Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Wigilia w szkole  

65 użytkowników zagłosowało

1. 1. Czy idziesz na wigili? klasow??

• Tak
      41
    • Nie
      24

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Jutro mam tylko jedną lekcje i wigilię, później już lekcji nie ma. Idę, bo jest to ostatnia wigilia z moją aktualną klasą.

Opublikowano

Mieszkasz w Polsce? Twoja składania jest tak przerażająca, że mógłbym się domyślić, że uczęszczasz aktualnie do gimnazjum, koledzy Cie biją, przywiązują do krzesła i napierdalają kijami do golfa po głowie. Dodatkowo, po kropce stawią się spacje, by zdanie było czytelniejsze, ale widzę, że niestety nie nauczyli Cie w tej twojej marnej szkole co to jest odstęp. Pocisnąć w podstawówce? No nie wiem, jestem święcie przekonany, że jestem o wiele starszy od Ciebie, sądząc to moge poprzeć między innymi tym, jakie problemy masz... co jest no cóż, smutne...

Zawsze byłem przeciwko gnębieniu w szkole, biciu czy znęcaniu się albo innymi tego typu zachowaniom, ale takim jak ty to powinni szykować specjalne pomieszczenia w których by były długie kije które wsadzaliby ci koledzy z klasy centralnie w twoje grube dupsko.

Z tego, co tu piszecie, to widzę, że tylko ja mam normalną klase, wszyscy razem się trzymają i nikt nie odstaje od reszty, potrafimy się zachować, uszanować fakt, że zrobili tą wigilie w szkołach, że nie ma lekcji, można się razem w miłym nastroju spotkać. Ale cóż, gimbuski nie rozumieją, smutne.

Propsy za umiejętne wywoływanie bólu dupy :D

742611478555387739101.jpeg

Opublikowano

A według mnie to fajny pomysł. Najwyraźniej tylko w Twojej klasie tak jest, musisz mieć naprawdę nie dojrzałe osoby..
jedynie kogo nie lubię na wigilii to naszego wychowawcy, który ma wszystko i wszystkich w dupie.

Opublikowano

To Ty masz chyba patologiczną klasę skoro tak. Ja odkąd pamiętam to zawsze miałem spoko wigilię bo nikt nikomu nie robił na złość.. nawet jeśli ktoś z kimś miał na pieńku to po prostu traktował drugiego jak powietrze.

Na jutrzejszą wigilię nie idę bo po prostu strata czasu. Aktualnie w technikum to wigilie to są takie, że blablabla sztuczne życzenia, gadanie i obżarstwo i narka. No nie zawsze ale przynajmniej tak się to odbywało, a jestem trzeci rok w technikum. Wolę przez ten czas być na lodowisku za 2zł/h xDD

Opublikowano

Ja jestem w okresie przed-gimbusowym jeśli chodzi o klasę, tj. 6 podst. Na wigiliach 4-5 nie byłem, ale nie jest to nic, na co warto zostać ( nie byłem na nich ponieważ były na 1 lekcjach, teraz jest na 5 to mam gorzej ;) ). Zazwyczaj to wygląda tak, że przyłazi grupa 'lepszych' i 'gorszych', siadamy przy jakimś stoliku z odzysku za 5 zł i jemy ciastka z biedronki popijając to badziewie równie ohydną Tęczową Colą, również z biedronki za sumę niebagatelną, bo aż 0,85zł! Potem dzielimy się zgrzybiałym opłatkiem z największymi klasowymi wrogami włącznie. A później za godzinę męczarni dostajemy wspaniałą nagrodę, bowiem mamy 6 kolejnych lekcji + 2 sprawdziany, no po prostu świetnie, nic tylko świętować! :)

Ja mam ją jutro ( albo raczej dzisiaj, bo jest 00:36 ;p ) i na szczęście nie idę, bo na 12 mam do dentysty B)

21515.jpg

Opublikowano

Ja jestem w okresie przed-gimbusowym jeśli chodzi o klasę, tj. 6 podst. Na wigiliach 4-5 nie byłem, ale nie jest to nic, na co warto zostać ( nie byłem na nich ponieważ były na 1 lekcjach, teraz jest na 5 to mam gorzej ;) ). Zazwyczaj to wygląda tak, że przyłazi grupa 'lepszych' i 'gorszych', siadamy przy jakimś stoliku z odzysku za 5 zł i jemy ciastka z biedronki popijając to badziewie równie ohydną Tęczową Colą, również z biedronki za sumę niebagatelną, bo aż 0,85zł! Potem dzielimy się zgrzybiałym opłatkiem z największymi klasowymi wrogami włącznie. A później za godzinę męczarni dostajemy wspaniałą nagrodę, bowiem mamy 6 kolejnych lekcji + 2 sprawdziany, no po prostu świetnie, nic tylko świętować! :)

Ja mam ją jutro ( albo raczej dzisiaj, bo jest 00:36 ;p ) i na szczęście nie idę, bo na 12 mam do dentysty B)

jak by te ciastka byly z tesco za 120512 zl/kg to by były dobre?

Opublikowano

U mnie było średnio. Zero zorganizowania ale za to dobry klimat. Tylko zdarzyły się dwie nietypowe sytuacje:

Jadłem rybę w pomidorach i tam było chili a ja to zjadłem i mnie paliło. Musiałem sporo się napić.

W pewnym momencie kilka osób zaczęło rzucać do siebie przedmiotami. Mandarynki, żelki. Aż nagle coś trafiło w kubek i wylał się barszcz. Później ktoś chwycił za płyte CD (Robiła za ozdobę na choince) i rzucił. Akurat trafiła w gitarę kolegi i przerwała się struna.

Ogólnie miła atmosfera. Nie wiem na co tak narzekacie.

Opublikowano

jak by te ciastka byly z tesco za 120512 zl/kg to by były dobre?

Źle mnie zrozumiałeś ;). Nie chodzi tu o aspekt cenowy, a o to, że po prostu są ohydne. W 99% to sama chemia i sztuczne barwniki + woda, chyba najtańsze z możliwych gówien na rynku. Nie mam nic do biedronki.

21515.jpg

Opublikowano

NAUCZ SIĘ KURWA DZIECIAKU Z GÓRY SKŁADNI, BO CHYBA MATKĘ PODPYTUJESZ O TRUDNE SŁOWA BO SKŁADNIA LEŻY JAK TWOJA MATKA PO 2 TATRACH W ROWIE

syggnapng_nhhraxa.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...