Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Wersja

GoldeN:#

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Powróce do terrari, jednak odpowiedzcie mi przed tym na następujące pytania:

Jaka jest najnowsza wersja terrari? Ja mam tą 1.2.1 (chyba tak), czym najnowsza różni się od niej? Czy najnowsza wersja terrari jest dostępna za darmo (pirat) ?

I tak się zastanawiam, czy nie lepiej byłoby grać na serwerze? TO wygląda tak samo jak zwykła rozgrywka na singlu, ale świat jest ciekawszy, bo jest na nim więcej domków, tak? Są jakieś różnice? A co jak serwer padnie, wtedy tak jakby utrace save

finalrender.png

Opublikowano

Kolejny typek, który chce zpiracić grę i pyta się jaka wersja jest. Proponuję zamknąć temat.

Opublikowano

@Up

Tylko, że on ma racje. Nie wiem po co pytasz się o wersję jak i tak dobrze wiesz, że mpc nie popiera piractwa. Czy tak trudno wpisać sobie w google ?!

Opublikowano

Wiem, ze nie popiera, ale to nie znaczy, ze nie mozna mi odpowoedzoec na pytanie jaka jest nainowsza wersja terrari, ktora mozna nielegalnie pobraf za darmo, w komputery to nawet mderator poleca pirackiego windwsa...

finalrender.png

Opublikowano

Jakbyś troszkę pomyślał, to byś wszedł na terraria.org i byś sobie zobaczył, jaka jest aktualnie wersja. A poza tym, nie obrażaj mnie, bo dostaniesz warna na pysk.

Opublikowano

Jakbyś troszkę pomyślał, to byś wszedł na terraria.org i byś sobie zobaczył, jaka jest aktualnie wersja. A poza tym, nie obrażaj mnie, bo dostaniesz warna na pysk.

gdzie cie niby obraziłem?

finalrender.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...