Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Szablon WordPress "CubeWorld" by XdeMoNT

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

1387303909-U563285.png

Witajcie, chciałbym się z wami podzielić z zakodowanym szablonem pod WordPress który jest moją własnością.

SS'y :

84819443208326217936.png

Download :

http://www.sendspace.pl/file/d668bbf7b1edf1eb9e28ced

Skan :

Jedynie prosilbym o zostawienie linku w stopce stronki, dziękuje.

Opublikowano

Bardzo fajny Layout!

Mam jednak pytanie - czy całość jest twojego autorstwa? Bo nie chcę by po użyciu tego były jakieś problemy ,że nie mam prawa korzystać z tych plików itd.

Opublikowano

Bardzo fajny Layout!

Mam jednak pytanie - czy całość jest twojego autorstwa? Bo nie chcę by po użyciu tego były jakieś problemy ,że nie mam prawa korzystać z tych plików itd.

Tak, jestem jego jedynym właścicielem. To znaczy tło to oczywiste ze jest tło z gry i nie jestem jego właścicielem. Ale jeśli chodzi o layout + zakodowanie to tak ja jestem jego jedynym właścicielem.

Opublikowano

Zbyt dużo zółtego koleś z góry mówi że to jego praca czyli kradniesz jego pracę i udostępniasz bez zgody tak ? strona nie wygląda zbyt fajnie gdyby nie to że jest na silniku WP bym mocno pojechał.

Opublikowano

Czyli rozumiem podszywasz się pode mnie jako kodera mimo ,że nawet w stopce jest napisane kodowanie by Kongo?

Pisałem ze jestem jej właścicielem a nie koderem. Więc źle mnie zrozumiałeś, skoro jestem właścicielem mogę robić z nia co chce. Do up'a udostępnij coś lepszego skoro jesteś taki mądry.. jechać to ja mogę po..

Opublikowano

Pisałem ze jestem jej właścicielem a nie koderem. Więc źle mnie zrozumiałeś, skoro jestem właścicielem mogę robić z nia co chce. Do up'a udostępnij coś lepszego skoro jesteś taki mądry.. jechać to ja mogę po..

Alee skoro "koder" ją kodował, to jest autorem w/w kodu i ma do niego prawa autorskie prawda? Tak samo, grafik, który stworzył layout ma do niego prawa autorskie, a Ty jako ich "klient", po nabyciu w/w projektu masz do niego prawa własnościowe, ale nie autorskie. Reasumując, jeśli autorzy nie wyrażają zgody nie masz prawa go udostępniać do pobrania, odsprzedawać itp. Jeśli twierdzisz, że to pic na wodę zachęcam do przeczytania ustawy "o prawach autorskich i pokrewnych" z dziennika ustaw naszej kochanej RP, pozdro ;)

Tak jeszcze dodam, że sama nazwa tematu sugeruje, iż twierdzisz, że jesteś autorem tego projektu - tym samym podszywasz się pod niego i to już inna bajka, o której mi się rozpisywać nie chce. W każdym bądź razie to jest poniżej pasa.

1384421583-U1041066.png

Opublikowano

Chyba nie rozumiecie, skoro pracowali dla mnie dla zlecenie = umowe o dzieło, czyli wszelkie prawa przekazują mi więc troche mało wiecie. Robić z tym mogę w takim razie co chce, nigdzie nie pisałem ze jestem autorem.

Opublikowano

Chyba nie rozumiecie, skoro pracowali dla mnie dla zlecenie = umowe o dzieło, czyli wszelkie prawa przekazują mi więc troche mało wiecie. Robić z tym mogę w takim razie co chce, nigdzie nie pisałem ze jestem autorem.

Umowa sprzedaży podpisana ? jeżeli nie to oni dalej mają prawo do tego.

Opublikowano

Prosiłbym żebyś się nie wypowiadał w moim temacie bo go tylko zaśmiecasz, w takich sprawach pisz na PW . Z grafikiem podpisywałem, co do programisty to mu zapłaciłem i nie widzę problemu żeby udostępniać szablonu za darmo w dodatku ze mi się do niczego nie przyda. A to ze ktoś przeniósł ten temat do " projektów użytkowników " to już nie moja sprawa.

Opublikowano

Sam pomysł na wrzucenie tego dobry, jednak nie patrząc w kod, a jedynie na to co zaprezentowałeś tu na obrazku, to jest dość niedociągnięty graficznie i projektowo.

9obpmnjr.png

Opublikowano

Prosty ale w realu wygląda lepiej.

Zostanę sponsorem. Jeżeli potrzebujesz jakiegoś dofinansowania projektu a okaże się on ciekawy jestem w stanie zasponsorować część lub jego całość.

Opublikowano

Dobry kawal roboty! Chce to troszke poedytowac, i co mam zrobic zeby mi dzialalo na hostingu hostinger.pl

Jak wbijam pisze mi takie cos ( na stronke jak wbijam )

Warning: mysql_query(): Access denied for user 'root'@'localhost' (using password: NO) in /home/u327871245/public_html/index.php on line 19 Warning: mysql_query(): A link to the server could not be established in /home/u327871245/public_html/index.php on line 19 Fatal error: Call to undefined function get_header() in /home/u327871245/public_html/index.php on line 28

KONIEC

~ REBEKKA

•  carbonx zmienił(a) tytuł na Szablon WordPress "CubeWorld" by XdeMoNT
Opublikowano

Archiwum. 

Powód: Download wygasł.

Jeżeli zdecydujesz się na powrót do projektu, użyj opcji raportu aby poinformować o potrzebie przywrócenia tematu. 

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...