Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Problem] Gra

pawix245

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Hejo,

Dziś wszedł event jak pewnie wszyscy wiemy i chciałem sobie włączyć drugie konto przez piaskownice i dupa. Problem polega na tym ze gdy włączam jakikolwiek inny program to jest okey ale jak chce włączyć coś przez gameforsge live, własnie nostale to nie chce ;x otwiera sie na sekunde i od razu zamyka.. Wspomnę ze wcześniej działało normalnie i aiona przez gameforge tez nie idzie włączyć, poza tym ostatnio była jakaś wiadomość ze tam przez ileś dni nie było czyszczone to nostale w piaskownicy wiec przeczyściłem ale to nie działało już przedtem i teraz też ;//

Sorry że taki nie ogar ale zmęczony jestem już dziś ;d

tumblr_o1840uKrwV1tv0tovo2_r1_400.gif

Opublikowano

Bo Gameforge Live to właśnie takie zabezpieczenie przed tym.

Musisz mieć zwykłego klienta.

To mam odinstalować game forge czy jak ;P

Opublikowano

Wejdz w Dysk Gdzie zainstalowales GF live , potem program files, gameforge live , games , pol _ pol i folder nostale wywalasz do program files, powinno dzialac :p

1385975953-U914647.png

Opublikowano

Wejdz w Dysk Gdzie zainstalowales GF live , potem program files, gameforge live , games , pol _ pol i folder nostale wywalasz do program files, powinno dzialac :p

Okey spróbuję jak wrócę do domu i dam znać bo nie chce mi się tego odinstalować i pobierać na nowo xD

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...