Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[SS] Wychodzimy z silvera.

TheLanser

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

bo zrobiles lichbane

A niby czemu mam nie robić ? Dobre jest ,a poza tym jest to mój build.

Jej auto attacki + lich bane są dobre. To tak jak nie składać na vayne phantom dancera.

i wbiles 150 farmy w 30 min.

256 farmy kayle w 27 minucie ,widziałeś to ?

====================================================================================================================

SS RANKEDA : < obecnie gram >

v5fgbo.jpg

Chipsy cola gramy w lola

• 3 tygodnie później...
Opublikowano

Refresh

==================================================================================================================

Ciagle bije tego silvera ,albo to trolle ,albo nie myślący ludzie ,chociaż zawsze wygrywam mojego lane >.< nawet ,gdy jestem na supporcie i adc jest głupi... :

==================================================================================================================

v5fgbo.jpg

Chipsy cola gramy w lola

Opublikowano

A niby czemu mam nie robić ? Dobre jest ,a poza tym jest to mój build.

Jej auto attacki + lich bane są dobre. To tak jak nie składać na vayne phantom dancera.

256 farmy kayle w 27 minucie ,widziałeś to ?

====================================================================================================================

SS RANKEDA : < obecnie gram >

CHŁOPIE CHYBA UDAJESZ SWOJĄ GŁUPOTE LICHBANE NA ORIANNE TO JAK PD NA VAYNE ? XDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD worst item na ori bobie B)

sydno_eune_13_3_logo.png

Opublikowano

PLS. Stary uświadom sobie ze nie zaslugujesz na Golda. Grasz w wiekszosci trashowymi pickami, słabo farmisz. Juz nowy rok a twoje wychodzenie skończyło się na wbiciu dywizji. Ja w dwa dni z s4 do s2 wbilem. Gram vs gold / plat. Zawsze mam najmniejsza dywizje w teamie. Ogólne mmr teamów to ok. 1600. Ja będziesz grał na tym poziomie to wbijesz

1377531174-U173186.png

Opublikowano

PLS. Stary uświadom sobie ze nie zaslugujesz na Golda. Grasz w wiekszosci trashowymi pickami, słabo farmisz. Juz nowy rok a twoje wychodzenie skończyło się na wbiciu dywizji. Ja w dwa dni z s4 do s2 wbilem. Gram vs gold / plat. Zawsze mam najmniejsza dywizje w teamie. Ogólne mmr teamów to ok. 1600. Ja będziesz grał na tym poziomie to wbijesz

Ja się z silver III do gold V wybiłem ,czytaj sygnaturkę. o.O

Moje mmr jest takie ,że czasem widzę Challangery/Diamenty :-).

Ale czekaj czekaj ,zamiast spamić mi w temacie ,to chociaż byś napisał ,czemu piszesz ,że wbijasz jakąś tam dywizje jak mnie to ,za bardzo szczerze nie interesuje. :O

Od resetu rankingu zakładam nowy temat z mojego wbijania.

Temat do zamknięcia dzięki.

v5fgbo.jpg

Chipsy cola gramy w lola

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...