Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Czy wszystkie dziewczyny sa takie? :(

umotex12

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

uwaga uwaga zamknąć pizdy bo wbijam ja - król. Słuchać ćwoki, zajmijcie się sobą. One przeklinają, palą ale mają życie (jak ci sie takie nie podoba to nie powinno cie obchodzić co robią). A ty masz komputer i nic więcej, pewnie uczą się lepiej od ciebie za kilka lat zrozumieją błędy a ty nadal będziesz dobijać dywizje w lolu. Taka to gimbaza, wychodzę z założenia że nie ma co wyzywać czy bluźnić na kogoś kto lubi palic/chlac/walić e-szuga/ czy co cokolwiek co z gimbą się kojarzy. Zapomniała krowa jak bydlęciem była ? Taki to urok gimbazy za kilka lat będą mieli niezłą bekę z tego co odpierdalali, a ty będziesz dalej jebanym nerdem.

@OD SWAGGU SIE ODKURWIĆ

#ALCMDZ #SWAG

Podejrzewam, że robisz to samo co koleżanki autora tematu i chcesz wierzyć, że tak będzie, ale niestety rzeczywistość jest inna ;) Czekają ciężkie roboty drogowe ;)

Opublikowano

Heh ja też sam się kiedyś zastanawiałem się czy wszystkie takie są i do dzisiaj się zastanawiam.Bardzo ciężko trafić na normalną dziewczynę.Gatunek takich dziewczyn prawie wyginą moim zdaniem.Prawie same to są :kurwy, materialistki,chciały ,by wszystko mieć a nie robić nić i wgl podobają im się "chłopaki" które wyglądają jak pizdy chodzą w obcisłych gaciach i mają jakieś zjebane fryzy jak na mężczyznę.I takie też chłopaki co są tylko cwaniakami i wkurwiają innych i myślą ,że są fajni i wszystko im można.Mówię to do wszystkich ludzie nie pozwalajmy na chamstwo ze strony takich debilów uczmy nich rozumu!!!!.

Może te dziewczyny zmądrzeją kiedyś i wyjdą na ludzi czas pokaże.Teraz to moim zdaniem mają kisiel zamiast mózgu.

1373701876-U969346.jpg

Opublikowano

niestety wszędzie tak jest nigdy nie trafiłem na normalna dziewczynę każda taka sama i nic tego nie zmieni możne charaktery inne ale i tak pozostają 2 licowe ;c

1377774857-U369478.png

/\

|

Lepszej sygny w życiu nie miałem :D

Opublikowano

U mnie w gimnazjum zachowywały się podobnie. A były tylko 3. Jak coś chciały, to jakieś uśmieszki i inne pierdoły a jak taki ziomuś podszedł bo coś chciał to usłyszał, że ma spierdalać bo posądzą go o próbę usiłowania gwałtu. To dopiero patologia.

Opublikowano

Sam chodzę do 3 gimbazy i u mnie dokładnie to samo jest w klasie 7 chłopaków i 14 dziewczyn i to dziewczyny palą, piją, melanżują, chłopaki tylko chamscy na lekcjach pod względem nauczycieli ale tak to dziewczyny jarają majeranek i wgl :)

Opublikowano

U mnie tak jest i z dziewczynami i chłopakami...

PS - Nie każdy kto słucha rock'a, robi to dla szpanu, tak bynajmniej wyczytalem to z Twojego postu.

Opublikowano

U mnie tak jest i z dziewczynami i chłopakami...

PS - Nie każdy kto słucha rock'a, robi to dla szpanu, tak bynajmniej wyczytalem to z Twojego postu.

Nie bynajmniej tylko PRZYNAJMNIEJ !!!!!!11

finalrender.png

Opublikowano

Ja chodziłem do jednej szkoły ale już nie będe opowiadał przepisałem się do innej i jest spoko nikt nie szpanuje ja osobiście chodze do 2 gimbazjum no i nikt nie szpanuje tylko najgorsze cioty w klasie (jest 2 takich ) co chwila kurwo kurwo ja cie najebie itp. a potem siedzą razem albo bronią się rodzeństwem ... Ahh ta gimbaza .. ; ) u mnie w gimbazie chociaż dziewczyny spoko

33eHdSv.png

"Apetytu nie mam, nie muszę dużo zjeść
A na przykład twoja łydka przypomina kurzą pierś
Usiądź gdzieś nad miską, naprawdę to banał
Po prostu się skup i tnij poniżej kolana"

Opublikowano

nie, nie wszystkie są, każdy człowiek jest inny, chociaż rzeczywiście większość jest dziecinna z tym swoim "buntem"

Opublikowano

Otóż na wstępie zaznaczam- chodzę do 2 klasy gimbazy.

I mam pytanie- co się dzieje z dziewczynami? (tak wiem, życiowe przemyslenia 14 latka)

Chodzi o to, że od jakiegoś czasu w naszej klasie coś odpierdala, i to tylko przez dziewczyny. Jest nas w klasie 5 chlopakow (1 z autyzmem który prawie nie cchodzi więc jakby 4) na 15 dziewczyn. Każdy z nas jest porządny- tj. gimbusy ale żaden z nas nie pali ani nie pił (dla mnie to gowno jakich malo), a wszystkie problemy w klasie generują… dziewczyny. Generalnie- 3/4 pali, 2 są takie że zachowują się bezczelnie, bez wyczucia, zameczaja rodzicon i chodza na popijawy a jak zostają same walą "kurwa" co dwa słowa i wciągają w to 3 dziewczyne, która z kolei leci za moda, "jest po przejściach" i była kiedyś normalna… Reszta zaś to palaczki słuchające rocka/na pozór zwykle i fsjne ale po przyjrzeniu się wredne baby i może z 4 są normalne i fajne… w dodatku mężczyźni to są jednak zgrani i przyjacielscy wobec siebie a u dziewczyn WSZYSTKICH PRAWIE zauważyłem: są 3 dziewczyny. Spotykają się CALY DZIEŃ, umawiają, żartują. Jedną odchodzi i wtedy 1 z 2 "no ja nie moge jaka idiotka/kretynka/ciota" i tak prowie kazda robi że nie wiesz czy serio cię lubi czy udaje. Czy wszystkie są takie? Bo mam wrażenie że są gorsze od chlopakow. A takiej dziewczecej, miłej, synpatycznej, cichej. zwykleI dziewczyny nie mogę znaleźć. Wszystkie są "buntownicza". Chodzę do plastycznego jakby co… Co o tym sądzicie u was też jest tak?

Ps. Taksowkarze twierdzą , że dziewczyny potwornie przeklinają. Czytałem kiedys fajny wywiad i gosiu mówił że jakąś dziewczyna tak przeklinała że chlopak ja uciszal. A jak sa p;nizenia, pobicia i wgl. to coraz częściej przez dziewczyny…

Powtórzenia i potworna skladnia to wina tego że klepie z telefonu, sorry

Dziewczyny dojrzewają szybciej :P Ty jesteś dzieckiem a ona już nastolatką.

Opublikowano

Takie życie prawiczka. A tak na serio to większość z nich gdy dorośnie to albo zrozumie swój błąd i będzie wyglądać jak menel, albo zostanie menelem.

Opublikowano

U mnie nie ma takich jak u ciebie, po prostu taka klasa ci się trafiła ;p Na twoim miejscu w ogóle miałbym na nie wywalone, nawet nie odzywałbym się do nich ;p

Opublikowano

A ja sondze, iż dziewczyny w Polsce sa złe.

Poniewasz one duzo palom z bongo, i ciągną z wiadra, a pozniej alkochol piją pod sklepami z koleżankami i myślą że

COOOOL a tak nie jest co nie? Bo zeby były fajne to by musiały chociaż pociągnąc faje na tydzień raz a nie. Tylko z mordy im wali

graphic.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...