Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Chaac - bóg deszczu.

Majkel

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

OP i to strasznie. Na 3v3 rzuca tym toporem praktycznie na całą szerokość linii i zadaje tym już w early game po 250 dmg... Gdzie taki anubis ma 650 hp...

Opublikowano

Posiadam tą postać, i powiem że jest naprawdę OP, jeżeli ulepszymy skill na leczenie, to jak dobrze zbudujemy postać to co 0,5 sec. bd nam rosło + 100HP, a to naprawdę dużo, tak samo z tym toporem, DMG ma dużeee.. (W 1 bitwie rozwaliłem 21 graczy tym bohaterem.)

Opublikowano

Posiadam i powiem, że jest bardzo op. Tons of damage. Znakomity wojownik, który posiada świetne leczenie i nieziemskie obrażenia AoE. :-)

Opublikowano

Postać wyglądem nie powala, ale za to ten dmg z topora jest nieziemski w early, nim sie obejrze to jestem już martwa ~ czo to ma byc ja sie pytam? :(

Opublikowano

Zawiodłem się tym toporem. Postać bez skoku nie bardzo ma jak uciec. Chociaż zdarzyło mi się, że Chaac rzucał toporem a ja używałem skoku Neith a tak czy siak obrywałem. Postać zbyt mocna, na pewno dostanie nerfa.

Opublikowano

Zawiodłem się tym toporem. Postać bez skoku nie bardzo ma jak uciec. Chociaż zdarzyło mi się, że Chaac rzucał toporem a ja używałem skoku Neith a tak czy siak obrywałem. Postać zbyt mocna, na pewno dostanie nerfa.

Chciałbyś, żeby każda postać miała skok ???

Zresztą Chaac ma escape.

394591421101183179764.jpeg
Opublikowano

Chciałbyś, żeby każda postać miała skok ???

Zresztą Chaac ma escape.

Nie napisałem ''ten skill byłby dobry gdyby każda postać miała skok'' tylko ''postać bez skoku nie bardzo ma jak uciec'' a to co innego. Nie nie chciałbym żeby każda postać go miała.

Opublikowano

Postać bardzo silna, w tym tygodniu czuję, że dostanie dużego nerfa. Jego Silence i Immune są wnerwiające. Jest nawet mobilny.

1365425281-U294119.png

Opublikowano

Postac jedna z lepszych nie ma co gadac topor sam wymiata przy poztaciach po max 666+ hp jeden toporek i hp zlatuje w dodatku jak znika mimo ze nie jestes w zasiegu hp zabiera dalej masakra z Tym straszna ;)

tumblrmv8l.gif

Members | ProUser | PostmakerPostwriter | Wojownik Duszy

Opublikowano

Jak dla mnie to marna podróbka herculesa.Nie wiem czemu ale tak go widze :P. w early game strasznie mocny lecz przy skonczonym buildzie nie zrobi wiele gdyż bedzie dostawał kryty po 300 a sam bił po 100 ? 200 ? (build pod off tanka)

0bdbc37d288733ba.jpg

• 3 tygodnie później...
Opublikowano

Jak dla mnie to marna podróbka herculesa.Nie wiem czemu ale tak go widze :P. w early game strasznie mocny lecz przy skonczonym buildzie nie zrobi wiele gdyż bedzie dostawał kryty po 300 a sam bił po 100 ? 200 ? (build pod off tanka)

Jako ostatni item możesz kupić deathbringera, a jak dobrze wiemy, to daje ostrego kopa każdej postaci AD. ;)

Nie wiem czy zmiany, które zaszły ostatnio można nazwać nerfem. Mam wrażenie, że ta postać jeszcze bardziej teraz boli niż wcześniej.

poniewieramy się czlowieku                      

Opublikowano

Jako ostatni item możesz kupić deathbringera, a jak dobrze wiemy, to daje ostrego kopa każdej postaci AD. ;)

Nie wiem czy zmiany, które zaszły ostatnio można nazwać nerfem. Mam wrażenie, że ta postać jeszcze bardziej teraz boli niż wcześniej.

zmieniło się to, że jego pierwszy skill ma mniejszy zasięg

Opublikowano

Jest to jedyny bóg którego nie potrafiłem (i zapewne nie będę potrafił) rozwalić 1 vs 1.

W 3 vs 3 cały team musi sie na niego rzucić aby bydle ubić.

Edit.

Sam kupiłem tą postać teraz i musze przyznać, że jest lepsza niż się spodziewałem.

Na 15 gier ani jednej przegranej :x Dwa razy większa ilość killi jak deadów :D

Opublikowano

Jest to jedyny bóg którego nie potrafiłem (i zapewne nie będę potrafił) rozwalić 1 vs 1.

W 3 vs 3 cały team musi sie na niego rzucić aby bydle ubić.

Da się z nim wygrać 1 vs 1 Muzenem. Wszystko zależy od Twojej ilości penetracji i od jego buildu. Warto kupić witch stone przeciw niemu, gdyż trochę obrony mu spada.

poniewieramy się czlowieku                      

Opublikowano

żeby nie zakładać kolejnego tematu to mam dylemat wybrać Nu We czy Chaacka podpowie ktoś bardziej doświadczony ?:P

Opublikowano

żeby nie zakładać kolejnego tematu to mam dylemat wybrać Nu We czy Chaacka podpowie ktoś bardziej doświadczony ? :P

Takie tematy dobrze wpływają na rozwój działu, także następnym razem się nie krępuj ;)

Nu Wa to nie jest łatwa postać, Chaac po nerfie cały czas dobrze sobie radzi. Wytrzymały, ładny dmg, heal, dash dosyć krótki, ale zawsze może w opresji pomóc, całkiem spoko pasywka.

394591421101183179764.jpeg
Opublikowano

nu wa ma mały dmg oczywiście da się to jakoś zrobić by biło ale słabo jest według mnie mocniejszą postacią jest chaack który ma teleportacje duży dmg niezniszczalność na ulcie + silence

Opublikowano

wybrałem chaack'a i wam powiem, że jestem zadowolony przyjemna gra bardzo silny na 3vs3 ^^

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...