Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Almeria [Dedyk][Easy]

Isair

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

400+, jest stabilnie, codziennie na bieżąco poprawiam niedociągnięcia, spełniam prośby graczy, zapraszam na serwer

aFMA3pg.png

• Odpowiedzi 159
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

teraz cos nie działa serw i strona

@edit

akurat jak napisałem posta to zaczeło działać xD

Opublikowano

Mam coś dla was drodzy gracze tego świetnie zapowiadającego się serwera ;] Fajnie się grało ale ja podziękuję

<a href=http://zapodaj.net/322e914f3f124.png.html>Bez tytułu.png</a>

Haha xD Gościu Ci napisał na ogólnym że trute ma od Gm'a i ty w to wierzysz?

Sorry nie potrafie na tego posta odpowiedzieć w inny sposób, zresztą dobrze wiecie że ja eq nie rozdaje, oddaje tylko stracone przedmioty jeśli mam potwierdzenie ;x

aFMA3pg.png

Opublikowano

Człowieku naprawiaj tą popidówe kur... 3-58 i błąd połączenia z serverem szczerze są gorsze servery a trybią jak ta lala

Co do screena kolegii upp chyba naiwniak jesteś ;) jutro u redków napisze że gm mnie expi :D

75% kofeiny 15% nikotyny i jest kur**** moc.

Opublikowano

Człowieku naprawiaj tą popidówe kur... 3-58 i błąd połączenia z serverem szczerze są gorsze servery a trybią jak ta lala

Ja nic nie naprawiam, jest przerwa techniczna i jeszce mi zostalo 10 minut :) Doceń to że pracuje aby zrobic wam wszystko jak najlepiej, jest 4 godzina wczoraj siedziałem do tej samo a wbiłem rano i znów działałem

ON

aFMA3pg.png

Opublikowano

Mam coś dla was drodzy gracze tego świetnie zapowiadającego się serwera ;] Fajnie się grało ale ja podziękuję

<a href=http://zapodaj.net/322e914f3f124.png.html>Bez tytułu.png</a>

Hahahh xDDD Beka nie masz zadnych dowodów , trute moze miec kazdy kto sobie pojdzie na ripka lub azraela i dropnie . Wiec tu masz 0 dowodów . Jak nocke zrobie na dt czy gdzies i dropne 5 trut i zaloze na 5 postaciach tez bys powiedzial ze od gm ? :D

Opublikowano

Spox hehe bez agresji ;) poczekam bo lubie czekać :D i pytanko na biegu jak sobie na serverze radzi body w pvp ujdzie czy tak jak zawsze 2x z duchowego i dentka :)

Opublikowano

To jest medium, a nie easy...Podobny serwer to Ethany trochę...Czemu wy zemieniacie typ tego serwera? Na siłe próbujecie wmówić, że to easy?

Opublikowano

NIE POLECAM

W Prezce server Easy w praktyce medium biologa na matowych oddajemy co 1h ( jak nie wezmie) innych nie testowałem pewnie czas upp :) Większość sensownuch pierdół w is oczywiście :( Co do pt osiągnięć na 65 lvl mam ich 19 :D gdzie kd+5 kosztuje 10 i nie ma 100% na wsadzenie moim zdaniem z 40% to będzie (Testowałem na KD+4) co do bicia metinów nie wiem od jakiego metka liczy nam ten 1pt do osiągnięć ale do metinów śmierci doleciałem i stwierdzam że nic nie daje -.-

W sumie server jak Senth****ia choć tam pisało medium i w praktyce różne pierdoły poprostu było łatwiej dropnąć , zrobić niż tutaj.

Mój 3 lub 4 server z ForGame i musze w koncu to napisać dalej w chu****ja cisną z ciemnymi graczami

Asz dopisze tez zwój cofania umiejętności w ise bez ograniczenia lvlowego kur.. jak mnie to irytuje robisz wp ciśniesz max lvl ile się da a za pare grosiwa robisz BMa czy tam z bodego mętala gdzie na w/w Senth... mętal zawsze wymiatał z resztą na ich serverach zawsze jakoś body to pipka była ;)

Opublikowano

NIE POLECAM

W Prezce server Easy w praktyce medium biologa na matowych oddajemy co 1h ( jak nie wezmie) innych nie testowałem pewnie czas upp :) Większość sensownuch pierdół w is oczywiście :( Co do pt osiągnięć na 65 lvl mam ich 19 :D gdzie kd+5 kosztuje 10 i nie ma 100% na wsadzenie moim zdaniem z 40% to będzie (Testowałem na KD+4) co do bicia metinów nie wiem od jakiego metka liczy nam ten 1pt do osiągnięć ale do metinów śmierci doleciałem i stwierdzam że nic nie daje -.-

W sumie server jak Senth****ia choć tam pisało medium i w praktyce różne pierdoły poprostu było łatwiej dropnąć , zrobić niż tutaj.

Mój 3 lub 4 server z ForGame i musze w koncu to napisać dalej w chu****ja cisną z ciemnymi graczami

Asz dopisze tez zwój cofania umiejętności w ise bez ograniczenia lvlowego kur.. jak mnie to irytuje robisz wp ciśniesz max lvl ile się da a za pare grosiwa robisz BMa czy tam z bodego mętala gdzie na w/w Senth... mętal zawsze wymiatał z resztą na ich serverach zawsze jakoś body to pipka była ;)

Ty kurwa tępa strzało nie myl easy z 4fun to po pierwsze .. KD +5 dropia na mapce od 95 lv wiec zamknij ryj .. bo oceniasz serwer i administracje jak nawet 95 lv nie wbiłeś kurwa ... Tanie banialuki to możesz ludziom z podstawówki wkręcać bo nikt normalny nie weźmie twojej wypowiedzi na poważnie widać że ostro najebane w bani masz najlepiej wyjdź i nie wracaj nikt nie bd tęsknił ;]. No i chuj , ze sobie zmieni klase tutaj bm czy mental jest tak samo dobry jak wp czy body nie ogarniam Cie pajacu ... Brak słów

Opublikowano

JutroBedePRO Pewne zachowania wynosimy z domu troszku mi przykro że taki wulgar ciśniesz no nic pozostaje mi ci współczuć że miałeś lekkie dzieciństwo ale cięszkie zabawki a zamiast grzechotki granata ;) Polecam kontakt z psychiatrą choć po zawiłości twojego tekstu i wypowiedzi musze stwierdzić że farmakologia tu już nic nie zdziała pozostają tylko elektrowstrząsy i separacja od (Ojca,ojczyma) co cię za małolata na kolanka sadzał i mogłeś sobie pobrykać jak kangórek z kubusia puchatka ;)

To co wyżej napisałem to moje spostrzeżenia tępa dzido -.- i moje zdanie które wyniosłem z gry a nie z tekstów innych osób więc ściśnij pośladki jak dasz rade a te forum do czegoś służy to na marginesie i w 100% nie do tego co ty wypisujesz albo raczej jak ;) 95 lvl ty to masz system wartości mieżony w lvlach ^_^

a i z tego co tam wypociłeś wywnioskowałem że np taki Drei...kon to 4fan nie easy nom to ty masz faktycznie IQ taboretu bujanego

Opublikowano

@up tylko po rodzicach umiesz idioto je*any cisnąć? A pisze o tym że zachowanie się z domu wynosi...

@Gdzie dropią bronie 65 , stalki , truty?

ciastkoq.png
Opublikowano

Nie myl rodziców z rodzicem taka mała różnica ;) I nawet nie zaczełem mu cisnąć poprostu stwierdziłem fakt który wywnioskowałem z jego pisowni :D Truty riper azrael

Stalki po 86 lvl w red lesie :D choć jak metki pobijesz to i wcześniej dropniesz ;)

Opublikowano

Hahahh xDDD Beka nie masz zadnych dowodów , trute moze miec kazdy kto sobie pojdzie na ripka lub azraela i dropnie . Wiec tu masz 0 dowodów . Jak nocke zrobie na dt czy gdzies i dropne 5 trut i zaloze na 5 postaciach tez bys powiedzial ze od gm ? :D

a czy to ja napisałem że dostałem od gm? Nie ja tylko jakiś jego kolega :)

http://zapodaj.net/322e914f3f124.png.html

Hahahahha ślicznie za tego screena dostałem bana hahah brawo!! ;d jeśli z trutą to nie prawda to polecam serwer lecz ja zaczynać od nowa nie będę pozdrawiam ogarniętą administracje

Opublikowano

Serwer może i dobry ale współpracą z ForGame nie ściągniecie zbyt dużej ilości zadowolonych graczy. Almeria zapewne znowu pod zarobek na miesiąc góra dwa hajs zbiorą i spierdzielą. Zresztą proponuje poczytać opinie o innych serwerach metin 2 słynnego ForGame jakie były przekręty. Zgarnąć hajs + ludzi na tsa i zamknąć biznes. Na serwerze nie zagościłem i nie zagoszczę tam gdzie wkładają palce ludzie z ForGame tam jedno wielkie gówno. Pozdrawiam i serwera NIE POLECAM.

Opublikowano

Serwer może i dobry ale współpracą z ForGame nie ściągniecie zbyt dużej ilości zadowolonych graczy. Almeria zapewne znowu pod zarobek na miesiąc góra dwa hajs zbiorą i spierdzielą. Zresztą proponuje poczytać opinie o innych serwerach metin 2 słynnego ForGame jakie były przekręty. Zgarnąć hajs + ludzi na tsa i zamknąć biznes. Na serwerze nie zagościłem i nie zagoszczę tam gdzie wkładają palce ludzie z ForGame tam jedno wielkie gówno. Pozdrawiam i serwera NIE POLECAM.

Tylko że ten serwer nie jest z ForGame, on jest tylko i wyłącznie sponsorowany :)

aFMA3pg.png

Opublikowano

Serwer jest i raczej będzie stabilny bo jest pod skrzydłami ForGame. Na szczęście Administracja nie jest od FG... To jak dla mnie wielki, wielki plus, oczywiście każdy ma inne zdanie. Jedyna osoba, która powinna się lepiej zachowywać to administrator Armag, który jest impertynencki skromnie ujmując. Nie będę dłużej wyrażała swojego zdania bo to może negatywnie wpaść na reputację serwera.

Pozdrawiam.

Opublikowano

Serwer cały czas działa - bez żadnych problemów.

Gra się bardzo przyjemnie - wszystko zrównoważone.

Sporo graczy, miła administracja.

Polecam i zapraszam!

1373443667-U470250.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...