Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Nostale czy Lol

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

graj w to co ci sie podoba. Nostale wyglada inaczej niz lol. W lolu mozesz grac 40 min i skonczyc, w nostale nawet czasami w 3 godz nie zrobisz jednej rzeczy . Zalezy to juz od ciebie ile masz czasu i co ci sie bardziej podoba

1385975953-U914647.png

Opublikowano

LoL, Nostale jest zbyt bajkowe, trzeba poświęcić dużo czasu żeby coś zrobić itd.

W LoL'u jest duża różnorodność, w każdym meczu grasz z kim innym i jest inny przebieg meczu.

928011413476457403957.png

Opublikowano

zdecydowanie lol, nostale jak dla mnie jest strasznie bajkowe.. :)

Opublikowano

Dokładnie , jak przedmówcy sądzę , że LoL . Pobrałem ostatnio Nostale i próbowałem grać , nie przekonała mnie ta gra i zrezygnowałem po 20 lvl'u , który wbiłem w 3-4h max .

?????

Opublikowano

Co wy możecie ludzie porównywać, Nostale, a LoL. NS nawet nie jest tego samego gatunku co League Of Legends, to tak jakbyś porównywał, co lepsze - Counter Strike czy Metin ;-;

topic.

Jednak ode mnie, oczywiste, że LoL. Sprawia więcej frajdy, można pograć z kolegami.

Nostale nie dla mnie, ale to już oczywiście twój wybór.

Opublikowano

nostale grałem rok z hakiem, nie gram już 3 lata więc mogę trochęn pwoiedzieć

nie graj bo nowe sp zniszczyły gre i to nie to samo, gra jest pay 2 win

w lola mozna osiagnac wszystko za darmo, ogolnie jak można porownac mmo do moba

­

Opublikowano

W Nostale gram pełno czasu ale przez to, że teraz bez wydania kasy nie da się nic osiągnąć to odechciało mi sie grać, a LoL po prostu uzależnia i to też w nim nie jest zbyt fajne, bo miałem przestać grać ale gram nadal :X

469811415538581269916.jpeg

Opublikowano

tak, porównuj dwie różne gry...
W lolu grasz 40 minut jeden mecz, wyjdziesz "bo obiad" to polecą raporty i posypią się bany.
w Nostale jak w każdym normalnym mmorpg expisz kilka H, ale bany lecą chociaż uzasadnione...

kupić rower czy łódź...
rowerem pojadę po lądzie, ale łódką mogę pływać po wodzie.

Nie rozumiem takich ludzi...

Powyższy post wyraża jedynie opinię autora w dniu dzisiejszym. Nie może on służyć przeciwko niemu w dniu jutrzejszym, ani każdym innym następującym po tym terminie. Ponadto autor zastrzega sobie prawo zmiany poglądów, bez podawania przyczyny.

1394725204-U719057.png

Opublikowano

Nostale grałem do 70 lvl, gra się super, szczególnie ze znajomymi.

W lola gram od 3 lat aczkolwiek nie polecam.

Opublikowano

Zależy co wolisz.. te obie gry naprawdę się różnią.. nie tylko graficznie, ale także tematyką.
Według mnie NosTale, ale jak uważasz.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...