Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Problem] Skille

Bodzio230000000

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

mam problem robie np klub mam haste uzyty podchodze pod skrzeka chce go zabić a niczym wykona skila zajmuje troche czasu a czasem odrazu wali ze skila bez stania jak widzialem inne szelmy bily normalnie czemu tak mam zmienilem cos czy jak bardzo prosze o pomoc :)

Opublikowano

mam problem robie np klub mam haste uzyty podchodze pod skrzeka chce go zabić a niczym wykona skila zajmuje troche czasu a czasem odrazu wali ze skila bez stania jak widzialem inne szelmy bily normalnie czemu tak mam zmienilem cos czy jak bardzo prosze o pomoc :)

Może Ci się tylko wydawać, że biją normalnie. W rzeczywistości mogą to być lagi. Jeśli ktoś inny skilluje, a w tym czasie złapałeś laga, to wygląda to tak, że tamta osoba cały czas bije, choć jest to tylko zacięcie (w rzeczywistości bije inaczej).

PS. Pozwoliłem sobie zmienić nazwę tematu i dodać prefiks. Pamiętaj o nich! ;)

zSCFQrN.png

Opublikowano

Nie bo osoba obok zabila dzis kilka skrzekow i to widzialem a mi ten skil sie jak by z opuznieniem wchodzil

a jak ten ping usunac? ;)

On głupoty gada. Ping powoduje, że masz lagi. :p

Próbowałeś restartu systemu? Próbowałeś powyłączać zbędne programy podczas gry?

zSCFQrN.png

Opublikowano

Neo sam glupoty gadasz ... Jezeli masz 100% casta i chcesz aby plynniej wykonywaly ci sie skille to przedewszystkim wylacz opcje do ciaglego ataku

Opublikowano

To je Last Chaos, tego nie ogarniesz.

A tak poważnie. To mogą być po prostu humorki gry. U mnie też czasami jest tak, że postać uderza ze skilla od razu, a czasami musi pomyśleć. Na pewno to nie są lagi. No chyba, że mówimy o lagach z serwera. To inna bajka. Wtedy rzeczywiście na reakcję trzeba chwilę czekać.

Opublikowano

Może Ci także komputer nie chodzi poprawnie... U mnie bywało tak samo po pół roku korzystania :) System po prostu co jakiś czas trzeba przeinstalować razem z formatem, bo inaczej będziesz miał drewno nie komputer. Zainwestuj 50zł i idź zanieś go do serwisu, tam to wszystko zrobią wraz z instalacją systemu i potrzebnych sterowników i oprogramowania.

No chyba, że potrafisz zrobić to wszystko poprawnie sam.

Może też być to zasługa Twojego internetu. Ja np mam prędkość 12mb, modem przepuszcza mi maksymalnie 10mb co mi dzieli na 2 komputery, czyli mam 5/6mb, co i tak nie jest tak małą prędkością, za to tak samo miewam lagi takie same jak opisałeś.

k1hvCVp.gif

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...