Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

<<@HOT@ >>.<< ŚWIATECZNA EDYCJA >> BloodMine << [DEDYK] [1.7.2] [mcMMO] [GILDIE] [QUESTY] [NPC] [RPG] [ITEMY ZA GILDIE] [200s] [PVP] [TS3] [WWW]

GetFun

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

No to musisz byc w szoku. Ale light po rozmowie z damixem gadal ze mna i powiedzial mi to i owo. (w szoku. Przypadek? Nie "sondze")

Ja nie jestem w stanie prowadzic idola. Nie gealem w "metina" tylko.bylem afk do przyjscia lighta. Nie moge prowadzic eventu bez odpowiednich permisii (gdzie brak np. Banowania to chleb powszedni byl np.).

Nie moge pozwolic na obrazanie osoby 3ciej czy czyjejs religii (bo tylko to sobie przypominam.) Damix nie pelni odpowiednio funkcji, robiac sobie jaja z "swiezu ma malego" czy nazywania kogos od homo niewiadomo. Sam nijaki nero byl swiadkiem gdzie obrazano go (mrwiktor03) a damix nie reagowal (bo po co ;) )

Forum? Byl, ale nie jest. Jak widac np. W zalaczonym ssie.

Gold bedzie i krolowal na tym serwerze.

"przypadkiem" nie obroniles diabola ostatnim tekstem dla tego, bo znacie i gadacie ze soba juz b.dlugo? :)

Sam light na poczatku byl przeciwny degradowi, zwlaszcza ze nie bylo to robione specjalnie i bylo mozna to przywrocic ;)

Niestety, damix i diabol o malo co sie nie powiesili na sznurku od herbaty ze zostane. Bo juz mowil ze mu zaplacilem za nie dostanie degrada.

Co do kjuby, nie trzeba. Dac ci ssy czy wolisz rozmowy? :)

733761405517115815990.png

"To, że milczę, nie znaczy, że nie mam nic do powiedzenia" ~Jonathan Carroll

• Odpowiedzi 233
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Co wiecej dodam. Wszystkie tutaj posty sa tylko nabijane z multi.
(znajomi, gracze, serwer).
Sorry eniu - ale jak kuba bogu tak bog kubie
@Edit jak znajde ssy, to zaraz ci moze wstawie jaka zaje*ista mamy administracje jesli chodzi o damixa ;)

@Edit2 ciekawe czemu drogi czarek tak napisal... Mimo iz nie gra na serw.

@Edit3 już wiem... 

http://zapodaj.net/a1b50e255aa39.jpg.html

Na zdjęciu (kanale) właściciele, kjuba225 (komuch), sylrat, i uwaga cz4rt3k
dodatkowo radio bot :)

Opublikowano

A jak mogę się na niego zapisać?

Jesli bedziesz chetny wystarczy ze zglosisz sie na czacie kanalu w trakcie trwania idola.

784091427630431250239.png

Regulamin sygnatur

Opublikowano

Co wiecej dodam. Wszystkie tutaj posty sa tylko nabijane z multi.

(znajomi, gracze, serwer).

Sorry eniu - ale jak kuba bogu tak bog kubie

@Edit jak znajde ssy, to zaraz ci moze wstawie jaka zaje*ista mamy administracje jesli chodzi o damixa ;)

@Edit2 ciekawe czemu drogi czarek tak napisal... Mimo iz nie gra na serw.

@Edit3 już wiem... 

http://zapodaj.net/a1b50e255aa39.jpg.html

Na zdjęciu (kanale) właściciele, kjuba225 (komuch), sylrat, i uwaga cz4rt3k

dodatkowo radio bot :)

Eeehm? Pierwsza sprawa, muszę grać na serwerze żeby wypowiadać się na jego temat? Co udowodniło Ci te zdjęcie? To że siedzę na ts'ie i gadam z kolegami? Jakbyś nie wiedział, na tę chwilę gra czterech ludzi którzy grają od początku serwera. (Ja, Sylrat, diaboliczny oraz Lightheaded aka deadmau5) Jakoś mało dorzuciłeś informacji tym postem, nic z niego nie wynikło.

911001425911918417398.jpeg

Opublikowano

Oprócz tego, że piszesz posty tylko za uzgodnieniem enia (przed sec widziałem was znowu we 2ch i bum, nagle post :* )
Trzeba grać, żeby wiedzieć co się dzieje.

+ Ogarnięte forum serwera bloodmine obiecało mi skasowanie obrazy na mój temat za skasowanie postów które tutaj piszę :)
Nie wiem, co myślałeś sobie eniu pisząc to do mnie, po czym mnie zlewając, mówiąc że usuwasz moje skrypty nie usuwając ich :)
Nie znałem cię od tej strony, ale cóż... ;)

Opublikowano

Ogólnie widzę duże zmiany odkąd straciłem moda ;> Dużo bugów na serwerze ;> Administracja rozdaje itemki jak na każdej edycji serwera :) Ogólnie serwer ma ze 2 lata co kilka miesięcy nowa edycja i nowa administracja. Ciekawi mnie czy dalej kasa za vip i te inne idzie na WoTa ;> Ogólnie nie polecam tyle powiem. Błędy i bugi chociażby z dropem czy też handlarzami ;) gram od Alphy w MC i miałem swoje serwery i powiem że znam takie bugi jak mało kto ;> OtherDrops na diaxy hah ;> Całe eq diaxów w 10 min sprzedałem full kasy wydane na śmieci które wywaliłem. Administracja mało ogarnia i mało pomaga co najmniej jak przez 2 dni byłem to tak było... Forum nie ogarnięte można nawet range sobie dać przez te bugi, a administracja nawet tego nie sprawdza i ma wy***ane na serwer... Jeszcze raz nie polecam. Tyle z mojej strony.

Opublikowano

Jeśli już znalazłem... Jak by ktoś chciał itemy czy jakieś moby (tutaj jeden z administracji dał ss'a graczowi którego niestety ja przechwyciłem) jak na zdjęciu to pisać do administracji :) :) :)
Z chęcią dadzą. Na poprzedniej edycji nawet jedna gildia załapała się na zrobienie przez HA gildii z obsydianu dla nich ;) (wcale nie mała :D )
Adresy zamazane ze względu regulaminu MPC

http://zapodaj.net/0f511740e85af.jpg.html

Opublikowano

Oprócz tego, że piszesz posty tylko za uzgodnieniem enia (przed sec widziałem was znowu we 2ch i bum, nagle post :* )

Trzeba grać, żeby wiedzieć co się dzieje.

+ Ogarnięte forum serwera bloodmine obiecało mi skasowanie obrazy na mój temat za skasowanie postów które tutaj piszę :)

Nie wiem, co myślałeś sobie eniu pisząc to do mnie, po czym mnie zlewając, mówiąc że usuwasz moje skrypty nie usuwając ich :)

Nie znałem cię od tej strony, ale cóż... ;)

Ej ale eniu nie jest kimś ważnym i nie muszę się go pytać czy będę pisał pod jego tematem czy nie. Staram się po prostu wszystko wyprostować a to że niektórzy którzy stracili "super ważną" range lubią się odgrywać i trochę nawymyślać to już nie moja sprawa? Chcesz poznać powód dlaczego razem siedzimy na ts'ie? Rozmawiamy i gramy razem w TQ-IT (Titan Quest - Immortal Throne)

911001425911918417398.jpeg

Opublikowano

No to może powiem co nie co o również powodzie i wczorajszej rozmowie na TS'ie. "Lepiej zbanować jednego niż resztę administracji" "Nie mogą się z tobą dogadać" Czyż nie tak było?

Więc tak - jest to w 100% odegranie się na serwerze na niesprawiedliwą degradacje. 3 miesiące prace na serwerze z mojej strony poszło na marne za ból dupy 14-latka i gościa, co rozdaje eq i gildie (pan HA)

Myślę że właśnie tak jest i ujawniam całą prawdę tutaj.

+

<16:33:30> You were banned permanently from the server by "[Ligyhytyhed] Ligyhytyhed" (.)

Za "liście" bo ktoś mu robił jaja przez telefon :)

Pozdrawiam serdecznie

@Edit eniu być może nie, ale diabol - już trochę tak ;)

@edit2 ciekawy jestem czemu sam getfun (eniu) niczemu nie zaprzecza ;) hmmm... Bo to prawda? ;)

Welcome to bloodmine

Opublikowano

A jak mogę dostać na ts3 rangę ,,Gracz World Of Tanks"?

Nie musisz miec zadnych kwalifikacji aby dostac ta range, wystarczy ze spytasz sie jednego z administratorow.

Regulamin sygnatur

Opublikowano

A czy mogę dzięki niej coś więcej?

To jest tylko ranga, to ze grasz w dana gre nie przyniesie Ci zadnych praw :)

Regulamin sygnatur

Opublikowano

Gracz BananaPhone007 wyzywał mnie na chacie! co mogę z tym zrobić?-

Zglos to na ts3 lub napisz na forum serwera.

Regulamin sygnatur

Opublikowano

Ostatnio bylem swiadkiem lewego i tanszego handlu dla gracza poprzez wlascicieli. Byl to uklad dla wybranych. Jak sie wypowie GetFun?

P.s. Bany na mnie nie dzialaja. Mam 2PC i zmienne ip na aero

Opublikowano

Czy moglbys odpisac na moje pytanie GetFun? 

Aby zarejestrowac sie na teamspeak3 musisz czytac wszystkie komunikaty jak wejdziesz na ts3, tutaj nie ma nic do tlumaczenia, wszyzstko pisze.

Regulamin sygnatur

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...