Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Imgster - Zapraszam !

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Czy Ty na hostingu cba.pl chcesz robić hosting plików? Jebłem... Zainwestuj w dobre serwery o dużych dyskach to możemy rozmawiać

NIe umiesz czytac ? Od stycznia nowe serwery... Teraz zapraszam do uzytkowania z tej domeny...

Opublikowano

po co ktoś miał by z tego korzystać jak zaraz serwis zablokuje strone...

Dodatkowo wygląd strony - masakra

popracuj troche nad stroną

Opublikowano

Wiem wyglad poprawie jak napisalem w temacie a hosting to myslalem o pdg.pl albo webt.pl jeszcze nie wiem ;P Strona ma wyswietlac grafike... oraz upload zdjec ;D

Opublikowano

Wyglad juz mam na kartkach ;) dodam jeszcze opcje, takie jak kategorie oraz czy zdjecie ma byc wyswietlane - Nie kazdy upload zdjec ma galerie ^^ Jezeli macie jakies pomysly na kategorie to piszcie ;)

Opublikowano

Wygląd jest beznadziejny, kod również pozostawia wiele do życzenia.

Robiąc "poważne" projekty powinieneś podchodzić do nich w 100% z pełnym profesjonalizmem.

Tutaj widać słabą znajomość html5. Trzy pierwsze linijki wyglądają dobrze, potem jest coraz to gorzej.

Totalny "divitizm" wszędzie div'y a przecież zadeklarowałeś html5 o.O! Poczytaj trochę o nowych znacznikach.

Źle użyte br nie piszemy tak: <br> tylko tak: <br />. Logo to powinien być nagłówek pierwszego stopnia a nie

kolejny div, hr również domykamy <hr />, wiem że według html5 nie jest to konieczne lecz nadal lepiej to stosować.

Validator:

http://validator.w3.org/check?uri=http%3A%2F%2Fimgster.c0.pl&charset=%28detect+automatically%29&doctype=Inline&group=0

http://jigsaw.w3.org/css-validator/validator?uri=http%3A%2F%2Fimgster.c0.pl&profile=css3&usermedium=all&warning=1&vextwarning=〈=pl-PL

Strona do napisania od nowa, lecz najpierw podszkol się bo popełniasz podstawowe błędy.

Opublikowano

Jak niby ma wygladac hosting zdjec ;O ? Mi sie zdaje, ze to jest odpowiedni wyglad... A po za wygladem to hr'y i br'y mozna naprawic... Co z tego, ze na div'ach ? A na czym... ? 10 min i validator siedzi cicho. Narazie nie mam czasu, ale jak mowilem, ze w styczniu strona bedzie lepsza...

Opublikowano

Popatrz sobie po innych hostingach i zobacz jak wyglądają, ten odrzuca tą szarością,

teraz div'ów używa się do warstwy prezentacji, a całość osadza się na znacznikach flow content,

chcesz stworzyć hosting zdjęć a masz zerowe pojęcie na temat nawet html, skrypty pewnie z google.

Opublikowano

@up

Nie to abym coś ale każdy ma swój styl kodowania i nie wszyscy muszą kodować tak jak Ty. Jeżeli coś jest zgodne z HTML5 to po co ma specjalnie całą stronę zmieniać tylko temu bo Ci się nie podoba div?

Opublikowano

@up

Nie to abym coś ale każdy ma swój styl kodowania i nie wszyscy muszą kodować tak jak Ty. Jeżeli coś jest zgodne z HTML5 to po co ma specjalnie całą stronę zmieniać tylko temu bo Ci się nie podoba div?

Wiesz coś o semantyce? To nie jest mój wymysł tylko specyfikacji HTML5... Wcześniej również wszystko opierałem na divach ale wszystko idzie do przodu i zmieniło się dużo elementów...

Opublikowano

Ogólnie całe założenie projektu mi się nie podoba, hosting do grafiki, który w każdej chwili może zniknąć, w dodatku na głównej stronie wszystko co dasz będzie widoczne, sam wygląd też nie zachęca, a o html5 jeszcze się musisz uczyć kolego. Nie mówię że czegoś nie potrafisz, mówię że jeszcze trochę musisz się nauczyć. A co do projektu, nie rób hostingu zdjęć, bo sam wiem że krucho na tym wyjdziesz.

Pozdrawiam,

SKmedix

sygna2014.png

•  carbonx zmienił(a) tytuł na Imgster - Zapraszam !
Opublikowano

Archiwum. 

Powód: Strona jest nieaktywna.

Jeżeli zdecydujesz się na powrót do projektu, użyj opcji raportu aby poinformować o potrzebie przywrócenia tematu. 

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...