Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Dyskusja] Altros

BumBumShooT

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Co sądzicie na temat serwera MPCforum ?

Ja bardzo polecam gra się przyjemnie stary dobry klimat

SS z m1 Jinno

... Załącznik...

post-1000639-0-93526000-1387567084_thumb.jpg

Aktualnie mam przerwę od metina masz pytanie napisz na pw na gg mnie szybko nie zobaczysz :D

Opublikowano

Mi to wygląda bardziej na reklame serwera ^^
Miałem okazje pograć na początku no ale się zniechęciłem, a szkoda bo wiem ze moglo byc ciekawie.
Serwer polecam, lecz jutro pokaże się inna piekna zapowiedz serwera,info kanal YT, ojAnty

Opublikowano

Miałem okazje pograć na początku no ale się zniechęciłem, a szkoda bo wiem ze moglo byc ciekawie.

Serwer polecam, lecz jutro pokaże się inna piekna zapowiedz serwera,info kanal YT, ojAnty

To nie jest reklama po prostu jeżeli ktoś szuka stabilnego serwera z duża ilością graczy to właśnie wbije na MPCforum a czekam na dyskusje na temat serwera np co mu się podoba a co nie.

To ty robisz reklamę swojego kanału na yt ^^.

Aktualnie mam przerwę od metina masz pytanie napisz na pw na gg mnie szybko nie zobaczysz :D

Opublikowano

Serwer jest mega ! Aktualnie pogrywam na 2 serwerkach a;le na tym spedzam wiecej czasu :))

Co raz wiecej graczy przybywa .

Minus ze nie ma licznika na stronie ale moze to i lepiej :)

Na moje oko w ciagu tygodnia do 14 jest taki 1000 po poludniu jak gimbaza przylazi ja wiem takie 1,5 + graczy .

Ciezko ze spotami bo wszystko zajete , a handel w cholere rozwiniety !!

jak najbardziej polecam i zapraszam :)))

L7VaIos.jpg

Opublikowano

Anty, rest**a przy POMPIEMT2 jest niczym ;]

Co do MPCforuma to również wraz z Antym i innymi miałem okazję zagrać, lecz serw nie był medium tylko hard co mi sie nie spodobało

Aczkolwiek serwer polecam widać, że dużo graczy oraz że Małysz się stara

Opublikowano

Małysz się stara i niedługo ma być też jakaś reklama wykupiona lepsza. Przybędzie więcej graczy i już niedługo będzie aktywowany event świąteczny np. szkaty blasku itp...

Serwer polecam osób gra sporo, ale jest mała konkurencja dla mojej gildii :)

Zapraszam do oglądania nowego odcinka z MPCforuma!

http://www.youtube.com/watch?v=zbv3CggGuDw

Nudzisz się? Wejdź i zostaw łapkę w górę :>

https://www.youtube.com/channel/UCeMqt2wmQHdLvl_OR6wHkog

oFbL3yR.png

Opublikowano

serwer dość ciekawy lecz moim zdaniem pod is, faktycznie sporo graczy, polecam :)

Opublikowano

Serwer jest mega ! Aktualnie pogrywam na 2 serwerkach a;le na tym spedzam wiecej czasu :))

Co raz wiecej graczy przybywa .

Minus ze nie ma licznika na stronie ale moze to i lepiej :)

Na moje oko w ciagu tygodnia do 14 jest taki 1000 po poludniu jak gimbaza przylazi ja wiem takie 1,5 + graczy .

Ciezko ze spotami bo wszystko zajete , a handel w cholere rozwiniety !!

jak najbardziej polecam i zapraszam :)))

Tak Proboszcz / czaarna, polecaj swoj serwer, ktory padnie po 3 miesiacach ja natrzepiesz pieniedzy na tych gimnazjalistach.;)

Opublikowano

Tak Proboszcz / czaarna, polecaj swoj serwer, ktory padnie po 3 miesiacach ja natrzepiesz pieniedzy na tych gimnazjalistach. ;)

Dobrze choćby nawet to był jego serw to przynajmniej coś tu się dzieje i dba o niego na innych nie było żadnych update itp ;) może to ten serw który jednak postoi dłużej? ;]

Ps. Ty już miałeś kilka swoich serwerów i nie stały nawet tych nędznych 3 msc ;-;

Opublikowano

Pogralem na serwerze chwile ale mi sie nie spodobal lecz widac ze innym tak

Mavex o jakiej Pompiemt2 ty piszesz? przeciez ten serwer padl ponad rok temu

Opublikowano

Pogralem na serwerze chwile ale mi sie nie spodobal lecz widac ze innym tak

Mavex o jakiej Pompiemt2 ty piszesz? przeciez ten serwer padl ponad rok temu

Ale startuje na nowo.

Co do MPCforuma, dobrą reklamę mieli i z tego co widziałem to sporo osób gra.

Spodziewałem się że padnie po kilku dniach, ale stoi nadal i wielki + za to.

Opublikowano

Powiem tak; Wbilem 34 lv,tak wiem nie jest to duzy wyczyn aczkolwiek z serwerem juz sie zapoznalem.

Graczy duzo,szybki resp metinow,powiekszone spoty,latwe zdobycie eq na nizszy lvl.

Minusy to slaby exp.No chyba ze zakupimy vipa+lizaka i inne bajery to expimy jak na 4 funie.Po za tym nie mam zastrzezen.

Opublikowano

Fajny serwerek .. Do 70 leci lajcikowo, potem trochę gorzej chociaż na JEDNYM pd na 1h byłem w stanie wbić z 73 do 75 lvl. Jedyne co tam boli to DT ale dobra, mniejsza o to ;p

Osobiście mam 80 lv WP ale wojenne jest tak trudno zrobić, bo bony tak chujowo wchodzą :D Ale na brak rad, egzo, ku czy innych rzeczy narzekać nie można bo dużo shopów + metki i samemu można dropić... Na początku jak się dropnie Aure to już się trochę zarobi itd. Dla nowych i nie chcących dużo wydawać na KU NIE POLECAM zaczynania grania WP i Bodym .. Smok też ma KU jako takie drogie reszta KU do 2kk mozna dorwać ... Trutę jest cholernie trudno dostać bo są drogie ale reszte broni na 75 łatwo dostać.

POLECAM ten serwer jeżeli lubicie serwery medium/hard

Po prostu dziamal ;]

Opublikowano

Jak dla mnie serwer przereklamowany. Nie oferuje on nic czego gdzie indziej by nie było.

Pozatym jak dla mnie jest nudny.

Masz kase na is ? =bycie pro na tym serwie.

Nie masz kasy na is? =męczenie i mozolne wbijanie lv,robienie eq co i tak zaowocuje przegraną z is'owcami

Z is na tym serwie spoty w v2 ci nie straszne.

mojasygnan.png

Opublikowano

Grałem chwilę ale przestałem. Jak dla mnie to małysz idzie ścieżką grubego. Haha, a pamiętam jego kochany płacz, że go technik oszukał hehe..

Privy robione przez znane osoby są bez sensu - W głównej mierze tylko patrzą na stan konta bankowego owszem, to też ważne ale nie priorytet.. No ale cóż..

Jak dla mnie typowy hard

btw.

Skille na P to tam banał pakujesz w is kupujesz fasolki zen i kamienie duchowe masz skille P

Kupujesz w IS perły masz eq +9 + fure hajsu ;)

­graphic.png

Opublikowano

Małysz to dziecko , do tego jest zasranym hipokrytą.. Sam na PL-u okradał ludzi a teraz pierdoli na FuBu na Balmorze jakbym zarobił tyle ile małysz to bym buty lizał FuBowi a nie jeszcze hejty puszczał. Cały ten MałyszSquad i Isamu Maffija jest żałosna wszyscy ludzie którzy subskrybują tych idiotów powinni dostać krzesło elektryczne.

A co samego serwera to żałosny... Małysz na siłę próbuje zrobić jakaś Balmore S2 a wiadomo że mu to nie wyjdzie.

PS. Dyskusje zakładamy chyba po miesiącu od startu serwera?

0bFkqdJ.png

Opublikowano

Małysz to dziecko , do tego jest zasranym hipokrytą.. Sam na PL-u okradał ludzi a teraz pierdoli na FuBu na Balmorze jakbym zarobił tyle ile małysz to bym buty lizał FuBowi a nie jeszcze hejty puszczał. Cały ten MałyszSquad i Isamu Maffija jest żałosna wszyscy ludzie którzy subskrybują tych idiotów powinni dostać krzesło elektryczne.

A co samego serwera to żałosny... Małysz na siłę próbuje zrobić jakaś Balmore S2 a wiadomo że mu to nie wyjdzie.

PS. Dyskusje zakładamy chyba po miesiącu od startu serwera?

Vertia off i Płacz ON ? Nie jest to balmora s2 nawet nie podobny serwer ;) .

Serwer jest ogarnięty bugów nie ma chyba bo nie spotkałem jeszcze ;)

//Reklama OFF.

Opublikowano

Vertia off i Płacz ON ? Nie jest to balmora s2 nawet nie podobny serwer ;) .

Serwer jest ogarnięty bugów nie ma chyba bo nie spotkałem jeszcze ;)

O straszne Vertia nie działa już jakoś od roku a ja nadal hejtuje inne serwery ale ja straszny jestem.

Idz małyszowi gałe zrób tylko majty zmień bo już mokre masz.

Chociaż z drugiej strony to regułka się sprawdza , jesteś debilem zasługujesz na debilnych "fanów".

0bFkqdJ.png

Opublikowano

Wbilem 40lv i doszedlem do wniosku,ze bez isa jest ciezko a nawet bardzo ciezko.Exp jest slabszy niz na ravii.

Malysz mial sie nie brac za tworzenie hardow wiec czemu go wypuscil?

Opublikowano

Serwer nijaki, na początku za ciężko, na 61+ za łatwo, admini totalnie olewają graczy. Wysłałem przelew za 100zł na is, wyczyszczono mi konto, poinformowałem o tym admina, miał logi, miał wszystko, ale jakoś nie udało mu się nic dziwnym trafem znależć, po czym następnego dnia już totalnie mnie olał. Administracja ma wyjebane na graczy i tyle. Ogólnie nie polecam serwera.

Opublikowano

Zastanawia mnie czemu ksiądz ukrywa się tak przecież wiadomo że to jego serwer. Wgl fajne ceny były na starcie pd na 1h za 30zeta. Małysz trochę w uja poleciał co poradzić. No ale serwer stoi

GaimdKk.jpg

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...