Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Genesis LastChaos - Poradnik dla początkujących

Damn.♥

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

"Najlepszym sposobem na zarobek jest Dratan" - fajnie, wręcz epicko, ale mogłabyś napisać cóż to za magiczny sposób, bo ktoś, kto nie zna serwera nic z tego nie zrozumie.

To chyba nie ciężko się domyśleć, że chodzi o gold za Tomba nie? To raczej jest jasne, że jeżeli chodzi o DCS to jedynym zarobkiem z tego grodu jest ODBIERANIE HAJSU ZA WEJSCIE DO TOMBA. Takie trudne xD

Tomb jest miejscem dropienia, expienia od 185 do 200, robi się questy na boxy, więc masa ludzi tam wchodzi i kasa jest.

k1hvCVp.gif

Opublikowano

To chyba nie ciężko się domyśleć, że chodzi o gold za Tomba nie? To raczej jest jasne, że jeżeli chodzi o DCS to jedynym zarobkiem z tego grodu jest ODBIERANIE HAJSU ZA WEJSCIE DO TOMBA. Takie trudne xD

Tomb jest miejscem dropienia, expienia od 185 do 200, robi się questy na boxy, więc masa ludzi tam wchodzi i kasa jest.

Trudne dla kogoś, kto zaczyna grać. "Najlepszym sposobem na zarobek jest Dratan" - to jest chyba największa głupota, jaką mogłaś napisać. ;) Jak już zabierasz się za poradnik to chociaż napisz go tak, aby był zrozumiały. Z resztą kasa za Tomb to gówno, a nie sposób na zarobek, bo w ten sposób może zdobywać kasę tylko gildia, która posiada DCS-a, a nie każdy, więc nie rozumiem w ogóle tego 'sposobu' w poradniku.

Opublikowano

Trudne dla kogoś, kto zaczyna grać. "Najlepszym sposobem na zarobek jest Dratan" - to jest chyba największa głupota, jaką mogłaś napisać. ;) Jak już zabierasz się za poradnik to chociaż napisz go tak, aby był zrozumiały. Z resztą kasa za Tomb to gówno, a nie sposób na zarobek, bo w ten sposób może zdobywać kasę tylko gildia, która posiada DCS-a, a nie każdy, więc nie rozumiem w ogóle tego 'sposobu' w poradniku.

*Odbicie nam Dratan :) Polecam czytać ze zrozumieniem / czytać dokładniej. A głupoty to twoja broszka.

Nie masz nic wartościowego do dodania? Nie spamuj i nie zaczynaj kłótni.

A co do sposobu, to jest to sposób i to dobry, bo jest to darmowa kasa. Więc warto ogarnąć ekipę i starać się o to. I każdy może posiadać DCS-a jeśli się postara :)

k1hvCVp.gif

Opublikowano

*Odbicie nam Dratan :) Polecam czytać ze zrozumieniem / czytać dokładniej. A głupoty to twoja broszka.

Nie masz nic wartościowego do dodania? Nie spamuj i nie zaczynaj kłótni.

A co do sposobu, to jest to sposób i to dobry, bo jest to darmowa kasa. Więc warto ogarnąć ekipę i starać się o to. I każdy może posiadać DCS-a jeśli się postara :)

Gdybyś napisała 'odbicie nam Dratan' to byłaby zupełnie inna rozmowa, a właściwie jej brak, bo to już ma jakiś sens. Przeanalizuj jeszcze raz, co napisałaś, a później spinaj się do mnie, bo Ci uwagę zwróciłam. :p

Opublikowano

Gdybyś napisała 'odbicie nam Dratan' to byłaby zupełnie inna rozmowa, a właściwie jej brak, bo to już ma jakiś sens. Przeanalizuj jeszcze raz, co napisałaś, a później spinaj się do mnie, bo Ci uwagę zwróciłam. :P

Ty jesteś ślepa czy coś? Wkleję powiększone, może zauważysz.

NAJLEPSZYM SPOSOBEM NA ZAROBEK JEST ODBICIE DRATAN

Cóż, brakuje "nam" ojej, taki bład o.O

k1hvCVp.gif

Opublikowano

Ty jesteś ślepa czy coś? Wkleję powiększone, może zauważysz.

NAJLEPSZYM SPOSOBEM NA ZAROBEK JEST ODBICIE DRATAN

Cóż, brakuje "nam" ojej, taki bład o.O

Ty jesteś głupia, czy coś? Mówię o tym, co było napisane ZANIM EDYTOWAŁAŚ POST. Kapujesz? Rozumiesz? Czy trzeba Ci to wytłumaczyć jaśniej?

Chyba nie muszę mówić, że wcześniej było napisane 'najlepszym sposobem na zarobek jest Dratan'.

Opublikowano

Ee? Edytowalam? Hahahaha. Bez komentarza.

Poza tym, gdyby ktos nie wiedzial, jak zarabia sie przez dcs to by zapytal :) a ciebue widze w szkole gnebia :3

k1hvCVp.gif

Odkrywca
Opublikowano

Sposób na zarobek 10k cashu = 10kkk takie paczki są w Item Shopie,  9k cashu dziennie poza tym i tak nie ma co za to kupować :)

Opublikowano

Ee? Edytowalam? Hahahaha. Bez komentarza.

Poza tym, gdyby ktos nie wiedzial, jak zarabia sie przez dcs to by zapytal :) a ciebue widze w szkole gnebia :3

Nie udawaj głupszej niż jesteś w rzeczywistości, bo doskonale wiesz, co było napisane. ;) Edytowałaś post, a teraz robisz z siebie słodką idiotkę. Napisałaś 'najlepszym sposobem na zarobek jest Dratan' i przestań wciskać jakieś denne bajki. Chociaż w tym to jesteś najlepsza, nie ma co, mamuśka od siedmiu boleści.

Opublikowano

Nawet jeśli edytowałam post, to sama zauważyłam, że coś jest nie tak i zmieniłam. Patrzę na swoje poradniki i edytuję za każdym razem gdy widzę jakąś niejasność, więc nie potrzebuje żadnego guarda, który będzie mnie instruował co i jak. Nie musisz od razu wyskakiwać ze swoimi mądrościami, bo jest to zbędne, no chyba, że chciałaś się dowartościować to ok.

@Neoxyh nie moja wina, że wielka pani wraca po szlabanie na pc i robi zadymy jak zawsze xD Jak jej nie było, był spokój xD

A teraz proszę moje 5% :3

Poza tym, next edit :3 Wczoraj został dodany patch, gdzie znowu nie można używać zwykłych dopalaczy expa powyżej 190.

k1hvCVp.gif

• 2 tygodnie później...
  • 2 miesiące temu...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...