Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Almeria [Dedyk][Easy]

Isair

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 159
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Specjalista
Opublikowano

Te bony to porażka,już chyba wam się bardo nudziło skoro takie "gówno" daliście.

Serwer gody uwagi,powodzenia.

Ps nw czy nie doczytałem czy nie ma tego w prezentacji :

Ale skąd bronie na 75/65

Skąd stalki

skąd zwój powrotu statusu.

Pety/kostiumy bd tylko w is ??

Pomogłeś,pomogę kiedy tylko brachu mogę!

graphic.png

Opublikowano

Nom właśnie co do tych pereł jak je zdobyć wgl gdzie one dropią ??

Serwer miazga zapraszam gorąco !

ile os onlne?

bo nie wiem czy oplaca sie wbijac i uczyc dzieci jak sie gra :)

Nie powiem ci dokładnie ale tak na oko to z 400/500 w górę :)

ddz8gi.png

Opublikowano

Prezka 7/10 Serwer 6/10 Moja Ocena serwera: 5/10 Serwer EASY nie może posiadac 140 lvl (Minimum 250) Taki serwer jak ty tu przedstawiłeś to raczej bardziej na HARD/MEDIUM pasuje :/

Zaniepokoję cię ;). Maksymalny lvl serwera nie robi czy to Easy czy Hard ... Poza tym jak wbijam na 1 spocie psów 17 lv. to twoim zdaniem medium albo hard? Gratulacje! :)

@Top Serwer mogę polecić każdemu jednak są "lekkie" lagi ;)

Opublikowano

O 23 - 24 będzie przerwa techniczna

trochę ułatwie ulepszanie przedmiotów

poprawie szybkośc zmieniania bonusów,

poprawię drop yang

lepszy drop skrzynki z perłami

"naprawiony" sklep za PO

Będzie działał IS

Dt będzie na każdym CH

jeszcze parę pierdoł....

aFMA3pg.png

Opublikowano

te wasze linki to jakis fejk. Sciagnełem z pierwszego przy 100% blad zapisu, sciagnelem patchera to nie da sie wypakowac. Probuje drugi... ale zwątpiłem juz

Jesli gdzies jest raban to o kazdej porze wezwij Zdzisia będzie jeszcze gorzej

Opublikowano

te wasze linki to jakis fejk. Sciagnełem z pierwszego przy 100% blad zapisu, sciagnelem patchera to nie da sie wypakowac. Probuje drugi... ale zwątpiłem juz

ten z mega musi dzialac, pobralem w jedyne 4 minuty(gz hostingu dobry wybor) i wypakowalem no i gram, bije i ksuje :)

zhda.png

Opublikowano

Serwer byłby super! Lecz jako gracz sury BM odstrasza mnie jedna rzecz nie ulepsza się z szpona przez co czuje się pokrzywdzony ;(

Opublikowano

Serwer super graczy 500-700 on line miła atmosfera super administracja ,tylko grać. Teraz zostanie naprawione kila rzeczy i bd super,zapraszam do gry!!! Quattro!

67ba115e66b3.png

Na każdym serwerze możecie znaleźć mnie pod nickiem   QuattroPorte .

Opublikowano

Panowie warto to zasysać ??? czy dalej to jeden z syfów jakich pełno na mpc ^_^ Niby nowości a w praktyce :ninja:

75% kofeiny 15% nikotyny i jest kur**** moc.

Opublikowano

Na pewno nie jest to serwer EASY , a oto dla czego:

- Skille owszem dostaje sie na G1 ale żeby zrobić na P trzeba dropic z mietków w red lesie Kamienie Duchowe , czemu nie z każdego mietka ? ( mimo to nie dropi ) niby są za PO ale do wczoraj nie można było kupić

- pierwszy raz widze serwer "easy" na którym trzeba ulepszacze na eq 54 lvl !!! już na +7 perły i kamień wodny (do wczoraj też nigdzie nie dropiły)

- ogólnie z mobów 0 dropu tylko w V2 lecą tarcze i baaaardzo rzadko eq ( wbiłem tam od 52 lvl do 65 lvl i tylko kolczyki i tarcza dropła )

To jest tylko moja " prywatna " opinja na temat tego serwera ale dla mnie na pewno to nie jest EASY jedynie w tym wszystkim easy jest exp i tyle .

Opublikowano

Na pewno nie jest to serwer EASY , a oto dla czego:

- Skille owszem dostaje sie na G1 ale żeby zrobić na P trzeba dropic z mietków w red lesie Kamienie Duchowe , czemu nie z każdego mietka ? ( mimo to nie dropi ) niby są za PO ale do wczoraj nie można było kupić

- pierwszy raz widze serwer "easy" na którym trzeba ulepszacze na eq 54 lvl !!! już na +7 perły i kamień wodny (do wczoraj też nigdzie nie dropiły)

- ogólnie z mobów 0 dropu tylko w V2 lecą tarcze i baaaardzo rzadko eq ( wbiłem tam od 52 lvl do 65 lvl i tylko kolczyki i tarcza dropła )

To jest tylko moja " prywatna " opinja na temat tego serwera ale dla mnie na pewno to nie jest EASY jedynie w tym wszystkim easy jest exp i tyle .

Widac że na serwerze graleś 20 minut max :) połowe rzeczy które wypisałeś są zmienione :)

aFMA3pg.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...