Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

<<@HOT@ >>.<< ŚWIATECZNA EDYCJA >> BloodMine << [DEDYK] [1.7.2] [mcMMO] [GILDIE] [QUESTY] [NPC] [RPG] [ITEMY ZA GILDIE] [200s] [PVP] [TS3] [WWW]

GetFun

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Czy rekru na kid moda jest dalej on?

733761405517115815990.png

"To, że milczę, nie znaczy, że nie mam nic do powiedzenia" ~Jonathan Carroll

• Odpowiedzi 233
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Czy będzie otwarta w najbliższym czasie?

Opublikowano

Czy będzie jutro jakiś event?

Opublikowano

Dzisiaj nie moglem sie polaczyc z serwerem. Cos sie stalo?

Opublikowano

Czy mozna prosic jakiegos admina o wejscie na ts? Bardzo wazne :)

Nie wiedzialem gdzie napisac wiec pisze tutaj

Opublikowano

Czy mozna prosic jakiegos admina o wejscie na ts? Bardzo wazne :)

Nie wiedzialem gdzie napisac wiec pisze tutaj

Praktycznie zawsze ktos z administracji jest na TS3, wystarczy ze go poke'niesz

784091427630431250239.png

Regulamin sygnatur

Opublikowano

Czy zrobicie na spawnie enchant na 30 lvl?

Raczej nie, jesli tak to nie będzie to dostępne dla zwyklych graczy.

Regulamin sygnatur

Opublikowano

Dla vipow czy tylko svipow?

Opublikowano

A gdy dostane bana za cheaty, moj vip nadal będzie?

Tak, bana będziesz miał do końca aktualnej edycji.

Regulamin sygnatur

Opublikowano

A czy muszę kupić vipa? czy da się go jakoś wygrać?

Możesz kupić, ale często na wielu eventach np. "Idol" mozna go łatwo wygrać :)

Regulamin sygnatur

Opublikowano

Fajnie było ale się skończyło.
Idole - brak jakiegokolwiek ładu. Na ostatnim idolu cała administracja wyszła jak by nigdy nic LUB była afk przez spory czas.
Większość graczy to dzieci w przedziale wiekowym 9-13 lat co baaardzo urozmaica grę w błędy ortograficzne oraz niemiłą atmosferę
Administracja - Sylrat który nie wchodzi na serwer (raz na dzień ew. rano kiedy prawie nikogo nie ma ;) )
Diaboliczny HA - 3 razy zepsuł serwer, za dawnych czasów. Zmora wśród niektórych graczy. Faworyzowanie młodszych
Damix555 - Jeden z powodów, dla czego nie ocenia się książki po okładce. Po czymś takim dowiedziałem się, jak ktoś może być opryskliwy wśród 4 oczu a reszty serwera.

http://zapodaj.net/5742628a4220f.jpg.html

Brak jakiegokolwiek ładu na forum. Nie wspominając o serwerze. Gracze obrażają się, i dostają bany mimo iż właściciele (zacytuję) "wiesz że mamy to gdzieś".
Częste braki reakcji wśród administracji.
Wśród administracji (nie będę tutaj podawał nicku, powiem szczerze - lubię tą osobę mimo tego iż jak się zachowała) jest osoba która rozdawała przedmioty (enchanty, bloki diax etc.)
2 razy stracona gildia przez nachalność oraz brak głębszego zbadania sprawy.
Administracja w przedziale wiekowym 10-14 + no, 2 dojrzałych adminów. Niech będzie (sylrat only afk, and diaboliczny)
Na serwerze monotonnie znikają przedmioty z ekwipunku. Gracze odzyskują - albo dostają takowe eq jakie sie poda ponieważ nie ma jak zweryfikować tego. Na tyle nieprzemyślane.
Tyle z mojej wypowiedzi. Stracone 3 miesiące życia poświęconego na bycie adminem na owym serwerze.
Prosił bym również o usunięcie mnie tutaj z listy administratorów.
Dostałem degradacje za przypadkowe "regen" gildii (jednej) mimo iż po incydencie powiedziałem że to naprawię i wkleję z back upa bez żadnych strat. Dla czego regen? Serwer nie posiada pluginu który zregenerował by
cały zniszczony świat.
Hmmm.... A może to, że większość administracji (damix + sylrat oraz diabol zniesmaczony tym incydentem, bo jak że ja mogłem się pomylić! No rozwalenie 3 razy serwera to nic. Ale regen?! Degrad!) była zniesmaczona tym, że trochę więcej i szybciej robiłem od nich? ;)
I jeszcze raz, stracony czas jako administrator - oraz gracz na serwerze.

~Swiezu

@Edit
Pomyślałem, że nie będę tego wstawiać. Ale jak zostałem potraktowany - tak potraktuję :)

Opublikowano

Świeżu tu Cz4rt3k, z większością się zgodzę ale zbyt dużo albo "nagadałeś" albo po prostu powiedziałeś coś wbrew rzeczywistości. A więc tak:

- Idole, nie był to częsty event, nie zawsze były rozdawane nagrody fakt. Ale kto powiedział że za KAŻDY event trzeba dostawać jakąś nagrodę, poza tym sam wczoraj na idolu a raczej w czasie niego grałeś w metina i po zagranej nucie wy*ierdalałeś albo z jakąś randomową liczbą albo czytałeś większość tak samo randomowo pisanych liczb na czacie Idola.

- Co do administracji (zacytowałeś tu Sylrata, nie wiem czemu). Sam Sylrat parę razy mi pisał że chcę złożyć degradacje i po prostu odejść ale skoro fajnie się tutaj bawi bo są jeszcze ostatki starszych graczy serwera, to zostaje.

- Diaboliczny co prawda, zniszczył serwer ale raz (uwierz mi, nie grasz tu tak długo jak ja) wcześniejsze moje i jego incydenty polegały albo na rozdawaniu itemków, albo stawianiu magazynów.

- A tutaj poległem, Damix mimo to że go ku*ewsko nie lubię funkcje administratora sprawuje całkiem nieźle.

- Brak ładu na forum? Jakbyś był na wcześniejszych edycjach, lub może jeszcze tych nowszych wiedziałbyś że ja jako zwykły gracz lub adm,mod,kid utrzymywałem bardzo dobry poziom, ortografii i ładu na forum. Nie wiem czy pamiętasz LechuPL, on też bardzo dobrze sprawował tą funkcje.

- Częste braki reakcji w śród właścicieli. Nie zgodzę się z tym, jedynym właścicielem który zarządza serwerem "od wewnątrz" jest LightHeaded który mimo że słabo przywiązuje się do swojej rangi i obowiązków to jak przychodzi co do czego, to potrafi bardzo ładnie wyjaśnić sprawę.

- Nie nie można kupić takich rzeczy, to jest stare i zresztą już nie aktualne. 

- Co do "Wśród administracji..." tak jest to kjuba, dzisiaj rozmawialiśmy z gildią której dawał itemy, potwierdziło to dwóch graczy zostaną jeszcze sprawdzone logi.

To większość do której się doczepiłem, jeżeli regen był robiony "przypadkowo" to jak znalazł się na dokładnym terenie gildii?

911001425911918417398.jpeg

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...