Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

glupia polska

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Więcej nie musiałem mówić, wystarczył obrazek (Nawiasem mówiąc nie z kwejka), żeby udowodnić ograniczenie, zaściankowość i zwyczajną głupotę typowego "prawaka" czyli ciebie :)

No dobra, ale po za tym obrazkiem, to masz coś ciekawego do powiedzenia? Chętnie posłucham.

Opublikowano

No dobra, ale po za tym obrazkiem, to masz coś ciekawego do powiedzenia? Chętnie posłucham.

Czego? Że prawicowe poglądy nie mają empatii, człowieczeństwa ani logiki? To tak mógłbym gadać cały dzień, nie mam na to czasu. Obrazek zresztą jest już dosyć wymowny w tej kwestii, jak nie rozumiesz to możemy sobie podyskutować na PW, nie zaśmiecaj tematu.

742611478555387739101.jpeg

Opublikowano

Czego? Że prawicowe poglądy nie mają empatii, człowieczeństwa ani logiki? To tak mógłbym gadać cały dzień, nie mam na to czasu. Obrazek zresztą jest już dosyć wymowny w tej kwestii, jak nie rozumiesz to możemy sobie podyskutować na PW, nie zaśmiecaj tematu.

Sam mnie pierwszy zaatakowałeś zamiast się wypowiedzieć na temat.Tak jak mówiłem.Polacy przejęli od Amerykanów i ludzi z Zachodu szybki i stresujący tryb życia, którego głównym celem jest zarobienie jak największych pieniędzy, więc potem nie ma coś się dziwić, że dochodzi do jakiś absurdalnych sytuacji.

Opublikowano

Sam mnie pierwszy zaatakowałeś zamiast się wypowiedzieć na temat.Tak jak mówiłem.Polacy przejęli od Amerykanów i ludzi z Zachodu szybki i stresujący tryb życia, którego głównym celem jest zarobienie jak największych pieniędzy, więc potem nie ma coś się dziwić, że dochodzi do jakiś absurdalnych sytuacji.

Wcale nikt ci nie każe żyć takim trybem życia, zbędne narzekanie.

Niektórych takie życie męczy, innym otwiera możliwości, należysz do jednej z tych grup...

Opublikowano

Wcale nikt ci nie każe żyć takim trybem życia, zbędne narzekanie.

Niektórych takie życie męczy, innym otwiera możliwości, należysz do jednej z tych grup...

No niestety nie mogę koło tego przejść obojętnie, bo z tymi ludźmi przecież się żyje na co dzień i trzeba z nimi w różnych sytuacjach współpracować.Po za tym taki tryb życia na dłuższą metę jest destrukcyjny i prowadzi do depresji.Człowiek musi mieć czas na odpoczynek, na przemyślenia, na zastanowienie się jak coś zrobić, jak jakiś problem rozwiązać, spojrzeć na drugiego człowieka a nie tylko na siebie, mieć jakieś umiarkowanie w gromadzeniu dóbr materialnych.

Opublikowano

Właśnie tak jak mówisz o tym uboju to dla żydów robią.Jak dla żydków się nie podoba to wyjazd z kraju naszego.Niech ktoś tak np w angli wgl na zachodzie albo chuj wie gdzie niech zrobi ktoś coś takiego korzystnego dla Polaka....
POLSKA TO CHORY KRAJ!!!!.

1373701876-U969346.jpg

Opublikowano

Każdy płaczę, narzeka na Polskę, ale nikt nie próbuje się zmienić/zmieniać innych. Każdy potrafi tylko narzekać.

Najpierw zacznijmy od siebie, później oceniajmy innych..

Każdy zmieni swoje zachowanie/poglądy i małymi kroczkami można zmienić nasze ideały, światopogląd i stereotypy o nas jak i nasze, wykreowane przez Nas.

Opublikowano

No niestety nie mogę koło tego przejść obojętnie, bo z tymi ludźmi przecież się żyje na co dzień i trzeba z nimi w różnych sytuacjach współpracować.Po za tym taki tryb życia na dłuższą metę jest destrukcyjny i prowadzi do depresji.Człowiek musi mieć czas na odpoczynek, na przemyślenia, na zastanowienie się jak coś zrobić, jak jakiś problem rozwiązać, spojrzeć na drugiego człowieka a nie tylko na siebie, mieć jakieś umiarkowanie w gromadzeniu dóbr materialnych.

Żyjemy w świecie dorosłych ludzi i każdy podejmując swój własny tryb życia, który powinien być niezależny od widzimisię osób nas otaczających wie w co się pakuje. Nikt nie potrzebuje kogoś takiego jak ty (Bez obrazy) moralizującego i mówiącego innym jak powinni właściwie żyć.

Opublikowano

Żyjemy w świecie dorosłych ludzi i każdy podejmując swój własny tryb życia, który powinien być niezależny od widzimisię osób nas otaczających wie w co się pakuje. Nikt nie potrzebuje kogoś takiego jak ty (Bez obrazy) moralizującego i mówiącego innym jak powinni właściwie żyć.

Nie moralizuje tylko mówię jak powinien wyglądać tryb życia zdrowego człowieka.Nikt nie jest maszyną.

Opublikowano

Nie moralizuje tylko mówię jak powinien wyglądać tryb życia zdrowego człowieka.Nikt nie jest maszyną.

Nie powinien też palić, pić, powinien dużo ćwiczyć, wysypiać się, nie wspomagać żadnymi środkami i nie jeść tłustego jedzenia.

Mało jest takich ludzi, każdy decyduje co robi z swoim życiem i ciałem na własną rękę :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...