Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

glupia polska

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

powiedzcie mi, dlaczego polska jest taka glupia, we wszystkim, np, ostatnio bylo to z tym ubojem rytualnym, wogole burza o nic, a tu wystarczylo powiedziec tym wszystkim 'jesli cos wam nie pasuje to wypierdalac', a nie jeszcze ich przepraszac... albo amnesty international, ostatnio u mnie w szkole bylo pisanie listow, i nagle nauczycielka czyta, ze mozna napisac w obronie jakiejs wioski cyganskiej, poczytalem potem o tym, i sie okazalo ze brudasy sie wlamaly do kogos do domkow dzialkowych, czy cos, i tam mieszkali, i co, i ja mam kurwa ich bronic? wolne zarty, nie wiem co sie dzieje z tym krajem...

Opublikowano

To nie kraj kwitnących wiśni, raczej spadających liści.

Jak dla mnie to ogólnie Polska mentalność jest ciekawa i pełna paradoksów. Typowy przykład z kabaretu:

Niemiec wygra w totka "wygrałem, super!"

Polak: "wygrałem, super! Ale zaraz zaraz, teraz mnie ktoś może okraść, do tego po to trzeba do Warszawy jechać, na co ja to wydam, na pewno rodzina będzie chciała część"

To jest dopiero ciekawy punkt widzenia ;)

Opublikowano

"Polska- co to za kraj? Kraków i papież, wioska z rapem na wysokim pułapie. Mówisz idź -droga prosta. Nie trzyma cię nic.
Widzisz trzyma mnie tu nić, słowa liryczny wodospad."

<>

Opublikowano

Kabaret i tyle, ja patrzę na to wszystko jak na jeden wielki burdel.

Z uśmiechem oglądam polityczne wiadomości.

Zajrzyj na bloga -> Click

Opublikowano

To nie kraj jest głupi, tylko ludzie nim rządzący.

Boże jak ja gardzę demokracją, na dodatek mam świadomość, że ktoś taki ma tak samo wartościowy głos co ja. xdd

Pomogę z matematyki, PW.

Opublikowano

Polacy nie umieją współpracować razem, jak by umieli to dawno temu by wyszli i walczyli o dobre prawa ale nie ;p po co, polska jest poprostu zacofana lepiej sie stamtąd wyprowadzić zamiast gnić ;p ale nie którzy też sie boją zaczynać nowego życia ;/ ,, dzięki bogu nie mieszkam w tym całym Gównie

Opublikowano

Zbiorowisko patriotów oraz znawców ekonomicznych i gospodarczych.

Gdybyście urodzili się w afrykańskiej wiosce marzyl ibyście by być w takim kraju jak Polska. Tyle mam do powiedzenia inteligentom na tym forum.

Opublikowano

gdybym zyl w afryce nikt by mi nie proponowal bronic cyganow ani zydow ani ciapatych, ani zadnego gowna co sie przyplatalo do kraju, i nie bylo by chorych przepisow

Opublikowano

Zbiorowisko patriotów oraz znawców ekonomicznych i gospodarczych.

Gdybyście urodzili się w afrykańskiej wiosce marzyl ibyście by być w takim kraju jak Polska. Tyle mam do powiedzenia inteligentom na tym forum.

nad poziomem intelektualnym musisz popracować

te pasożyty dostają gigantyczne pieniądze na utrzymanie i na kształcenie kolosalne zasiłki , a kurwt nic nie robią tylko kradną i sie opierdalaja . I jeszcze jakbyś mu coś powiedział to bo ci przyjebał .

W polsce jest chore prawo pamiętajcie sami się wykończymy , albo przyjeżdzają zapierdalać i utrzymywać państwo , ale idzie wojsko i żegnamy z biletem .

Geje to banda chamów importowanych z zagranicy

Opublikowano

Prawda jest taka, że od dłuższego czasu wybucha afera bo media robią z tego dym.

TVN robi dym o pieniądze Hoffmana. TVP robi dym o ubój rytualny i tak bez końca.

Dlatego pozostaje nam tylko poklaskiwać, że media się sprzedały partiom politycznym.

Opublikowano

To jest polska więc czego więcej oczekiwać? Szkoda tylko ludzi którzy walczyli za ten kraj. Ja osobiście w tym momencie nie oddałbym za nią życia tylko bym spierdolił jak najdalej :)

Opublikowano

Bo niektórzy jak nie większość, próbują się na siłę upodobnić do Zachodu i Hameryki.

Z tobą jest coś serio nie tak. Odnoszę wrażenie, że twój świat wygląda mniej więcej tak:

1387455540-U739101.png

742611478555387739101.jpeg

Opublikowano

Z tobą jest coś serio nie tak. Odnoszę wrażenie, że twój świat wygląda mniej więcej tak:

1387455540-U739101.png

Ale przecież to prawda... Nie burz mi światopoglądu ;__;

New+meme+Again+But+now+from+ukraine..+RE

"Just because I'm weaker doesn't make you stronger".

krul | władca | mangozjeb | technik Ascarialu s2

Last.fm

Zainteresowanych fixami na source'owe game 40250 zapraszam PW.

Opublikowano

Jeżeli tak bardzo nie podoba Wam się ten kraj to starajcie się go zmienić albo wyjedźcie. Nie chcę tutaj nikogo obrażać, ale jesteśmy w UE a granice większości państw są otwarte. Skoro nie da się nic tutaj zmienić to po co w tym tkwić ?
Uczcie się języka, zdobywajcie wykształcenie/doświadczenie zawodowe i uciekajcie, albo starajcie się poprawić to co Was drażni. Prosta i skuteczna filozofia.

f.png

Opublikowano

1387455540-U739101.png

Pokazałeś po prostu, że nie masz nic konkretnego do powiedzenia po za wklejeniem jakiegoś obrazka z Kwejka.Brawo.Ujawniła się właśnie inteligencja polskiej lewicy.

Opublikowano

1387455540-U739101.png

OD KANGURÓW TO TY SIE ODPIERDOL OK?

@T

A Polska jest taka głupia, bo rodzą sie idioci twojego pokroju i pozniej to sie rozsiewa przypadkowo w kiblach klubowych, hehehehhee

Opublikowano

Jeżeli tak bardzo nie podoba Wam się ten kraj to starajcie się go zmienić albo wyjedźcie. Nie chcę tutaj nikogo obrażać, ale jesteśmy w UE a granice większości państw są otwarte. Skoro nie da się nic tutaj zmienić to po co w tym tkwić ?

Uczcie się języka, zdobywajcie wykształcenie/doświadczenie zawodowe i uciekajcie, albo starajcie się poprawić to co Was drażni. Prosta i skuteczna filozofia.

Gdziekolwiek nie pojedziesz, będzie to samo albo jeszcze gorzej.

A poza tym... O co tu walczyć? Za każdym razem jak są wybory, to głosuje mniej niż 50% uprawnionych do głosowania. Dlaczego? Powodów jest wiele, ale najważniejszy jest ten. Że nie mamy zaufania do polityków.

A poza tym. Dziwi mnie, że Kaczyński dalej trzyma w PIS'ie posłankę Pawłowicz u siebie dlaczego?

Kiedy Kaczyński był w Kijowie, to Pawłowicz w Polsce prowadziła spotkania przeciwko UE, kiedy Kaczyński właśnie w Kijowie, wspierał dążenia Ukrainy do UE. A najlepsze jest to, że nie chce jej karać za to. Parodia...

Osobiście, sam w najbliższych wyborach prawdopodobnie nie oddam głosu, bo nie ma ludzi którym można było by dać kredyt zaufania. Mam nadzieje że Polacy się końcu obudzą, i zrobią rewoltę taką samą, jak na Ukrainie teraz robią.

Opublikowano

OD KANGURÓW TO TY SIE ODPIERDOL OK?

@T

A Polska jest taka głupia, bo rodzą sie idioci twojego pokroju i pozniej to sie rozsiewa przypadkowo w kiblach klubowych, hehehehhee

Dlaczego masz zdjęcie Miyoshi ? :D

,, Rzeczpospolita taka jak jej młodzieży chowanie ''

Opublikowano

Pokazałeś po prostu, że nie masz nic konkretnego do powiedzenia po za wklejeniem jakiegoś obrazka z Kwejka.Brawo.Ujawniła się właśnie inteligencja polskiej lewicy.

Więcej nie musiałem mówić, wystarczył obrazek (Nawiasem mówiąc nie z kwejka), żeby udowodnić ograniczenie, zaściankowość i zwyczajną głupotę typowego "prawaka" czyli ciebie :)

742611478555387739101.jpeg

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...