Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Przerwa

Mizuken

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siema, zrobiłem krótką przerwę (4 miesiące) od NosTale, i planuję powrócić do tej fajnej gry, ale chcę tym razem zacząć na innym serwerze m.in. na Finesii, czyli s3. I tutaj mam pytanie dla osób, które grają, lub grały na tym serwerze. Czy opłaca się tam grać od początku?, czy jest miła atmosfera? Czy ceny są w miarę OK.?

SZUKAM OSOBY, KTÓRA WYKONA DLA MNIE SYGNATURĘ Z ITACHIM!!!

Opublikowano

Idz na Avalon. Na Enigmie nic sie nie dzieje, tak samo jak na finesii. wszystkie legendy sie przeprowadzaja na Avalon, calymi famkami. Glaca jest opustoszala. Wiec albo Finesia , albo Avalon jak chcesz :D

1385975953-U914647.png

Opublikowano

Ja gram na finesi 73 lvl. Jak chcesz to ci troche pomoge bo mam wk+11. Są ludzie i ludziska:P Atmosfera to zależy jacy gracze. Dużo osób na glacy.

Opublikowano

Nie opłaca się grać na takim serwerze, ponieważ jest tam mało ludzi.

Polecam grać na Avalonie.

Klaus...

dziwisz sie ze nie oplaca sie bo malo ludzi?

jak inni beda mieli takie zdanie jak Ty to w ogole nie bedzie ludzi na s3... ani nikt nie przyjdzie ...

1359121200-U261555.png

Opublikowano

Klaus...

dziwisz sie ze nie oplaca sie bo malo ludzi?

jak inni beda mieli takie zdanie jak Ty to w ogole nie bedzie ludzi na s3... ani nikt nie przyjdzie ...

Głupotą było tworzenie nowego serwera, gdy w NosTale nie ma aż tylu ludzi.

Teraz się nie opłaca i nie będzie opłacało.

QtiV6xY.gif

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...