Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Zostanę] Oferuję NOWOŚCI POD METIN2 / EWOLUCJE PETÓW / MODELE / BRONIE !

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Polecam w chuj , opłaca się oraz współpracowałem z właścicielem

Zajebista atmosfera , uczciwy naprawdę gorąco polecam !!

Opublikowano

Chcesz to sprzedać tak??

Mógłbym ci zaoferować współpracę jeśli chcesz to napisz na PW.

metin2-hard-serwer-prywatny.png

Chcesz zdobyć oryginalne gry?? Miedzy innymi giftcode do mc i steam do cs?? A może chcesz pudełkowe gry?? Pisz GG: 49428166.

Opublikowano

ref. oferty z tematu ważne tylko do poniedziałku włącznie.

A ja nadal czekam, aż wyślesz mi system pasów, za który zapłaciłem przelewem już w poniedziałek.

Wykręcasz się niedostaniem jeszcze pieniędzy na konto, pomimo iż dałem Ci potwierdzenie tegoż przelewu.

W przypadku, gdy mnie oszukasz, to prawda, nic Ci nie mogę zrobić (byłem głupi zaczynając z Tobą jakąkolwiek rozmowę), jedynie mogę

'niepolecić' Cie pod tematem, co i tak gówno da. :|

Nawet nie raczysz odpisywać. Potrafić wydusić tylko jedno, góra dwa zdania, po 24 godzinach.

Ps.Być może ten post Cię zmobilizuje do bycia "normalną osobą w internetach", w co wątpię (lecz żywię nadzieją, iż masz choć kszty szacunku i przyzwoitości.

Opublikowano

A ja nadal czekam, aż wyślesz mi system pasów, za który zapłaciłem przelewem już w poniedziałek.

Wykręcasz się niedostaniem jeszcze pieniędzy na konto, pomimo iż dałem Ci potwierdzenie tegoż przelewu.

W przypadku, gdy mnie oszukasz, to prawda, nic Ci nie mogę zrobić (byłem głupi zaczynając z Tobą jakąkolwiek rozmowę), jedynie mogę

'niepolecić' Cie pod tematem, co i tak gówno da. :|

Nawet nie raczysz odpisywać. Potrafić wydusić tylko jedno, góra dwa zdania, po 24 godzinach.

Ps.Być może ten post Cię zmobilizuje do bycia "normalną osobą w internetach", w co wątpię (lecz żywię nadzieją, iż masz choć kszty szacunku i przyzwoitości.

Pisałem Ci. Potwierdzenie na maila bo Twoje pisanie że od siostry że inny bank że wysłałeś na maila ale piszesz z telefonu to trochę głupie nie sądzisz ? Dałem maila i czekam na potwierdzenie w PDF. Dalej mnie dziwi że po 3 dniach nie mam (MPC FORUM NIE POPIERA SPRZEDAWANIA ZA PIENIĄDZE) na koncie.

^

MODERATORÓW PROSZĘ O IGNOROWANIE POWYZSZEGO POSTA JESTEM NIEWINNY I NIE HANDLUJE ! :D

Opublikowano

Pisałem Ci. Potwierdzenie na maila bo Twoje pisanie że od siostry że inny bank że wysłałeś na maila ale piszesz z telefonu to trochę głupie nie sądzisz ? Dałem maila i czekam na potwierdzenie w PDF. Dalej mnie dziwi że po 3 dniach nie mam (MPC FORUM NIE POPIERA SPRZEDAWANIA ZA PIENIĄDZE) na koncie.

^

MODERATORÓW PROSZĘ O IGNOROWANIE POWYZSZEGO POSTA JESTEM NIEWINNY I NIE HANDLUJE ! :D

Ja też żartowałem, zwykłe przejęzyczenie. :D

PS. Przecież Ci dałem na stronie? Można zobaczyć, powiększyć, pomniejszyć, pobrać, a nawet wydrukować. xD Czego chcieć więcej?

@ Co do ty zawiłych tematu wokół kolegi i siostry. TO tak.

Kolega chciał kupić, a że nie ma konta, a ja już zacząłem pisać za Tobą, to ja "załatwiałem", a o siostrze wspomniałem , tylko dlatego, żebyś się nie zdziwił jaki jest nadawca, jakaś baba. :D

Opublikowano

Ja też żartowałem, zwykłe przejęzyczenie. :D

PS. Przecież Ci dałem na stronie? Można zobaczyć, powiększyć, pomniejszyć, pobrać, a nawet wydrukować. xD Czego chcieć więcej?

@ Co do ty zawiłych tematu wokół kolegi i siostry. TO tak.

Kolega chciał kupić, a że nie ma konta, a ja już zacząłem pisać za Tobą, to ja "załatwiałem", a o siostrze wspomniałem , tylko dlatego, żebyś się nie zdziwił jaki jest nadawca, jakaś baba. :D

Lecz nadal utrzymuje że nic mi nie doszło więc nie wiem z kogo to winy jest.

Opublikowano

Lecz nadal utrzymuje że nic mi nie doszło więc nie wiem z kogo to winy jest.

Jesli prawde mowisz to Twojego banku, skontaktuj sie moze. U nas napewno nie, gdyz kase odjelo, a potwierdzenie przyszlo na 2 dzien.

Opublikowano

Jesli prawde mowisz to Twojego banku, skontaktuj sie moze. U nas napewno nie, gdyz kase odjelo, a potwierdzenie przyszlo na 2 dzien.

A nam w koncu przeslij pliki, czekamy tydzien czasu.

Nie nasza wina, ze kasy jeszcze nie masz, jakim cudem mielismy oszukac. Podrobic powierdzenie? -,-

Opublikowano

Ja także Pana nie polecam :)

"Siano panu wysłałem" tutaj macie dowody jakieś:

http://prntscr.com/2ctsm4

I tutaj moje marne pisanie i proszenie sie:

http://prntscr.com/2ctt27

A kolega nawet nie raczył odpisać.

Zwrotu pieniędzy nie dostałem do dziś.

Opublikowano

Koles oszust Pozatym te bronie sa BombWorka nie pryzpominam sobie. by mpc zezwalalo na handel ;) ( bombwork napewno nie zezwlolil co zreszta napisal w POSCIE ) ;)

Hardkorrek potwierdzam to co napisales

Pozdrawiam ;)

Opublikowano

Ja także Pana nie polecam :)

"Siano panu wysłałem" tutaj macie dowody jakieś:

http://prntscr.com/2ctsm4

I tutaj moje marne pisanie i proszenie sie:

http://prntscr.com/2ctt27

A kolega nawet nie raczył odpisać.

Zwrotu pieniędzy nie dostałem do dziś.

Też Ci chciał liba do pasów sprzedać? I też mu kasa jeszcze nie przyszła? I czeka?

A to wredny skurwiel.

Nadal czekam na liba lub zwrotu kasy!

Ps. A pisałeś w swoim poprzednim temacie, że dwóm osobom tych samych prac, nie sprzedajesz. :D

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...