Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[BF4] Jak szybko zdobyć PD?

insane555

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam a na PS3 jest jakiś dobry serwer gdzie szybko wpada EXP ? oczywiście na Podstawowych mapkach nie na DLC

2vtoz2w.jpg

Opublikowano

Witam a na PS3 jest jakiś dobry serwer gdzie szybko wpada EXP ? oczywiście na Podstawowych mapkach nie na DLC

To musisz na battlelogu poszukac :x

• 8 miesięcy temu...
Opublikowano

2 servery jeszcze są takie dzialajace pozdro na runde 3 lvl wbilem szybki exp naprawde + odblokowuje sie bronie i jakies dzialka np w heli sa jeszcze inne sposoby i czy za to bana mozna dostac?

Opublikowano

2 servery jeszcze są takie dzialajace pozdro na runde 3 lvl wbilem szybki exp naprawde + odblokowuje sie bronie i jakies dzialka np w heli sa jeszcze inne sposoby i czy za to bana mozna dostac?

Nie powinieneś, bo to nie jest cheatowanie itp, ale lepiej nie kombinować, ja wole samemu odblokowywać, ma się przyjemność z gry :P

Opublikowano

Nie powinieneś, bo to nie jest cheatowanie itp, ale lepiej nie kombinować, ja wole samemu odblokowywać, ma się przyjemność z gry :P

Sztuczne nabijanie punktów to statspadding. Nie ważne jakim sposobem, jest zabronione. Jest to łamanie regulaminu gry - EULA. W praktyce jeżeli ktoś Cię nie nagra i nie wrzuci do eteru to możesz spać spokojnie.

Opublikowano

Sztuczne nabijanie punktów to statspadding. Nie ważne jakim sposobem, jest zabronione. Jest to łamanie regulaminu gry - EULA. W praktyce jeżeli ktoś Cię nie nagra i nie wrzuci do eteru to możesz spać spokojnie.

Ale jeżeli istnieją od tego specjalne serwery, a EA je nie zablokował, to chyba "legalne" xD

Opublikowano

@Googlus :D ja sam się nagrywałem, wejdź na mój profil na YT ;] więc już dawno powinienem dostać banana, ale to świadczy o tym że to legalne

Bo EA ma na to wylane w tym momencie. Wydali grę, posypał się hajs i skończyło się ganianie za ludkami grającymi nieczysto. EA obcięło całą ekipę z BF co widać chociażby po aktywności administracji.

@fifig2013

To zwyczajny staspadding, to.

Czy będzie za to ban? Prawdopodobnie nie, jednak jak komuś będzie mocno zależało to w przypadku zgłoszenia nagrania kilka razy może się okazać, że statystyki zostały wyzerowane.

Ma to znaczenie przy scenie esportowej, np. gdy chcemy dołączyć do klanu etc.

Opublikowano

@Googlus z jednym się zgodzę, dostali hajs i mają już gdzieś grę, a najlepiej o tym świadczy w tej chwili BF3, wejdź sobie na metro 64/64 i zobaczysz ile cheaterów, i do tej pory nie poprawili Co-Op'a

Opublikowano

@Googlus z jednym się zgodzę, dostali hajs i mają już gdzieś grę, a najlepiej o tym świadczy w tej chwili BF3, wejdź sobie na metro 64/64 i zobaczysz ile cheaterów, i do tej pory nie poprawili Co-Op'a

nabilem z 10 lvl i juz tak nie nabijam nie ma sensu ;p 

• 1 miesiąc temu...
  • 1 miesiąc temu...
  • 3 tygodnie później...
Opublikowano

Znam ten sposób, kiedyś momentami tak pogrywałam, ale jednak wole normalną grę.

Jest to nielegalne, EA potrafi niektórym zerować całe statystyki za to. Wiadomo - wszystkich graczy nie sprawdzą, bo jest ich za dużo. Głównie sprawdzają tych najlepszych, którzy są w światowym rankingu. Już nie raz słyszałam o sytuacjach takich kiedy to zerują statystyki przez takie nabijanie sobie punktów. Kiedyś chyba nawet usuwali takie serwery, teraz mają na to wylane na ogół, jednak i tak nadal zerują statystyki ludziom.

­VeIMQWU.png

• 6 miesięcy temu...
Opublikowano

u mnie na pc już nie ma takich serwerów a jeśli są to puste i żeby wystartować potrzeba 4 graczy :C

Poszukuje grafika napisz do mnie na PW!

• 2 miesiące temu...
  • 4 tygodnie później...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...