlepsze, ze wzial do tego kleche ;p

Opublikowano

Piszesz, ze pod zarobek, ale wszystkie serwery sa pod zarobekhardy. Jakos isamu wpierdolil cala gre w is, gruby to samo i nikt nie placze. Tutaj i tak nie ma sporej przewagi jak wjebiesz zlotowki. Kupic mozesz kupony na sm i bedziesz mogl sobie pozwolic na wszystko. Zwlaszcza ze zarobic jest latwo. Ja polecam serdecznie, aktual ie nie ma lepszego hard/ mediuma oldschool od MPCforuma. Niepokoi mnie tylko powoli brak zainteresowania serwerem. Dzisiaj miala byc nowa stronka, ale pewnie niedlugo ja dodadza i bedzie mozna normal ie haslo przypomniec albo sobie maila zmienic. Ahh zeby nie bylo hejtow ze zaczynam i sie podjaralem bo gram prawie od startu i mam 94 lvl a gra mi sie dalej super. Na serwerze brakuje tylko nowej stronki i odbugowania notek i dalszego biologa.

Opublikowano

No nie powiedziałbym, wejdź na każde CH do m1 jinno i shinsoo i zobacz ile wiary, a ile na expowiskach, metkach itp. Masakra!

Opublikowano

jakie powody? ;d

Jedynym to jest to, że administracja nie bardzo interesuje się serwerem, aczkolwiek codziennie siedzą na ts i forum. Wczoraj zostały naprawione 2 rzeczy, miały być też notki, ale jednak nie pykło coś.

Ja serdecznie zapraszam. Liczba graczy waha się od 1,200 do 1, 400, może więcej.

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano

jak to woli ale dla mnie to ni hard ni normal ;/ oczywiście zagrajcie ;p

Żyj dla siebie, nie patrz na innych co o Tobie mówią :) 

oj12ja.jpg

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano

pakujesz 1k i można śmiało zaczynać gre , tak wiem zaraz banda murzynów małyszka się rzuci na mnie ;D.

Faktycznie większość właścicieli serwerów metin2 ma na celu zarobek a nawet odważę się powiedzieć , że wszyscy :) 

ale są granice których nie wolno łamać pety 30zł okej na serwerze hard mogą być i za 50zł ale żeby pakować do is kd + 5 na serwerze medium/hard to ja mówię to jest hard taki sam jak PL tylko że z bardziej rozbudowanym IS'em. 

- Pamiętajcie przydupasy innych , że to jest tylko moje zdanie i mam do niego pełne prawo ;)

Opublikowano

pakujesz 1k i można śmiało zaczynać gre , tak wiem zaraz banda murzynów małyszka się rzuci na mnie ;D.

Faktycznie większość właścicieli serwerów metin2 ma na celu zarobek a nawet odważę się powiedzieć , że wszyscy :)

ale są granice których nie wolno łamać pety 30zł okej na serwerze hard mogą być i za 50zł ale żeby pakować do is kd + 5 na serwerze medium/hard to ja mówię to jest hard taki sam jak PL tylko że z bardziej rozbudowanym IS'em. 

- Pamiętajcie przydupasy innych , że to jest tylko moje zdanie i mam do niego pełne prawo ;)

Ludzie nie mysla i robia serwer pod is, zamiast zrobić serwer dobry, w którym IS bedzie przemyslany a nie bedzie niszczył rozgrywki, a ludzie i tak beda z niego korzystać. To nie takie trudne.

Opublikowano

Ludzie nie mysla i robia serwer pod is, zamiast zrobić serwer dobry, w którym IS bedzie przemyslany a nie bedzie niszczył rozgrywki, a ludzie i tak beda z niego korzystać. To nie takie trudne.

Powiedział to właściciel asl*na gdzie is odstrasza ludzi bo w pvp + is rozkładasz każdego -.-. Ty zanim zaczniesz coś za przeproszeniem pi*rdolić to zastanów się 3 razy a potem pomyśl jeszcze raz i dopiero coś pisz....

Co do serwera to na 100% jest mało dobrych serwerów tj.stabilne bez przekrętów jak serwery Małysza no chyba, że wolicie as*ana albo ne*orie gdzie przyszłość tych serwerów wisi na włosku.

Pozdro dla kumatych.

• 2 miesiące temu...
  • 3 tygodnie później...
  • 3 miesiące temu...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...