Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Czy wszystkie dziewczyny sa takie? :(

umotex12

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Otóż na wstępie zaznaczam- chodzę do 2 klasy gimbazy.

I mam pytanie- co się dzieje z dziewczynami? (tak wiem, życiowe przemyslenia 14 latka)

Chodzi o to, że od jakiegoś czasu w naszej klasie coś odpierdala, i to tylko przez dziewczyny. Jest nas w klasie 5 chlopakow (1 z autyzmem który prawie nie cchodzi więc jakby 4) na 15 dziewczyn. Każdy z nas jest porządny- tj. gimbusy ale żaden z nas nie pali ani nie pił (dla mnie to gowno jakich malo), a wszystkie problemy w klasie generują… dziewczyny. Generalnie- 3/4 pali, 2 są takie że zachowują się bezczelnie, bez wyczucia, zameczaja rodzicon i chodza na popijawy a jak zostają same walą "kurwa" co dwa słowa i wciągają w to 3 dziewczyne, która z kolei leci za moda, "jest po przejściach" i była kiedyś normalna… Reszta zaś to palaczki słuchające rocka/na pozór zwykle i fsjne ale po przyjrzeniu się wredne baby i może z 4 są normalne i fajne… w dodatku mężczyźni to są jednak zgrani i przyjacielscy wobec siebie a u dziewczyn WSZYSTKICH PRAWIE zauważyłem: są 3 dziewczyny. Spotykają się CALY DZIEŃ, umawiają, żartują. Jedną odchodzi i wtedy 1 z 2 "no ja nie moge jaka idiotka/kretynka/ciota" i tak prowie kazda robi że nie wiesz czy serio cię lubi czy udaje. Czy wszystkie są takie? Bo mam wrażenie że są gorsze od chlopakow. A takiej dziewczecej, miłej, synpatycznej, cichej. zwykleI dziewczyny nie mogę znaleźć. Wszystkie są "buntownicza". Chodzę do plastycznego jakby co… Co o tym sądzicie u was też jest tak?

Ps. Taksowkarze twierdzą , że dziewczyny potwornie przeklinają. Czytałem kiedys fajny wywiad i gosiu mówił że jakąś dziewczyna tak przeklinała że chlopak ja uciszal. A jak sa p;nizenia, pobicia i wgl. to coraz częściej przez dziewczyny…

Powtórzenia i potworna skladnia to wina tego że klepie z telefonu, sorry

Cały czas trwa dyskusja na temat przewagi DJów nad funkcją shuffle w winampie ~Paulo Coelho

Opublikowano

(tak wiem, życiowe przemyslenia 14 latka)

Dobrze, że wiesz i nie trzeba tego pisać.

Często tak jest. Możesz zmienić szkołę.

graphic.pnggraphic.png

Opublikowano

Jestem dziewczyną i nie każda jest taka. Najwyraźniej popadłeś na taką klasę. Ja w 3 gimnazjum miałam na pozór normalną klasę, naprawdę. Ale prawdą jest to, że dziewczyny lubią być wulgarne, i niektóre naprawdę sporo przeklinają, ale nie każda. Tak wam się trafiło.

Opublikowano

Dobrze, że wiesz i nie trzeba tego pisać.

Często tak jest. Możesz zmienić szkołę.

ZabezpiecZam się przed hejtem na wsztstkie możliwe sposoby :D

Wiem że nie wszystkie, to oczywiste ale jakoś dużo ostatnio :/ jak się czyta książki starsze np. z PRL to takie jazdy zaczynały się w liceum a dziewczyny były bardziej dziewczece :/

Cały czas trwa dyskusja na temat przewagi DJów nad funkcją shuffle w winampie ~Paulo Coelho

Opublikowano

Napisałbym

Gimbaza i wszystko jasne.

Ale powiem Ci tak, że zdarzają się przypadki normalnych ludzi w wieku 14-16 lat, nie mówię tu o sobie ofc, ale naprawdę warto wierzyć, że są tacy ludzie, choć na pozór coraz mniej.

Opublikowano

Są dziewczyny z klasą ale jest ich mało w tych czasach bo u mnie w szkole jest to samo E papieros itp.

//nieregulaminowa sygnatura - zew. link

//BR3ND

Opublikowano

Takie dziewczyny to tylko patologia, w wieku 16 lat złapie hiva i zostanie prostytutką bo taki najłatwiejszy zarobek bo nic innego nie będzie miała prócz nieskończonej zety.

Powodzenia Ci życzę i nie zbliżaj się do nich :)

Opublikowano

Ja strasznie nie lubię gdy dziewczyna co 2 słowa przeklina, wszystkich wyzywa, jest wredna bo myśli że wtedy jest fajna -.-.

post-370536-0-78567800-1386625363.png

By ja xD

Opublikowano

Ale chuj Cie za przeproszeniem obchodzi, że są takie i takie? Jeden jest chamskim typem, a drugi liżącym dupę dziewczynom ćwokiem. Przywyknij albo zajmij się sobą.

Już nie od dziś wiadomo, że gimbaza to gniazdo "słegu" i "melanżu" czy nastoletnich matek.

Opublikowano

Ale chuj Cie za przeproszeniem obchodzi, że są takie i takie? Jeden jest chamskim typem, a drugi liżącym dupę dziewczynom ćwokiem. Przywyknij albo zajmij się sobą.

Już nie od dziś wiadomo, że gimbaza to gniazdo "słegu" i "melanżu" czy nastoletnich matek.

Nie zabronisz mu dyskusji na taki temat :).

post-370536-0-78567800-1386625363.png

By ja xD

Opublikowano

Krótko odpowiadając na temat: nie, nie wszystkie. Wystarczy, że na 100 takich, jakie opisałeś, trafi Ci się ta jedna ;)

YGsMv3q.jpg
Opublikowano

U mnie też są takie głupie i puste. Lecą na takich klasowych debili i cwaniaczków, albo udają być miłe jak chcą spisać od klasowego kujona (nie mnie xD), a jak ktoś normalny nie wyróżniający się chłopak (jak ja xD) coś zagada to wrednie powiedzą, że się nie ządają z gorszymi. Nie wiem co się dzieje w dzisiejszych czasach ze społeczeństwem, ale jest coraz gorzej.

Opublikowano

Akurat trafiłeś na taką klasę, cóż zrobić? W końcu to jest gimbaza, tam dużo osób chcą być jebanymi fejmami, pokazując jacy to oni są fajni paląc, pijąc, itd.

NateRobinson_zps5c418c8c.png

Opublikowano

Ja jestem w tej 6 podstawówce i powiem Ci kolego, że debilizm zaczyna się już od młodszych lat. W mojej klasie na testach próbnych z egzaminu szóstoklasistów trafiły się perełki które miały 3/20, 2/20, 4/20 z części polonistycznej - dziewczyny oczywiście, bo chłopaki, pomimo i tak rażącej głupoty i pisania na poziomie przedszkolaka mieli te 10/20... Do tego dyrektor mówił na apelu, że nauczyciele skarżą się na pyskówki uczniów (3/4 to dziewczyny) typu " a co cie to obchodzi" " nie twoja sprawa ". Zdarzył się przypadek, kiedy jedna powiedziała nauczycielce dosłownie spie*dalaj. I nie, to nie gimbaza, to klasy 1-3 podstawówki...

21515.jpg

Opublikowano

Reasumując. Współczesne dziewczyny są buntownicze, wulgarne, chamskie, itp., ponieważ większość w tym wieku szuka swojego stylu, znajomych, itp., aby nie zostać 'samotnikiem. Niestety, ale nawet po sobie zauwazylam, pare lat temu, ze przeklinałam przy znajomych, aby przypodobać się im, ale to nie jest wyjście, poza tym tacy znajomi to Noe są znajomi. Każdy myśli o sobie, przynajmniej większość. Wracając do przypodobania się to znam takie osoby, ktore palą i piją dla szpanu, aby nie odstawać od rówieśników. Ale to już ich sprawa. A Tobie polecam nie wtrącać się w ich sprawy i 'bycie', chyba, że robią komuś krzywdę. Trzymaj się tych osób, które są tego warte. Prawdziwych przyjaciół poznajesz w biedzie - o takich teraz jest bardzo ciężko. Napisałabym więcej, ale jest późno i nie lubię pisać na tel.

Ps. Wybaczcie za błędy, ale z tel... -.-

Opublikowano

Ja jestem w tej 6 podstawówce i powiem Ci kolego, że debilizm zaczyna się już od młodszych lat. W mojej klasie na testach próbnych z egzaminu szóstoklasistów trafiły się perełki które miały 3/20, 2/20, 4/20 z części polonistycznej - dziewczyny oczywiście, bo chłopaki, pomimo i tak rażącej głupoty i pisania na poziomie przedszkolaka mieli te 10/20... Do tego dyrektor mówił na apelu, że nauczyciele skarżą się na pyskówki uczniów (3/4 to dziewczyny) typu " a co cie to obchodzi" " nie twoja sprawa ". Zdarzył się przypadek, kiedy jedna powiedziała nauczycielce dosłownie spie*dalaj. I nie, to nie gimbaza, to klasy 1-3 podstawówki...

To twoja szkoła jest patologiczna, w życiu się nie spotkałem by 7 letnia dziewczynka przeklinała, tym bardziej do nauczycieli.

Teraz tak się dzieje bo tolerancja wolność równouprawnienie, u mnie klasa 36 osób 28 dziewczyn pali dziewczyn 24, jestem do tego przyzwyczajony, aczkolwiek każda lekcja zaczyna się od sesji perfumowań się pań w klasie, śmierdzi w sali niemiłosiernie bo fajeczke musiały zapalić, w dodatku ja nie palę, więc czuję od nich jak się wywleką z kibla

Opublikowano

U mnie w klasie jest 12 chłopaków / 17 dziewczyn. Mam to samo co u Ciebie. Dodatkowo jak zwykle moja klasa jest uważana za najgorszą w całej szkole; Gdy odeszła poprzednia wychowawczyni - nikt nie chciał wstąpić na jej miejsce B) Nie wiem czemu, ale zawsze trafiam na taką klasę :) Na ostatnim zebraniu z rodzicami była rozmowa na ten temat i jacyś rodzice zasugerowali coś z policją o.O . Wiem tylko to, że będzie rozmowa klasa --> pedagog --> wychowawca. W sumie większość osób w gimbazie jest nienormalnych. Oczywiście są wyjątki. Lecz ich jest coraz mniej.

A dziewczyny.. W mojej klasie można wymienić normalne na jednej ręce.

Od dnia 1.11.2013r. 14:17 zobaczono moje posty licznik-56-90712-stat.png razy ;)

Opublikowano

Już na samym początku ładnie to podkreśliłeś "gimbaza" więc czego więcej oczekiwać od dziewczyn które zrobią wszystko byleby być przez "mężczyzn" pożądanych. Ja osobiście dałbym sobie spokój z "miłością" w gimbazie. Skończ tę szkołę i dopiero w wyższy szych można powoli o tym myśleć. Bo naprawdę szkoda czasu na te z gimby gdzie większa połowa już na 100% została przetkana ;P

Opublikowano

Wiele dziewczyn w tym wieku się tak zachowuje. Co prawda za moich szkolnych lat nie istniała jeszcze ta "swaggerska kultura", ale dziewczyny w większości były wredne, zawistne, szpanowały czym tylko się dało by być cool (dlatego też miałam więcej kolegów :P). Może to tylko taki wiek, ale niestety zauważyłam, że wiele osób z tego nie wyrasta. Papieroski, alkohol, "kurwy" na lewo i prawo, szpanowanie - znak naszych czasów? Zawsze to istniało, zawsze ludzie tak robili, ale mam wrażenie, że to się nasiliło i jak dla mnie jest nie do zniesienia.

#don't care

Opublikowano

Chłopie, w gimbazie jakieś 60% dziewczyn (w mojej byłej szkole) próbowało udawać kogoś, kim naprawdę nie były. Wyjdą z gimbazy i dojrzeją to przejrzą na oczy, że robiły z siebie nie potrzebne pośmiewisko.

Mam 17 lat, sam byłem w związku z dziewczyną o 2 lata młodszą od siebie, byłem przygotowany na scenariusz, że zerwę z nią po miesiącu lub dwóch. Cóż dotrwałem 3 i zostawiła mnie z powodem "bo nie mam czasu". Wmawiała mi, że jest całymi dniami zajęta ale koleżanek to 5-6 miała na chacie, 2 miechy temu zerwaliśmy, bo mnie kurwica brała. Teraz gdy ja mam już na nią wyjebane to ona mi wmawia, że popełniła błąd. Ale szczerze to typowa gimbaza, ładna ale jednak pusto w głowie.

Nie przejmować się tym, jeszcze nie jedna się trafi! Wystarczy poczekać, aż przynajmniej połowa tych kretynek z gimbazy dojrzeje i przejrzy na oczy, który chłopak jest wart zachodu.

Bo takie czasy niestety że dziewczyny zaczynają patrzeć na wygląd, a nie na charakter, próbują się przypodobać ludziom i później płakać, że zostały skrzywdzone przez życie na facebooku. Niech się takiej trafi wielki skurwiel, który będzie ją traktować jak swoją własność a może nawet bić, to coś zrozumie :>

graphic.png

Opublikowano

To świadczy tylko i wyłącznie o ich kulturze osobistej i zapewne ambicji nie mają za grosz ;)

To wszystko się pewnie posypało jak domino, jedna zaczęła przeklinać to reszta jak ciele za krową chciały się popisywać i tak wyszło.

Tu nawet nie chodzi o dziewczyny, ale zauważyłem że teraz jest coraz gorzej z wszystkimi. Zauważyłem jak dzieciaki próbują kupić alkohol w Kaufladzie za wszelką cenę i knują jakieś spiski. No ludzie... I to jeszcze rano. Zamiast iść do szkoły to Ci bawią się w najlepsze. No, ale wiesz każdy kto coś takiego wykonuje będzie to popierał, a tą moją ,,mądrą gatkę" uzna za głupią i i tak będzie dalej w to brnął. Coraz bardziej można zauważyć, że nikomu nie zależy na jakimkolwiek wykształceniu, bo przecież lepiej się zabawić i będzie dobrze ;) U mnie na przykład to praktycznie w całej szkole są takie ambicje, aby iść na kopalnie, no ale w tym przypadku jest duża kasa i mało nauki ;)

Najlepszą radą dla Ciebie będzie taka, aby nie zadawać się z nimi i omijać ich szerokim łukiem. Nie śmiej się z nich, bo tak na prawdę problemy pojawiają się głównie od tego, że ktoś kogoś obgaduje i wyśmiewa. Jak nie będziesz na nikogo niczego mówić wszyscy będą za Tobą, zobaczysz ;) Myśl sobie co myślisz, a nie mieszaj się w to, bo i tak nic to nie da. Partactwo to partactwo, nic z tym nie zrobisz ;)

Admin Cienia
Opublikowano

Życie, zależy w jakim otoczeniu siedzą, w gimbazie mieliśmy w klasie takie dwie patole ale reszta spoko.

Astra G 2.0 Turbo 247KM 351NM

Opublikowano

uwaga uwaga zamknąć pizdy bo wbijam ja - król. Słuchać ćwoki, zajmijcie się sobą. One przeklinają, palą ale mają życie (jak ci sie takie nie podoba to nie powinno cie obchodzić co robią). A ty masz komputer i nic więcej, pewnie uczą się lepiej od ciebie za kilka lat zrozumieją błędy a ty nadal będziesz dobijać dywizje w lolu. Taka to gimbaza, wychodzę z założenia że nie ma co wyzywać czy bluźnić na kogoś kto lubi palic/chlac/walić e-szuga/ czy co cokolwiek co z gimbą się kojarzy. Zapomniała krowa jak bydlęciem była ? Taki to urok gimbazy za kilka lat będą mieli niezłą bekę z tego co odpierdalali, a ty będziesz dalej jebanym nerdem.

@OD SWAGGU SIE ODKURWIĆ

#ALCMDZ #SWAG

syggnapng_nhhraxa.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...