Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Jak być forumowym prosem cz. 2 (BoL)

Total Ban

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Ok odpalam BoL Studio, loguje się i wyskakuje mi "Failed to download". Czytałem, że trzeba po prostu usunąć plik .config tylko jest problem bo w Appdata/Roaming/BoL mam pusto. Co zrobić?

jp8p35.png
Opublikowano

jakoś nie caruje tą LB w ogóle słaba lb jest tylko 1 zabije i ucieka nie lubie jej xD

To ty chyba na serio nie umiesz grać :D

LYnet1q.png

3 Gry na tym scrypcie 2win, 1lose na wszystkich staty na +. W jednej grze quadra. Polecam ten scrypt wszystkim którzy szybko chcą się wybić z "Elo Hell" :D

BRAK

Opublikowano

Polecam ten scrypt wszystkim którzy szybko chcą się wybić z "Elo Hell" :D

Przetłumaczę na zwykłe:

Polecam ten scrypt wszystkim miękkim fajom, które nie potrafią wyjść nawet z silvera, co jest tylko i wyłącznie ich winą bo są za słabi by carrować.

Wesołych Świąt :D

167161466687770313241.png

Opublikowano

Ogarnął ktoś tą opcje z focusowaniem ? chodzi mi o to co pod shiftem można ustawić np. Annie 5 Cho 2 Riven 1 itp. im więcej tym bardziej będzie focusować danego champa czy mniej ?

Opublikowano

A potem wejdzie do diamentu taki kurwix, przestaje używać BOLa i chuj strzela. " oh, widzę, że wszędzie jest elo hell, no po prostu nie wyrabiam jacy ludzie są słabi, to przez nich mam 1/7 ".

CHCESZ BYĆ PRO ? NIE BĘDZIESZ DAŁNIE BO NIE.

Znam wielu takich co grają kilka miesięcy i na prawdę potrafią robić plejsy i ogarniają sytuacje. Ale chuj mnie strzela gdy jakiś kumpel gra 2 lata i po tym czasie ciśnie teemo pod tanka ( kiedys budował plemienna + atma na niego. )

@@@

LB jest postacią chujową a większym gównem jest ktoś kto jeszcze gra nią na bocie. Mało masz dobrych botów ?

Opublikowano

ja polecam skrypt od dekarona w sekcji VIP na LB

E trafia 95%+ przeważnie zawsze trafia

najlepsza jest ta reakcja jak ludzie padaja w mniej niz 0.5 sec i ten chat

wtf, co to bylo, kurwa jaki to ma dmg, musze tym grac ;p

jak narazie na 45 gier LB 92% win ratio

Opublikowano

Grałem na lb niszczyla mnie na lini, potem gdy ciagle wygrywaliscmy teamfighty kupe mogla zrobic. Ja Fizzem wbijalem sie centralnie za inicjatorem lb focusowala mnie ADC byl pilnowany wiec nie miala jak do niego dojsc ( dlatego focus szedl na mnie ) a cudem przezywalem wywalalem wszystko co mialem i spierdzielalem na E/Zhoya.

1390144171-U592769.png

Opublikowano

Nie lepiej zwyczajnie nauczyć się grać? Satysfakcja będzie dużo większa niż wybicie się na BoLu..

185101413585933840951.png

Lecze raki w soloq <3

Opublikowano

ja polecam skrypt od dekarona w sekcji VIP na LB

E trafia 95%+ przeważnie zawsze trafia

najlepsza jest ta reakcja jak ludzie padaja w mniej niz 0.5 sec i ten chat

wtf, co to bylo, kurwa jaki to ma dmg, musze tym grac ;p

jak narazie na 45 gier LB 92% win ratio

ale płatny ten skrypt?

edit

Ogarnął ktoś tą opcje z focusowaniem ? chodzi mi o to co pod shiftem można ustawić np. Annie 5 Cho 2 Riven 1 itp. im więcej tym bardziej będzie focusować danego champa czy mniej ?

Opublikowano

LeBlanc jest jednym z bardzo dobrych midderów obecnie. Wystarczy ogarnąć poszczególne fazy, jak grać itd a late problemem nie będzie.

Nawet adc z protectem ,na którym odpowiednio szybko wycastujemy combo nie ma szans na przeżycie, taka prawda.

Co do skryptu, combo jest ok, E ma 90-85 % celności. Polecam uzywać z SAC do farmienia bo LB ma bardzo chujową animację aa.

co to jest te SAC?:D

Opublikowano

co to jest te SAC? :D

SAC to inaczej - SidasAutoCarry. Skrypt dzięki któremu farma jest o wiele łatwiejsza itp. Pozatym możesz wgrać pluginy na combo dla prawie każdej postaci ;)

Opublikowano

SAC to inaczej - SidasAutoCarry. Skrypt dzięki któremu farma jest o wiele łatwiejsza itp. Pozatym możesz wgrać pluginy na combo dla prawie każdej postaci ;)

skad pobiore te SAC ?:D bo tym LB ciezko sie farmi dziwna animacja :D

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...