Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[SS] Wychodzimy z silvera.

TheLanser

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Niby fajne staty dodałeś ale 5 meczy to nie jest jeszcze wyjście z Silvera.

Jak to na MPC przystało: jak masz dobre staty to musi być hejt za farme...

OMG co to za farma, poćwicz

Opublikowano

Niby fajne staty dodałeś ale 5 meczy to nie jest jeszcze wyjście z Silvera.

Jak to na MPC przystało: jak masz dobre staty to musi być hejt za farme...

OMG co to za farma, poćwicz

Ja tam się nie przejmuje hejtami :D

I mówię ,że to jest moje 20% możliwości :D

Jak ktoś nie wie to na West jest większy poziom ,kto grał ten wie :-)

Właśnie skończyłem gre rammusem 2;3;12

Feednołem Topa , sobie dawał rade , bot rozwałał ,tylko mida trzeba było trochę poniańczyć ( Kha vs annie )

Mimo ,iż ta anka nie robiła zhonyi ,to myślę ze na 1 vs 1 dała by sobie z nim rade.

Tf rozwalaliśmy.

Silver V - 84 points już ^^

========================================================================================================

100 points z Akali 10/1/5 :-)

Tylko teraz pytanie.. wychodzić dalej czy.. spaść do tego silvera i się bawić z ludźmi :D

http://iv.pl/images/97325424130549149002.jpg

v5fgbo.jpg

Chipsy cola gramy w lola

Opublikowano

sam wyszedlem z bronzu V do platyny V i planuje wbic jeszcze w przed sezonie diamenta .Takze powodzenia a csy poprawisz ;) wraz z gra na wyzszych dewizjach wyjatkiem moze byc

Opublikowano

sam wyszedlem z bronzu V do platyny V i planuje wbic jeszcze w przed sezonie diamenta .Takze powodzenia a csy poprawisz ;) wraz z gra na wyzszych dewizjach wyjatkiem moze byc

o.O serio ? A dasz SS ,bo pewnie robiłeś jak jesteś taki pro koksu :-) Dzięki za rady

Tymczasem grałem Kennenkiem i powiem wam coś : Słabe early ,ale jak złoży zhonye i rabadona to sieka każdego :p

0;2 - dzięki udyrkowi z premejdem yasuo unskiled

Potem było 14;3 ,lecz nie wyzywajcie mnie od bronzów za moją farmę ;c ( PS. Prawie penta ,ale garen stealnoł 2 kille .. )

SS :

http://iv.pl/images/07870127367279720359.jpg

v5fgbo.jpg

Chipsy cola gramy w lola

Opublikowano

nie stety nie robie ssow gralem jak byl jeszcze system elo 730 elo bodajze mialem xD

jak zostal wprowadzony ten system to juz bylo latwiej ale platynke bilem z rok czasu xD od bV

Opublikowano

Niby wszystko ładnie pięknie, lecz trzeba oczywiście nad farmą ćwiczyć. Nie hejtuje Cię za nią, lecz radzę żebyś ją ćwiczył :). Później możesz mieć lepszych graczy, na których się nie nafeedujesz i praktycznie jedyną Twoją przewagą może być farma.

Jak będziesz poprawiał cs i trzymał taki poziom to myślę, że z czasem wyjdziesz do tego golda ;]. Nie licz, że to będzie nie wiadomo jak szybko, gdyż sam się też na tym zawiodłem. Myślałem, że z Brązu V do tego golda V wyjdę w miesiąc a stanąłem w silverze I na prawie miesiąć ;/.

Powodzenia ;]

Nie wiesz jaki skład zrobić w FUT? Zapraszam na PW.

Opublikowano

Niby wszystko ładnie pięknie, lecz trzeba oczywiście nad farmą ćwiczyć. Nie hejtuje Cię za nią, lecz radzę żebyś ją ćwiczył :). Później możesz mieć lepszych graczy, na których się nie nafeedujesz i praktycznie jedyną Twoją przewagą może być farma.

Jak będziesz poprawiał cs i trzymał taki poziom to myślę, że z czasem wyjdziesz do tego golda ;]. Nie licz, że to będzie nie wiadomo jak szybko, gdyż sam się też na tym zawiodłem. Myślałem, że z Brązu V do tego golda V wyjdę w miesiąc a stanąłem w silverze I na prawie miesiąć ;/.

Powodzenia ;]

A normalnie mam 100 anką w 10 minucie ( tryhard xD)

A tutaj ja tu się nie przejmuje porażkami to taki jakby mój smurf ;d

Na EU Nordic inna bajka :-)

EUNE - 8/2 Anką 10;0 per game wywaliło mnie do silvera I ,a potem wszedłem do golda ( Nick : TheLanser )

A ciekawe jak mam takie gry wygrywać :

http://iv.pl/images/87749893877667020501.jpg

P.S: Fizz był zgnojony ,ale oczywiście Sivir 10/0 rozwaliła mi lanowanie...

Dodatkowo ten master yi ,który z niewiadomych mi przyczyn poszedł feedować ,mimo że nikt nie flamił na niego ,i mówił ,że idzie junglować.

v5fgbo.jpg

Chipsy cola gramy w lola

Opublikowano

Znaczy poziom na Weście nie różni się niczym od Eune. Przynajmniej poniżej platyny. Może jedyną różnicą jest ilość Polaków w grze.

Opublikowano

OK niech ci będzie..

Tymczasem rankedzik i wychodzimy z silver IV

P.S: Jeśli mi piszę na EUW ,że jeśli wygram promocję przeskocze z IV do II ? To samo z V do III ? Bo nie wiem ,jakiś LolWiki na yt mówił ,że to prawda z MPC mówią ,że to fałsz to nie wiem w końcu.

SS : Chatu :

http://iv.pl/images/26517936262754858906.jpg

Jungle : Morgana -.-

SS rankeda :

http://iv.pl/images/42917588579414722097.jpg

v5fgbo.jpg

Chipsy cola gramy w lola

Opublikowano

Za bardzo się spinasz ja człowieku takich ludzi mam w prawe każdej grze no i trudno umiem grać to

się wykerowałem do diamenta a z dywizji do dywizji nic się nie zmienia oprócz farmy i ogarnięcia ..

Tyle samo trolli i AFK w diamencie jak w brązie ale wchodzi nowy system w S4 czyli wszystkie trolle będą siedzieć w Brązie V/Silver V...

3kgaming.jpg

By: Lolled Girl

Zbieram [ + ]

Opublikowano
http://iv.pl/images/36785784145544086528.jpg

Thresh miał większy dmg od wszystkich moich sojuszników.

Rengar - Debil

Vayne - Flamerka myśląca ,że jest dobra

Malphite - Play Ranked For Fun

Leona - ... Coś tam ogarniała ,a za dobrze też nie grała..

Witaj w elo hellu ,dalej będę próbować wybić się z srebra IV.

15:3 - Diana ( zapomniałem ss zrobić ,ale można sprawdzić ''

Miałem największy dmg , premade z ,, KamzelPL ''

====================================================================================================

1 Przegrana totalnie zwalony team zresztą ja też przegrywałem

Potem 2 ranked i przegrywaliśmy ,miałem już sobie dać spokój z rankedami ,ale gdy doszło do pełnego 5 vs 5 ,to wiecie co Vayne robi :-)

Myślę ,że w late byłem dobry , sprawnie omijałem ult orianny , w dodatku w ostatniej chwili caitlyn miałą laga i się reconnectowała - Więc fart dopisał :-)

Mid Zniszczony

Bot slaby ,ale vayne ma mocne late

Top do 6lvl niszczony ,lecz po tym zostało to odwrócone przez junglera ,, KamzelPL ''

v5fgbo.jpg

Chipsy cola gramy w lola

Opublikowano

Zapewne czekasz na hejty :D. To mpc forum więc zaraz zobaczysz teksty:

"Kayle każdy umie farmić"

"Haha, słaba farma jak na kayle"

itp.

Ogólnie się poprawiasz ;). Powodzenia w wbijaniu tego golda, lecz jeszcze długa droga przed Tobą.

Opublikowano

Jak na smurfa i silver IV, to ja powinienem być brąz VI

słabiutko

smurfując robi się 10/0 i conajmniej golda 1 + się wbija.

Nom ,rzeczywiście powinieneś być bronz VI.

A jak umiesz czytać ,to wiesz ,że się nie staram , spoko zachwile sobie pykne rankeda i zrobie drugie 20;0 ,a nie 20;3 lee , zrobie 30;0 soraka bo jestem smurf moge te glupiutkie silvery pod nexusem zabić ,co nie?

nie graj więcej orianną.

A dlaczego? Miałem dobre combo z shyvanną.

v5fgbo.jpg

Chipsy cola gramy w lola

Opublikowano

Nom ,rzeczywiście powinieneś być bronz VI.

A jak umiesz czytać ,to wiesz ,że się nie staram , spoko zachwile sobie pykne rankeda i zrobie drugie 20;0 ,a nie 20;3 lee , zrobie 30;0 soraka bo jestem smurf moge te glupiutkie silvery pod nexusem zabić ,co nie?

A dlaczego? Miałem dobre combo z shyvanną.

bo zrobiles lichbane

sydno_eune_13_3_logo.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...