Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Minecraft na PS3 - Opłaca się?

Gość Szaki22

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, ostatnio dowiedziałem się że na PS3 wyszedł minecraft. Grałem kiedyś w niego na Xbox'ie 360 jednak postanowiłem go sprzedać. Nawet nie pamiętam dlaczego :D . Nie zbaczając z tematu. Chciałbym się dowiedzieć czy opłaca się zakupić wersje na PS3 oraz jaka jest jej obecna cena. ;)

Pozdrawiam.

Opublikowano

On kosztuje ok. 70zł. Masz możliwość grania na multi max 8 osób. Moim zdaniem bardziej opłaca się premka na PC, bo tu możesz więcej robić. A minecraft na PC, po prostu w celach zarobkowych dla mojangu chyba jest ;D

MPC Hejter Team Leader

Opublikowano

Koszt wynosi około 7 dych bodajże.

Moim zdaniem, nie opłaca się.

Lepiej już zainwestować w premkę na PC.

¯\_(ツ)_/¯

WROCISZZLAKIEM.gif

HISTORIA SPRZETU

eHealth e-cigarette -> ego ce3 -> ego ce4 -> ego ce5 ->Provog Yago ->Evod MT3 ->KangerTech Protank3 -> Glassomizer BVC -> Glassomizer BVC [2x] -> KangerTech T3S -> ASPIRE CE5 BVC -> Vision Spinner I -> Vision Spinner II -> Mild Master -> Eleaf iStick 20w -> GS Air -> V-Spot -> Anyvape VMW SubOhm -> Smok VCT -> Mutation xv2 -> Evic VTC Mini -> UD Hunter -> Goblin Mini RTA -> Cuboid 200w -> Limitless RDTA

Opublikowano

On kosztuje ok. 70zł. Masz możliwość grania na multi max 8 osób. Moim zdaniem bardziej opłaca się premka na PC, bo tu możesz więcej robić. A minecraft na PC, po prostu w celach zarobkowych dla mojangu chyba jest ;D

A wiesz może coś więcej o tym multi? Bo nie za bardzo wiem na czym to polega. 8 Osób na jednej konsoli (Chociaż wątpię). Czy przykładowo 8 osób i każdy z nich gra na swojej konsoli?

Mam premium jednak wolałbym przenieść się na konsole. O wiele przyjemniej się gra. ;)

Opublikowano

A wiesz może coś więcej o tym multi? Bo nie za bardzo wiem na czym to polega. 8 Osób na jednej konsoli (Chociaż wątpię). Czy przykładowo 8 osób i każdy z nich gra na swojej konsoli?

Mam premium jednak wolałbym przenieść się na konsole. O wiele przyjemniej się gra. ;)

Wiem, że ekran można podzielić na 6 osób. Chyba z innej konsoli, ale nie wiem jak to się będzie opierać, jednak na pewnie nie będzie to tak jak PC, że masz VPS i stawiasz server.

MPC Hejter Team Leader

Opublikowano

Konsole są przyjemne. Jeśli masz premium na PC, albo nie chcesz kupować, bo wolisz na konsolę, to ja bym kupił. W sumie miło jest na konsoli, nie musisz się martwić o fpsy, a Mojang na pewno przyszykował coś fajnego, co urozmaici grę na PS3. ;)

343731479829004887779.png

Opublikowano

Dziękuję za odpowiedzi, ale mam jeszcze jedno pytanie. Do ilu kratek jest ograniczona mapa gry? ;)

Opublikowano

Według mie nie opłaca się , najlepszy minecraft to na PC

Opublikowano

Każdy będzie miał inne opinie, musisz sam zadecydować. Jeśli wygodnie Ci się gra na konsoli, masz jakichś kolegów którzy również kupią MC na PS3 i z nimi sobie pograsz, bądź lubisz grać sam i uważasz to za dobry pomysł, po prostu to kup. Jakbym miał pieniądze i PS3 to bym kupił.

00979453523907008934.png
Opublikowano

Według mnie na PS3 najlepiej sie gra w wyscigowki i sportowe nie strzelaninki lub takie minecrafty . :D

U mnie właśnie odwrotnie nie wyobrażam sobie grania w strzelankę na PC. Nie mniej jednak dziękuje za odpowiedzi. I ponownie pytam czy wie ktoś jaka jest granica mapy? ;)

Opublikowano

Zdecydowanie polecam tobie kupno na PC lecz każdy ma inne zdanie. Z tego co się orientuje to koszt w granicach 80zł jeżeli lubisz minecraft to powinieneś kupić bez zastanawiania się ;)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...